Samsung innov8 de denenmiş Oyun, Program,Temalar, Ayarlar ve Sertifika Yöntemi (çalışıyor)

Sponsorlu Bağlantılar

nikfuri

Üye
arkadaşım programlar için çok teşekkür ederim hepsi çok güzel olmuş eline sağlık. yalnız bir ricam olacak fenerbahce temasını telefona atıyorum kurulum sırasında süresi geçmiş sertifika hatası var bunu nasıl çözebilirim yardımcı olursan sevinirim. şimdiden çok teşekkürler.

ANIL2

Üye
arkadaşm uygulamalar içn tşk. nokia map innov 8e olurmu yada uydurabilirmiyiz

kerem6644899

Üye
kardes bu cinliler cakma galiba 4 gundur imei okeylenmedi. emegin icin saolsin

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım programlar için çok teşekkür ederim hepsi çok güzel olmuş eline sağlık. yalnız bir ricam olacak fenerbahce temasını telefona atıyorum kurulum sırasında süresi geçmiş sertifika hatası var bunu nasıl çözebilirim yardımcı olursan sevinirim. şimdiden çok teşekkürler.

uygulamayı kurmadan once telefonun tarihini 1 sene ya da 2 sene geri alın problem düzelecektir

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşm uygulamalar içn tşk. nokia map innov 8e olurmu yada uydurabilirmiyiz

Okonuda bi çalışma yapmadım ancak zaman bulabilirsem denemeye çalışırım

kardes bu cinliler cakma galiba 4 gundur imei okeylenmedi. emegin icin saolsin

kardeş o siteden ok alalı uzun zaman oldu o yusden şu an çalışıp çalışmadıgı hakkında kararsızım

bora_16

Üye
saol

nuribaris

Üye
selam herkese ... benim innov8 de yine bi problem daha yaşadım yine romanticat kardeş senin yardımına ihtiyacım var...bi ara teli elima aldığımda uyarı yazısı gibi bişey çıktı şöyle:media organize et gibi falan...ama ondan mıdır bunuda bilmiyorum sadece problemime çözüm bulmanızda yardımcı olur diye yazdım...benim sorunum ise video yu yani sadece real media yı kullanırken ve seyrederken ekran karanlık ve bozuk ouyır seyrettiğim herşeyi...bunları video düzenleyici veya movie maker veya yüklediğim herhangi bi media oynatıcısıyla sorunsuz seyrediyorum...real media da neden böle yapıyo durup dururken anlamadım...internete girip bişey seyretmeye kalktığımdada aynı problem oluyo gene...hiçbiyerdede real media yı güncellemeyle ilgili bişey bulamadım...lütfen bi yardımcı olun ne yapmam lazım...teli yine servise yollamak istemiyorum...herkese şimdiden teşekkürler...emeğe saygı lütfen...

matiz_kral

Üye
selam herkese ... benim innov8 de yine bi problem daha yaşadım yine romanticat kardeş senin yardımına ihtiyacım var...bi ara teli elima aldığımda uyarı yazısı gibi bişey çıktı şöyle:media organize et gibi falan...ama ondan mıdır bunuda bilmiyorum sadece problemime çözüm bulmanızda yardımcı olur diye yazdım...benim sorunum ise video yu yani sadece real media yı kullanırken ve seyrederken ekran karanlık ve bozuk ouyır seyrettiğim herşeyi...bunları video düzenleyici veya movie maker veya yüklediğim herhangi bi media oynatıcısıyla sorunsuz seyrediyorum...real media da neden böle yapıyo durup dururken anlamadım...internete girip bişey seyretmeye kalktığımdada aynı problem oluyo gene...hiçbiyerdede real media yı güncellemeyle ilgili bişey bulamadım...lütfen bi yardımcı olun ne yapmam lazım...teli yine servise yollamak istemiyorum...herkese şimdiden teşekkürler...emeğe saygı lütfen...

kardeş aynı şey bendede oldu durup dururken bulanık böle karanlık smartmoviden fln izlenio ama real player gitti. çok rahatsız edici bi durum yardım bekliorum...

2.side messenger programı fln tarzı şeyler mesela ebuddy gibi devamlı 10 20 saniyede bi erişim noktası vireless için uyarı çıkartıo bağlanmasını kabul ediyormusunuz fln die devamlı soruo bu çıkan güvenlik uyarısını kapatıp seçtiğim erişim noktasına otomatik girmesini sağlayacak bişey yokmu ya?

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
kardeş aynı şey bendede oldu durup dururken bulanık böle karanlık smartmoviden fln izlenio ama real player gitti. çok rahatsız edici bi durum yardım bekliorum...

2.side messenger programı fln tarzı şeyler mesela ebuddy gibi devamlı 10 20 saniyede bi erişim noktası vireless için uyarı çıkartıo bağlanmasını kabul ediyormusunuz fln die devamlı soruo bu çıkan güvenlik uyarısını kapatıp seçtiğim erişim noktasına otomatik girmesini sağlayacak bişey yokmu ya?

