Kardeş winrar programını iice karıştırdıktan sonra sadece rar halinde sıkıştırabildiğini gördüm o yüzden konudan kaldırdım. Memory patch i once pc ortamında kurup içindeki sis uzantılı dosyayı alman lazım ancak snn pc olmadıgından senin için sis uzantılı dosyayı konuya ekledim..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Video konusuna geldiğimizde günümüzde %80 sitelerde videolar flash destekli şimdi teldeki flash versiyonu sitedekine göre eskiyse açmaması normal bi de şöle bişi var acaba senin onceden izlediğin yerler farklı mıydı yoksa yine aynı yerden mi izliosun...
--------------- Ekleme ---------------
Cihazın ön kamerası sadece video konuşmalarda açılıomuş hiç açamadığımdan bişi diemiorum şu an için![]()
ya abi yawww çoooooook teşekkür ederim ama bide samsung (sgh-j700) için bulursan warya hawalara uçarım ben bulamadım abi yaw yalwarırım neolur bul butel içinde yaw senden cavap bekiliom abi
romanticat su yenı navigasyon programını yukleme hakkında daha detaylı bilgi verebilirsen iyi olur ben yukledim ama haritayı gormuyo içinden cıkamadım yanı bi el atarsan sevinirim.
işte o k a y gen programı çalışmıyo hata veriyo uygulama açılamadı gibi bi uyarı veriyo
Bu şekilde olcak yani dosyaları direk mass memory e atıosun maps kısmının içide şekide goruldugu gibi olcak o zaman goruo map ı ayrietten map i aktive etmen lazım gormuo gibi gorunuo ancak şifre olusturup - le map ı aktive edersen gormesi lazım ben ole yaptım
Arkadaşlar samsung innov8 ile ilgili bi sorum olacak müzik çalarda şarkıları klasör olarak görmüyor kayıtlı olan albüm başlığına göre sıralıyor bunu nasıl düzeltebilirim acaba ben kasöre göre gruplandırıp attım bilen arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim.
dostum bu smart movie4,00 ı nasıl kuracağımızı da anlatırsan sewinirim. setup ı beceremedim ben pc de kurulmuyor çünkü
romanticat şu smart movie 4,00 ın kurulumunu anlatırsan sewinirim dostum bekliyorum. saygılar...
romanticat su yenı navigasyon programının tek k e y gen programını tekrar ekleyebilirsen buraya sevınırım diger dosyanın içindekı çalışmıyo
birde ben başka bir yerden smartı yükledim sonra senin şu çince siteden sertifikalandırdım ama programı açıp oynatmaya başladıktan sonra register code dedi yani site bi işe yaramadı...
Bu ne ya
temalarda winrar hata verio