Samsung ile Hertürlü Soruna Yetkili Ağızdan Cözülür /Hergün 7 Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

veletcik

Üye
samsung gt-s3353 telefonuma 700 kb ve üzeri oyunlar attığım zaman dosya boyutu çok büyük diyerek hata veriyor. java sınırını yükseltmek için ne yapmam gerek kodları falan denedim kodu yazıp arama tusuna basınca tamamlanamadı diye hata veriyor. En kısa zamanda bana dönerseniz sevinirim.

ibrahimcan_67

Üye
samsung gt-s3353 telefonuma 700 kb ve üzeri oyunlar attığım zaman dosya boyutu çok büyük diyerek hata veriyor. java sınırını yükseltmek için ne yapmam gerek kodları falan denedim kodu yazıp arama tusuna basınca tamamlanamadı diye hata veriyor. En kısa zamanda bana dönerseniz sevinirim.

bi dene sunu *#52828378# sonra 6. ya gir 500ü 900 yap bi bak ordaki 500 700de olabilir

volky12345

Üye
arkadaşlar monte fw'sini s8300'a yükleyebilirmiyiz

tiviti55

Üye
merhaba 2 tane sorum olcaktı cevaplarsanız sevinirim

galaxy s 2 de telefon kapalıyken alarm çalışmıyor mu yada çalışıyorsa nasıl oluyor anlatırmısınız ?

msj bildirim sesi olarak telefonun kendine ait melodisi dışında farklı olarak msj sesi yapabiliyormuyuz?

bu 2 özelliğin olmadığını düşünmek istemiyorum

kingofthearhavi

Üye
[sıze=4]benim samsung 3303i telefonum var telefonumda internete giremiyorum ''şebeke hatası veriyor lütfen yardımcı olun [/sıze]

BYFor07

-----

karaca2796

Üye
Merhaba;
lütfen pcye nasıl bağlanacığını da yazarmısınız????

Aslında baya ugraştım;ilk önce bilgisayara harici bluetooth vericisini taktım.Sonra kulaklığı bulunur duruma getirdim.(sürekli mavi ışık yani)sonra bluetooth çevre aygıtı eksik diye bağlantı kurulamadı.Çevre aygıtınıda bulup yükledim.Pc ye kulaklık bağlandı.Ses aygıtlarını yönet kısmından varsayılan kulaklık olarak ayarladım.Windows media player açtığımda göstergeye göre kulaklıkta ses görünüyor.Ama hiç bir ses duyulmuyor...telefonda böyle bir problem yok.Hani kulaklık bozuk desem telefonda olmaz..Yardımcı olurmusunuz lütfen...

kadiralp

Üye
arkadaşım ii günler ben i900 omnia 8gb kullanıcısıyım tlf çok iidi 4 ay oldu gg den alalı ama 3 gündür bi problemim var tlf şarjda takılı iken reset atıyo şu anda şarj edemiyorum bataryadan dediler orj bat. aldım 25 tl ye ama 2 gün normal şarj ederek kullandım 3. gün yine aynı sorun devam ediyo şu an tlf kullanamıyorum şarj cihazınıda değiştirdim acaba programsalmı yoksa donanımsalmı nasıl çözebilirim kendim bu işi bi yardımcı olursanız sevinirim rom yüklemen lazım diyolar ama şarj bitmeden takınca şarj oluyodu ama komple bittiğinde şarj olmuyo.

erkanaymak

erkanaymak

Üye
Bende s5233A var gelen mesajların 50 tanesi normalde sim hafızasına sonra geri kalanlar tel hafızasına kaydediliyor işte o sime kaydedilen mesajları mesaj kutusu dolduktan sonra silince geri geliyorlar hemde üöer beşer yani 50 tane simdeki kayıtlı mesajı silince 150 tane felan geri geliyorlar aynı mesajlar tekrar tekrar bunu çözümü var mı simdeki mesajları silmeden bırakınca sorun yok ama oda tek tek seçip silmek zor oluyo

natrimo

Üye
kardesım ben telı 2.el yenı aldım.evdekı kablosuz modemden gırmek ıstıyorum baglantıyı buluyor sıfre fılan gırıyorum ama baglanıyor-baglantı kesıldı dıyıp duruyor hıc gıremıyorum bıle.yardımcı olursan sevınırım root attır fılan seklınde acıklama yapmazsan sevınırım cok acemıyımde :D bıraz acıklayıcı olursa ıyı olur saygılar

aslanseco

Üye
elimde samsung e 2232 telefon var ama java yükleme sınırı 200kb bunu nasıl arttırabilirim, bilinen malum elle girilen kodları girdim (*#8999*8378# Test Menu ve benzeri kodların hepsini denedim, kod kabul etmiyor) olmuyor, başka çözümü varmıdır