Yaşamış olduğunuz bu sıkıntınızın giderilmesi için cihazınıza ana menüde iken *2767*3855# kodunu giriniz. Telefonunuz kendi kendine kapanıp açılacaktır. Bu işlem reset işlemidir ve bu işlemi yaptıktan sonra cihazınızdaki telefon hafızasında kayıtlı olan bütün veriler silinecektir.:yuru

Yaşamış olduğunuz bu sıkıntınızın giderilmesi için cihazınıza ana menüde iken *2767*3855# kodunu giriniz. Telefonunuz kendi kendine kapanıp açılacaktır. Bu işlem reset işlemidir ve bu işlemi yaptıktan sonra cihazınızdaki telefon hafızasında kayıtlı olan bütün veriler silinecektir.

matiz_kral

Üye
Yaşamış olduğunuz bu sıkıntınızın giderilmesi için cihazınıza ana menüde iken *2767*3855# kodunu giriniz. Telefonunuz kendi kendine kapanıp açılacaktır. Bu işlem reset işlemidir ve bu işlemi yaptıktan sonra cihazınızdaki telefon hafızasında kayıtlı olan bütün veriler silinecektir.:yuru

Yaşamış olduğunuz bu sıkıntınızın giderilmesi için cihazınıza ana menüde iken *2767*3855# kodunu giriniz. Telefonunuz kendi kendine kapanıp açılacaktır. Bu işlem reset işlemidir ve bu işlemi yaptıktan sonra cihazınızdaki telefon hafızasında kayıtlı olan bütün veriler silinecektir.

kardeş dediğin gibi yaptım ama kilit kodu oruo telefon 0000 5 sıfır 8 sıfır 1234 hepsini denedim yok yok yok nedir bu innov in kilit kodu

SEZER28_28

Üye
slm arkadaşlar ben telefonu yni aldım güzel bir telefon i 8510 ama tek eksiği kapak kapattığım zaman her türlü uygulamalardan çıkmasını istiyorum bunun için bir program varmı. Bana yardımcı olursanız sevinirim

yün_444

Üye
arkadaşlar inno8 imde office *** istiyor. ne yapabilirim elinde *** olan var mı? ya da başka bir yol söyleyebilir misiniz

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
kardeş dediğin gibi yaptım ama kilit kodu oruo telefon 0000 5 sıfır 8 sıfır 1234 hepsini denedim yok yok yok nedir bu innov in kilit kodu

Telefonun kilit kodu fabrika ayarlarında 8 adet sıfır ancak değiştirilmiş olsa gerek 8 ad sıfır geçerliliğini yitirmiş. bi telefoncuda kodu kırdırmalısın bence

slm arkadaşlar ben telefonu yni aldım güzel bir telefon i 8510 ama tek eksiği kapak kapattığım zaman her türlü uygulamalardan çıkmasını istiyorum bunun için bir program varmı. Bana yardımcı olursanız sevinirim

Symbian işletim sistemi oldugu için bu dediğin mumkun ancak sole bişi var dediğin şeyde bi programı kullanırken telin kapagını devamlı açık tutman gerekecek bildiğin gibi telefonumuz kapagı acıldıgında gercekten bir canavara donusuor. ayrıca bazı uygulamaları kapak kapalıyken akselometre sensoru sayesinde yatay şekilde kullamak daha zevkli tabii istediğn programı da bulmaya çalışacagım:aman2:

arkadaşlar inno8 imde office *** istiyor. ne yapabilirim elinde *** olan var mı? ya da başka bir yol söyleyebilir misiniz

Office suite programını kurup kullanmanı tavsiye ediyorum forumda mevcut

cagatay2008

Üye
tek kelımeyle duygularımı ıfade etmek ıstıyorum helal :D

akyzmn

akyzmn

Üye
.............................i8510 da sertifika sorununa kesin çözüm........................

artık bütün proğramları sertifikalandırıp telefonunuza sorunsuzca yükleyebilirsiniz.
3 yıllık sertifika ile kendi telefonunuzda sertifika işlemini gerçekleştirip proğramları yükleyebilirsiniz.
çeşitli forum sitelerinde sertifika yöntemleri mevcut. ama çoğu yöntem i8510 ile uyumlu değil, yada olmuyor. olan sertifikada bazı proğramlar yüklenebiliyor bazılarıları yüklenemiyor bazıları
sertifikalandırıpta hala sertifika sertifika sorunu veriyor, yada ''güvenilmeyen sağlayıcıdan sağlanan .....'' gibi hatalar veriyor.
bu yöntemle bu tür sorunlar olmayacak.
i8510 da bilinen sertifika yöntemleriyle sertifikalandırılıpta hala yüklenemeyen bazı proğramları artık yükleyebilirsiniz
örneğin,,, diğer yöntemlerle core player v1.24 ten sonrası yüklenemiyor. artık v1.30 yükleyebilirsiniz
route 66 nın son versiyonu, Quıckoffice'in son versiyonu v6.0.263, office suite son versiyonu v5
ve yüklenemeyen python uygulamaları, diğer gps proğramlarını yükleyebilirsiniz.

