samsung jet s8003

Sponsorlu Bağlantılar

jeticin

Üye
    Konu Sahibi
samsung jet s8003
geçen hafta samsung jet satın aldım 1 hafta içerisinde menülerini ve kullanılmı öğrendim anca. fakat şimdi ayarları yapmam lazım bilgisi olan arkadaşların yardım etmesi rica olunur.

- jet ile cepten internette dolaşırken, internet videolarını izleyemiyorum...
- internetten hiç bir şekilde download yapamıyorum...
- sybian s60 v.5 oldugunu öğrendim doğrumudur, nerden oyun bulabilirim...

yanıtlarınız için teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: mutlucan44

yaram

Üye
aynen u cevaplari bende bekliyorum ama hic kimse daha cevap yazmadii:(

--------------- Ekleme ---------------

yanıtlarınız için teşekkürler...[/QUOTE]

ozantustas

Üye
arkadaslar merhaba,samsung 8003 aldım harika tel fakat internetten video izleyemiyorum,yardımcı olurmusunuz.şimdiden tesekkürler.

Efortuk

Üye
geçen hafta samsung jet satın aldım 1 hafta içerisinde menülerini ve kullanılmı öğrendim anca. fakat şimdi ayarları yapmam lazım bilgisi olan arkadaşların yardım etmesi rica olunur.

yanıtlarınız için teşekkürler...

Valla Hocam bende 2 gün önce aldım.İnternet de video'yu denemedim ama kablosuzdan bağlanırsan videoları izleyebilirsn ben denedim.S60 a gelince sanmıyorum S60 profile Mail programını telefona attım ama desteklemedi.Sadece Jawa destekliyor bildiğim kadarıyla...Ama telefondan çok memnunum...

Benimde bir sorum olcak Jet'le ilgili;
*Telefonun ön kamerası nasıl açılıyor??
*Ve hareket sensor ü olayını tam olarak çözen varmı?

pasa_00

Üye
telefonun ön kamerasından çekim falan yapamıyorsun ama *#0*# tuşlar vga camera var ona tıklarsan ön kamerayı açarsın

birde internetten video izleyemiyosun resim falan dowload yapmak istersen resmin yanında ekrana basılı tut orda kare şeklinde bi işaret çıkıo orda resim indirme saçeneği var

BUZPINAR1

Üye
Hareket sensörü olayını bende çözemedim bilen varsa bilgi versin lütfen.
Bir de gelen mesajın sesini değiştirme imkanımız var mı ? Ben öyle bir seçenek bulamadım da

pasa_00

Üye
profil ayarlarından normal profile gir orda en üstte gelen çağrı yazıoo oraya tıkla yeni mesaj seçeniği var onu seç değiştirisin daha başka sorularınız varsa mesaj atın yardımcı olmaya çalışayım

ressam58

ressam58

Üye
Arkadaşlar bende bu telefondan alacam ama bu internetten video izleyememe kötü olmuş gerçekten.Hiçmi izlenmiyor?Acaba mobil tv demi göstermiyor? Bilginiz varmı?

Birde arkadaşlar hiç proğram veya oyun falan yüklenmiyor mu?

ediesel

Üye
Alet Symbian lı değildir Samsung un Touch ara yüzü ile çalışmaktadır.

BUZPINAR1

Üye
Teşekkürler pasa_00

muhammetsungur

Üye
jet ile cepten internette dolaşırken, internet videolarını izleyemiyorum...
- internetten hiç bir şekilde download yapamıyorum... Evet ya arkadaşlar bendede o sıkıntı var ama ben telpayı arıyacam ordan destek alıcam bakalım ne diğcekler size yazarım

ressam58

ressam58

Üye
Arkadaşlar yeni aldım cihazı.fakat akaşam üzeri bir anda çekmemeye başladı.Ne yaptıysam olmuyor.Sorun nedir? ayar falan mı yapmak lazım ?

hak yolcusu

hak yolcusu

Kapalı Hesap
buda benden wap.cepyoutube.com

oneo

Üye
Ya youtube da video izlenmiyor diyorsunuz,youtube a girin bu telefonu tanıtan videolar var bakın izleniyormu izlenmiyormu,telefonda eksik olan birsey göremedim,bence tek kelime ile harika telefon bende yarın alıcam...

oznprlk

Üye
Arkadaşlar şu sensör olayını bende çözemedim sadece zar atma oyununu oynayabiliyorum o kadar, ne müzik değiştirebiliyorum tlf u sallayarak nede başka bişe, ha bide tlf u masaya koyunca hoparlöre geçiyor o kadar.Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi acaba.Şimdiden teşekkürler.. .

yoska

Üye
arkadaşlar merhaba...

Samsung Jet kullanıcısı olarak telefonumdan çok memnunum fakat telefondan hotmail deki maillerimi okumakta-e mail göndrmekte ve navigasyonu kullanma iişlemlerini tüm araştırmalarıma-samsung müşteri hiz. ile görüşmeme ve sizlerrin yazdıklarından yola çıkarak deneme yanılma yolu ile yaptığım aşamalardan sonra bile beceremedim. bir arkadaşım bunlarla ilgili bana ayrıntılı ( aşama aşama ) bir bilgi sunabilir mi ? şimdiden çok teşekkür ederim.

arkadaşlar tekrar ben.... yaptığım e mail işlemlerinden sonra ekranda " lütfen e mail profillerinizi tanımlayın " şeklinde bir uyarı çıkıyor...sorınu nasıl çözebilirim ? acil yardım lütfen !

hiphoprat

Üye
jet bendede var bütyün özelliklerini biliyorum ama burdan nasıl anlatılır bilmem hareket sensörü telin saüğındaki tuşa basılı tut kapat müzik ac sag sol yap vs öle

wayno

Üye
ön kamera sadece görüntülü konuşmada açılır.ekstradan kullanamassın.

posemoon

Üye
telefonun yan kısmında ki kamera tusunun ust kısmındada (bitişiginde) hareket sensoru tusu.
bu tusa basılı tutman lazım tus iki sekilde isliyor cunku.
basili tutup actiktan sonra kamera ve muzik secenekleri cikiyor.
muzigi seciyorsn telefonu hareket ettirerek.
daha sonra 2 kez vurdugunda muzik caliyor. ve salladgnda sarkı degisiyor.

clb_insomnia

Üye
arkdaslar samsung jet in sim kilitini nasil kirariz ...

Takipçi Satın Al

Üst Alt