Romanticat
Üye
Romanticat dostum merhaba... sana innov8 ile ilgili değişik 2 soru soracağım.....
1-) *#0002*28346# basıldığında telefonun ses ayarları çıkıyor.. diğer samsunglarda da olduğu gibi... ben eski bir nokia n91 kullanıcısı olduğum için kulaklık sesi bana az geldi... burdan hangi ayarla oynarsam sadece kulaklık sesini yükseltebilirim.....
2-) version ile ilgili yeni suit programını yükledim fakat daha önceden version yükseltirken nokia telefonum bozulmuştu... uzun süre ekran gelmemişti. 2 saat kadar bilgisayardanda bir ilerleme olmadı sonuç olarak bende usb den cekmiştim ve tel birdaha açılmamıştı...birdahada telefon ekranı açılmadığı için version vs deavm edemedim.... açılmadığı içinde bilgisayar görmedi... yani servis gerekmişti..... bazı forumlarda yüklerden tam sonuca varılırken ekranın kırmızı olduğu ve kapanıp açıldığı yani yükleme yapılamadığını okudum....senin verdiğin linktede ilk yüklemede basarısız olunuyor yazmışsın.... bazı arkadaşlarda 4-5 saat sürdüğünü belirtmiş diğer forumlarda.... açıkcası yüklemek istiyorum ama yükleyemiyorum......
her iki sorumada yanıt alabilrsem sevinirim....
bu arada telefonumu dün aldım ... güzel bir telefon....bazı .avi uzantılı videoları oynatmadı... sanırım xvid-dvix olayı... bunların ikiside .avi uzantılı......xvid olanları göstemiyor bence... bu arada wmv de oynatmadı bende... elimde vardı birkaç tane attım oynatmadı... herseye ragmen güzel bir telefon.....kolay gelsin................
1. soruna cevap olarak kodu giriğinde açılan menuden play sound a gir. devamında mp3 headphn seceneğine gir 4 secenek var onları sırayla -3, 6, 4 ve 0 yap makul seviyede ses bozulmadan yükseliyor ben yptım kendime..
2 sorunun cevabı olarak şunu dicem real player lisans anlaşmaları sonucunda bu telde yalnızca 320*240 çözünürlükte videoların oynatılmasına izin veriyor bazı yuksek cöz. ler de çalışıor ancak çogunlugu bole. konuda verdiğim converter le convert edebilir altyazı ekleyebilirsin...
upgrade olayını yaptım ben telde kabloyu cıkarman gerekio arada all download yazdıktan sonra onceki mesajlarda ifade etiğim gibi...
ilgin için teşekkürler
Ayrıca ben upgrade olayını yaptıktan sonra real player divx lerde takılmaya başladı haberin olsun
--------------- Ekleme ---------------
kardeşim route 66 programı ücretlimi yoksa ücretsizmi ya anlayamadım
yazılım ucretsiz ancak teli aldıktan 15 gune kadar belgeleri doldurup navking firmasına bildirmelisin...