Samsung ile Hertürlü Soruna Yetkili Ağızdan Cözülür /Hergün 7 Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

Saxores

Üye
bende gt-s8530 jet bu telefon sadece jar faylmi yukluyor?yardim edin.

metehantoksoy

metehantoksoy

Üye
Sennheiser kulaklık kullandım. Gerçekten süper ses elde ediyordum. Galaxy S3 aldım. Müziği açtığımda Sennheiser marka kulaklığımdan daha önce duymadığım kadar tize binmiş bir ses işittim ve çok şaşırdım. Orjinal kulaklığındada durum aynı. Sony marka kulaklık denedim o da aynı. Küçük kulaklıklar bunlar. Ekolayzer ayarından ötürü demeyin her ayarda denedim tizlik gitmedi. Sonra headset tarzı büyük kulaklıkla denedim ses muazzam. 7+1 modunda süper bir ses aldım. Küçük kulaklıklarda yani Sennheiser ve Orjinal kulaklığında bass ayarında bile sesi tize binmiş bir halde alıyorum ve gerçekten kulağımı tırmalıyor tiz sesi. Problem sizce nedir nasıl halledebilir? Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Saxores

Üye
yardim eden olacakmiiiii?

ssserseriii

Üye
arkadaslar galaxy ace te bır sorunum war oyun kuruyorum ama oyuna gırdıgımde komple cıkıyor nedenını solermısınızz yardımcı olun

Saxores

Üye
axxxxxxx yardddddiiiiiim

05433314808

Üye
benim elimde birtane samsung corby2 var virus programı lazım bana yardim edermisiniz

serhatMf

Üye
indirilen jar geçersiz sorununu bilen varmı

maxer123

Üye
Corby II sensörlü oyun var mı?

ramço_51

Üye
arkadaşlar arkadaşımdan samsung f480 aldım onda şebeke var yalnız ben sim taktım sınırlı servis diyor başka gsm sim taktım oda olmadı yardımcı olursanız sevirim

aydostu

aydostu

Üye
merhabalar ve iyi bayramlar ... samsung galaxy 2 10.1 tablet var ana ekrana resim eklemek istediğimde cihazın özelliği olsa gerek orjinal resmi kesmem gerekiyor ve kendısı otomatık bir modelleme yapıyor yüklemek istediğim resimle alakalı ..bu durumdan nasıl kurtulmam gereklı resımler bu halıyle cok berbat oluyor markette bununla alakalı bır yazılım mevcutmu yada nasıl bır yol ızlemem gereklı ..tşkler.

klavye13

Üye
samsung galaxy ace 2'ye guncelleme ne zaman gelecek?

ismailakyaq

ismailakyaq

Üye
Sizce Samsung Champ mesajlaşmak, müzik dinlemek ve sosyal ağlara girmek için uygun mudur ? Yardım edin alıcam.

onurceren

Üye
arkadaşlar bende samsung gtc 3303i var ve java programları ve oyunları açıyodu şimdi ise ne oyun nede program hiç bişe açmıyo indir diyo indiriyorum sonunda jar geçersiz dosya diyo ama açtığı programlarada ole diyo yardım edin.

kraLqeNc

Üye
Kardeşim hayırlı bayramlar sorulara baktım ancak bulamadım cevabını: Bana bi tlefon geldi Turkcell müşteri hizmetleirni aradım kullandıgınız tl markası Lg olarak gözükuyor diyor ama Telefon Samsung c3530 Wap ayarlarını yapamadım yardımcı olursan teşekkür ederim

onurceren

Üye
ya bende samsung gt c3303İ var önceden hiç bi sorun yoktu ama şimdi eski yuklediklerimi indiriyorum sonunda jar hatası diyo anlamadım.
*#52828378# DEN DEMEDIM OLMADİ YARDİM EDIN LÜTFEN

mehmet1527

Üye
samsung gt s5620 monte kablolu kulaklik alcam herhangi bir mic. kulaklikla gorusme yapabilir miyim yoksa orj kulaklik mi lazim

-Rose

Üye
telefonumun markası samsung galaxy ace gt5830
Telefonumu bilgisayarımda kullandığım kablolu internetinden faydalandırmak istiyorum fakat 3 haftayı askın bi süredir bunu başaramadım denediğim birkaç program; android reverse tethering/connectify hotspot ismini unuttuğum bir program daha :)
android reverse tetheringde root yapma problemiyle karşılaştım her yöntemi uyguladım ve çalıştı derken root yapılmama sorunu cıktı
connectify hotspot da ise laptop'tan dağıttıım ağı laptopun kendi wirelesse buluyor fakat telefon görmüyor.
Önerilen başka bir program varmıdır ? yada programları kullanırken yapabiliceğim hatalar konusunda yardım istiyorum

LM10

Üye
Samsung wave 525 telefonum var. samsung appsda oturum acmak istiyorum onceden acikti ama suan oturum ac dedigim zaman bekliyor diyor sonra bekliyor yazisi gidiyor sonra hic bisey olmuyor lutfen yardim edin hic bisey indiremiyorum ne olur yardim

ALPER_22

Üye
Selam samsung gt e2222 Bu modelden yotubeden video izlemenin yolu varmı proğram vs Şimdiden Teşekkürler

foreverthe

foreverthe

Üye
Iyi aksamlar ilk once. Sorunum viberde kisiler gozukmuyor. Sync contacts yapiyorum olmuyor not completed diyor. Telefonum Samsung Galaxy S3 resmi jelly bean rom

Üst Alt