----------Eklendi @ 01:25:23 ---------- Yazıldı @ 00:23:02 ----------

*#52828378# kodunuda girdim onuda kabul etmedi,,, bilinen malum kodları kabul etmiyor.... yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler

sibel285

Üye
Merhaba , 5830 aldım , arayanın resmını gormek ıcın nereden ayarını yapmalıyım .. yardımcı olurmusunuz lutfen

SIBEL

williamsbmw

Üye
merhaba e2232 tele yazılım atarken ımeı sını ucurduk orjınal ımeısını gerı nasıl yazarız?

Eray tokat

Üye
Selam benimde samsung gt b3410 telefonum var sarj tutmuyor yardim bekliyorum

Eray tokat

Üye
mrb s8000 telefonumun donma sorunu var.yaptığım her müdahaleye 10 saniye sonra tepki veriyor.ayrıca bataryası da çok fazla şişti.tamir için servise götürdüm ama bir sonuç çıkmadı yardımcı olursanız sevinirim."telefonum orjinal olmadığı için yetkili servisinede götüremedim."

kardes fort atman lazım *2767*3855# bunu dene bataryanıda degıstır

----------Eklendi @ 09:27:07 ---------- Yazıldı @ 09:26:20 ----------

mrb s8000 telefonumun donma sorunu var.yaptığım her müdahaleye 10 saniye sonra tepki veriyor.ayrıca bataryası da çok fazla şişti.tamir için servise götürdüm ama bir sonuç çıkmadı yardımcı olursanız sevinirim."telefonum orjinal olmadığı için yetkili servisinede götüremedim."

kardes format atman lazım *2767*3855# bunu dene bataryanıda degıstır

----------Eklendi @ 09:31:20 ---------- Yazıldı @ 09:27:07 ----------

s8000
ben telefona iki ay önce firmware yuledim..s8000xeii2 burada *#197328640#
6---oradan
3--- camera firmware update yap diyordu bende yaptım. o gunden sonra kamera calışmadı bir daha farlı firmwareler yükledim gene aynı hata. o kadar sitede aradım. hiçbir çözumü yok.telefoncuya göturdum.o da eski firmware sürümunu yuklemiş ve kamera sorunu donanımsal dedi. actı baktı sonrada sorunu anlamadım dedi. iki üç yere daha göturdu aynı iş SLM KARDES BELKI YARDIMCI OLURUM SIRASIYLA FABRIKA AYARINA DONDUR TELI TUMUNU SIFIRLA SONRA *2767*3855#GIR FORMAT AT BANADA CVP AT

deforze

deforze

Üye
samsung gt-s3653w de şifreli wifi ye bağlanırken ap yanıt vermiyor hatası alıyorum şifre yi filan doğru yazdım ama bu hata çıkıyor

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

kardesım ben telı 2.el yenı aldım.evdekı kablosuz modemden gırmek ıstıyorum baglantıyı buluyor sıfre fılan gırıyorum ama baglanıyor-baglantı kesıldı dıyıp duruyor hıc gıremıyorum bıle.yardımcı olursan sevınırım root attır fılan seklınde acıklama yapmazsan sevınırım cok acemıyımde :D bıraz acıklayıcı olursa ıyı olur saygılar​

Root Attır dicektim acemi isen dediklerimi sırası ile dene

Modemin portunu aç açmak için : Başlat>Çalıştır>Cmd>İpconfig yaz orada 198 yada 168 ile başlayan modem port açma cıkıcak oradan kablosuz ağ bağlantılarından wifiyi şifresiz yap sonra cihazdan girmeyi dene %90 olacaktır. Olduktan sonra tekrar şifre koy şifren sayılardan oluşsun olmaz ise bu konu üzerinden geri dönüş yap bana .

----------Eklendi @ 17:22:08 ---------- Yazıldı @ 17:19:39 ----------

merhaba e2232 tele yazılım atarken ımeı sını ucurduk orjınal ımeısını gerı nasıl yazarız?

İllegal Konularda yardımcı olamam.

