samsung s5503 sahadan veya maçkolik Yüklenmiyo LÜTFN YARDIM ..... ŞİMDİDEN TŞK![]()
samsung stara monte fw sini multiloaderle yükleyebilirmiyim?yüklesem sorun olurmu??
arkadaşım ben champ kullanıyorum bluetoothsuz oyunlar açılıyor ancak bluetooothlu oyunlar açılmıyor..mesela pes 11 oynuyorum...touch screen yazısı çıkıyor ona tıklıyorum ama sonra donuyor ve java hatası veriyor...
Telefonum samsung corby s3653.. dokunmatik ekranında 2 dk bişey yaptığımda ekran sapıtıyor, kendi kendine menülere, rehbere, tuşlara falan giriyor.. bu sorundan dolayı rahatça mesaj yazamıyorum.. yardımlarınızı bekliyorum.
samsung gt-3353 telefonum var..
foto-video çektigğimde yada jar bi uygulama açınca ortadaki dokunmatik çalışmıor acil yardım...telefona format attım düzelmedi.. ( telefon 3 ay oldu alalı..)
lütfen...garantiye verip 1 ay bkemek istemiorum
merhaba d900i ekranda donma problemi var ne yapabilirim ekran soketinne basınca geliyordu ama artık hiç gelmiyor.
dedin ama oyunları yüklerken telefon mu yoksa hafıza kartına mı yüklensin diye sormuyo...
- Fabrikasyon ayarlarına geri dönün olmadı ise
-Oyunları Hafıza kartı yerine telefon hafızasına yükleyiniz
Telefon>ayarlar>hafıza ayarları>varsayılan bellek>hepsini hafıza kartına geçirin önce
Daha sonra siz yüklediniz oyunun jarmı,jad mı oldunu tam olarak bize iletin,
En son olarak arma ekranına *#6984125*# yazınız.
4'e seçiyoruz 4 Internals
Ardından
*#9072641*#
Bunu yazmamızın sebebi düzenleme almak için yetki almakdır,
Sonra sırasıyla
6'ya Basıyoruz > 6 Storage Settings
2'ye Basıyoruz > 2 Update Media Database
3'e Basıyorz > 3 Update Java DB
10'a Basıyoruz >10 Create Ax Dat File,
Daha sonra cıkıyoruz telefonumuz kapatıyoruz,
ve java tüm dosyaları desteklenmiş hale getiriyoruz.