i8510 için sertifikalandırılıpta yüklenemeyen proğram derdine son

bu linki girin
karşınıza siyah bi ekran çıkacak..
imei numaranızı girin, kodu yazıp submit' i tıklayın kodu doğru yazın yoksa hata veririr.
daha yeni bir ekran çıkacak. çince bir site.
signed tool yazan yazının solundaki ikonu tıklatın. sertifikanızı indirin. indiremezseniz gün içinde birkaç defa deneyin.
sonra sertifikanızı kaydedin. 3 yıllık sertifikanız hazır.
daha sonra burası önemli, signed toll yazan yazının sağindaki ilomu tıklayın.
imeyi girdiğiniz ekrana döneceksiniz. ama bu sefer sayfa beyaz bir sayfa.
sayfanın altında 3 tane ikon bulunuyor. yapmanız gereken ortadakini tıklamanız.
ortadakini tıklayıp telefonunuzda sertifika yapmak için gerekli proğramı indirin.
indirdiğiniz proğramı telefonunuza kurun.
proğramı nereye kurduysanız orda 's603rdsigner' diye bir klasör oluşacak.
ve önceden indirdiğiniz 3 yıllık sertifikanızı bu klasöre kopyalayın. dosya yöneticisinden klasörü bulabilirsiniz sanırım.
daha sonra sertifikalandıracağınız proğramı cebinize atın proğramı çalıştırın ..... gerisi size kalmış halledersiniz artık.

proğram sıkıntısı böylece bitmiş oldu.

yapamayanlar yazsın. daha detaylı anlatırım.

yesilali

Üye
romanticat kardes ben yine oyunkar icin rahatsiz edecegim senin dedigin gibi sis lerini yukledim ama ayni sorum oluyo ama olan oyunlardan 15 veya18 ayni anda oynatiyor ngage de oluyormus nasil olurda java havisasi küçük gelir galiba bi programla çözülür diyorum vaktin olursa yardimci olurmusun simdiden sargol kib

nuribaris

Üye
arkadaşlar ben bişey merak ediyorum...siz internetteyken flash videolarını (akıllı tv , izlesene v.s.) veya internet radyoyu kullanabiliyomusunuz...ben o kadar uğraştım bi türlü seyredip dinleyemedim...çokta araştırdım ama net bişekilde deyinilmemiş bu konuya...eğer evet seyrediyom veya dinliyom diyen varsa bana da bunun nasıl olduğunu anlatırsa çok sevinirim...

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
romanticat kardes ben yine oyunkar icin rahatsiz edecegim senin dedigin gibi sis lerini yukledim ama ayni sorum oluyo ama olan oyunlardan 15 veya18 ayni anda oynatiyor ngage de oluyormus nasil olurda java havisasi küçük gelir galiba bi programla çözülür diyorum vaktin olursa yardimci olurmusun simdiden sargol kib

Out of memory hatasının neden kaynaklandığı hakkında yaptığım bi tahmindi ancak diğer uzantılarla da aynı problem ortaya çıkıosa bi çözüm bulmamız lazım. iş ve kurstan fırsat buldugumda ilk bununla ilgileneceğm:oke:

arkadaşlar ben bişey merak ediyorum...siz internetteyken flash videolarını (akıllı tv , izlesene v.s.) veya internet radyoyu kullanabiliyomusunuz...ben o kadar uğraştım bi türlü seyredip dinleyemedim...çokta araştırdım ama net bişekilde deyinilmemiş bu konuya...eğer evet seyrediyom veya dinliyom diyen varsa bana da bunun nasıl olduğunu anlatırsa çok sevinirim...

Youtube dan video izleyebiliorum ancak dierlerini denemedim

zitrana

Üye
arkadaşlar bu innov8 te herşeyi çalıştırdım ben bi tek mms msjını aluşturamıyorum alımlar tamam ama nereye geliyo gerden yazılıyo bulamadım:kop: bileniniz varsa yardımcı olursanız teşekkürler şimdiden:)

digichaos

Üye
biri şu core player 1.3 ün bizim telefonda çalışanını verebilirmi?

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu innov8 te herşeyi çalıştırdım ben bi tek mms msjını aluşturamıyorum alımlar tamam ama nereye geliyo gerden yazılıyo bulamadım:kop: bileniniz varsa yardımcı olursanız teşekkürler şimdiden:)

Mms geldiğinde gelen kutusuna alınır eğer alamıorsa ayarların eksiktir ilgili operatörün sitesinden ayarları bulabilirsin

biri şu core player 1.3 ün bizim telefonda çalışanını verebilirmi?

bu konuyla ilgileneceğim araştırıyorum

Üst Alt