----------Eklendi @ 17:22:44 ---------- Yazıldı @ 17:22:08 ----------

samsung gt-s3653w de şifreli wifi ye bağlanırken ap yanıt vermiyor hatası alıyorum şifre yi filan doğru yazdım ama bu hata çıkıyor

Modemin portunu aç açmak için : Başlat>Çalıştır>Cmd>İpconfig yaz orada 198 yada 168 ile başlayan modem port açma cıkıcak oradan kablosuz ağ bağlantılarından wifiyi şifresiz yap sonra cihazdan girmeyi dene %90 olacaktır. Olduktan sonra tekrar şifre koy şifren sayılardan oluşsun olmaz ise bu konu üzerinden geri dönüş yap bana .

----------Eklendi @ 17:24:07 ---------- Yazıldı @ 17:22:44 ----------

Merhaba , 5830 aldım , arayanın resmını gormek ıcın nereden ayarını yapmalıyım .. yardımcı olurmusunuz lutfen

SIBEL

Lütfen teknik sorunlar hakkında yardım isteyiniz.

----------Eklendi @ 17:25:19 ---------- Yazıldı @ 17:24:07 ----------

adminler benim tel gt-c3510 ana menüsündeki palringo önceden açılıyordu şimdi açılmıyor launch felan diyo
bembeyaz
bi ekran neden acaba
Güncelleme yapın yeni versiyon yükleyerek sorununuz düzelir.

----------Eklendi @ 17:26:50 ---------- Yazıldı @ 17:25:19 ----------

samsung gt-s3353
telefonuma
700 kb ve üzeri oyunlar attığım
zaman
dosya boyutu çok büyük diyerek hata veriyor. java sınırını yükseltmek için ne yapmam gerek kodları falan denedim kodu yazıp arama tusuna basınca tamamlanamadı diye hata veriyor. En kısa
zamanda
bana dönerseniz sevinirim.
*#52828378# Yazdıktan sonra 6 seçeneğe gelip oradaki değeri yükseltmeniz gerekir

----------Eklendi @ 17:27:33 ---------- Yazıldı @ 17:26:50 ----------

arkadaşlar monte fw'sini s8300'a yükleyebilirmiyiz

​Hayır. Sıkıntı yaşarsınız

----------Eklendi @ 17:29:38 ---------- Yazıldı @ 17:27:33 ----------

merhaba 2 tane sorum olcaktı cevaplarsanız sevinirim

galaxy s 2 de telefon kapalıyken alarm çalışmıyor mu yada çalışıyorsa nasıl oluyor anlatırmısınız ?

msj bildirim sesi olarak telefonun kendine ait melodisi dışında farklıolarak msj sesi yapabiliyormuyuz?

bu 2 özelliğin olmadığını düşünmek istemiyorum

Alarm konusu Telefon kapalıyken çalıştınız biliyorum sorun programsal yada ayar bozukluğu ile olabilir fabrika ayarlarına geri dönün düzelmez ise konuya geri dönüş yapın yardımcı olucağım

Diğer konuda hiç bir fikrim yok programsal olarak değil de daha cok fiziki sorunları cevaplıyabilirim arakadaşlar

----------Eklendi @ 17:31:21 ---------- Yazıldı @ 17:29:38 ----------

Arkadaşlar sorulan soruların neredeyse hepsini daha önceden yanıtlamışım aynı sorular gelince bir bakıma keyfe keder iş yapıyor gibi hissediyorum kendimi yüzlerce sorun cevapladım lütfen soru sormadan önce bir göz atın.

eml66

Üye
bızde bırtane samsung galaxy s var sım kılıdı ıstedı onu nasıl kırarız acıll

smrkz

Üye
baya araştırdım ama telefonla ilgli şeylerdn pek anlamadığım için sorunları halledemiorum..telefona kurduuum uygulamalarda izin bölümlerinde sadece 2 seçenk aktif durumda biri izin werilmior dieri de sürekli bağlansın mı die sorma seçeneği..bu izinleri tamamen aktif hale getirmenn yolu warmı?

bi de netten video izlemek istiorum ama araştırdım yol bulamadm bilen biri warsa yardm etsn lütfn

dj vietnam

Üye
merhaba samsung f480 uygulama ve oyun yükleyemedim resimli anlatımlar videoları izledim aynen harfi harfine eksiksiz yapmama rağmen bu tlfona oyun ve uygulama yükleyemedim ne olur yardım edin hep jarıydı javasıydı jadı ne varsa olmadı gitti lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar

----------Eklendi @ 00:38:44 ---------- Yazıldı @ 00:37:34 ----------

bu işin ilmini bilen arkadaşlar yardımlarınız esirgemeyin allah rızası için

Üst Alt