samsung gt-s3353 telefonuma 700 kb ve üzeri oyunlar attığım zaman dosya boyutu çok büyük diyerek hata veriyor. java sınırını yükseltmek için ne yapmam gerek kodları falan denedim kodu yazıp arama tusuna basınca tamamlanamadı diye hata veriyor. En kısa zamanda bana dönerseniz sevinirim.
bıraz acıklayıcı olursa ıyı olur saygılarmrb s8000 telefonumun donma sorunu var.yaptığım her müdahaleye 10 saniye sonra tepki veriyor.ayrıca bataryası da çok fazla şişti.tamir için servise götürdüm ama bir sonuç çıkmadı yardımcı olursanız sevinirim."telefonum orjinal olmadığı için yetkili servisinede götüremedim."
mrb s8000 telefonumun donma sorunu var.yaptığım her müdahaleye 10 saniye sonra tepki veriyor.ayrıca bataryası da çok fazla şişti.tamir için servise götürdüm ama bir sonuç çıkmadı yardımcı olursanız sevinirim."telefonum orjinal olmadığı için yetkili servisinede götüremedim."
s8000
ben telefona iki ay önce firmware yuledim..s8000xeii2 burada *#197328640#
6---oradan
3--- camera firmware update yap diyordu bende yaptım. o gunden sonra kamera calışmadı bir daha farlı firmwareler yükledim gene aynı hata. o kadar sitede aradım. hiçbir çözumü yok.telefoncuya göturdum.o da eski firmware sürümunu yuklemiş ve kamera sorunu donanımsal dedi. actı baktı sonrada sorunu anlamadım dedi. iki üç yere daha göturdu aynı iş SLM KARDES BELKI YARDIMCI OLURUM SIRASIYLA FABRIKA AYARINA DONDUR TELI TUMUNU SIFIRLA SONRA *2767*3855#GIR FORMAT AT BANADA CVP AT
kardesım ben telı 2.el yenı aldım.evdekı kablosuz modemden gırmek ıstıyorum baglantıyı buluyor sıfre fılan gırıyorum ama baglanıyor-baglantı kesıldı dıyıp duruyor hıc gıremıyorum bıle.yardımcı olursan sevınırım root attır fılan seklınde acıklama yapmazsan sevınırım cok acemıyımdebıraz acıklayıcı olursa ıyı olur saygılar
merhaba e2232 tele yazılım atarken ımeı sını ucurduk orjınal ımeısını gerı nasıl yazarız?
samsung gt-s3653w de şifreli wifi ye bağlanırken ap yanıt vermiyor hatası alıyorum şifre yi filan doğru yazdım ama bu hata çıkıyor
Merhaba , 5830 aldım , arayanın resmını gormek ıcın nereden ayarını yapmalıyım .. yardımcı olurmusunuz lutfen
SIBEL
Güncelleme yapın yeni versiyon yükleyerek sorununuz düzelir.adminler benim tel gt-c3510 ana menüsündeki palringo önceden açılıyordu şimdi açılmıyor launch felan diyobembeyazbi ekran neden acaba
samsung gt-s3353 telefonuma700 kb ve üzeri oyunlar attığım zamandosya boyutu çok büyük diyerek hata veriyor. java sınırını yükseltmek için ne yapmam gerek kodları falan denedim kodu yazıp arama tusuna basınca tamamlanamadı diye hata veriyor. En kısa zamandabana dönerseniz sevinirim.
arkadaşlar monte fw'sini s8300'a yükleyebilirmiyiz
merhaba 2 tane sorum olcaktı cevaplarsanız sevinirim
galaxy s 2 de telefon kapalıyken alarm çalışmıyor mu yada çalışıyorsa nasıl oluyor anlatırmısınız ?
msj bildirim sesi olarak telefonun kendine ait melodisi dışında farklıolarak msj sesi yapabiliyormuyuz?
bu 2 özelliğin olmadığını düşünmek istemiyorum