Samsung ile Hertürlü Soruna Yetkili Ağızdan Cözülür /Hergün 7 Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

evildancer

Üye
kullanmakta olduğum samsung s5620 telefonumu laptopuma bağlayıp internet bağlantısını paylaşmak istiyorum.edge ya da gprs ile yapabiliyorum.ancak avea 3g paketim var.3g ile bağlanmak için ne yapmam gerekiyor.yardımcı olursanız sevinirim

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
kullanmakta olduğum samsung s5620 telefonumu laptopuma bağlayıp internet bağlantısını paylaşmak istiyorum.edge ya da gprs ile yapabiliyorum.ancak avea 3g paketim var.3g ile bağlanmak için ne yapmam gerekiyor.yardımcı olursanız sevinirim

*Telefonunuz hangi şebekeyi kullanıyorsa o şebekenin imkan verdiği data iletişimini kullanır.Yani GSM 900/1800 bandını kullanırsanız GPRS yada EDGE data iletişimini kullanabiliyorken ,UMTS 900/2100 bandını kullanırsanız 3G data iletişimini kullanabilirsiniz.Telefonunuzda;

Menü>Ayarlar>Şebeke Ayarları>Şebeke Modu yolunu izleyin.

*Burada yazımın içerisinde de bahsettiğim gibi 3G'den faydalanabilmeniz için UMTS bandını kullanmanız gerekmekte.Fakat hep UMTS bandında çalışsın derseniz bir problemle karşılaşabilirsiniz.

Maalesef bazı teknik nedenler ve yetersizliklerden ötürü UMTS şebekesine kesintisiz erişim sağlayamıyoruz, yani 3G erişimi heryerde mümkün olmuyor.

*Bu nedenle siz "Otomatik" modu seçin.Böylece telefonunuz Mümkün olan üst bandı otamatik olarak kendisi seçecektir.UMTS (3G ye imkan verir)bandın erişilebilir olduğu yerlerde bunu kullanacak, olmadığı yerlerde GSM (EDGE GPRS e imkan verir) bandını kullanacaktır.

Not : UMTS bandına erişim GSM bandına erişimden daha fazla güç harcar.Bu nedenle bataryanız daha kısa sürede boşalabilir.

evildancer

Üye
teşekkürler ancak benim asıl bilgi almak istediğim konu telefonu laptopa bağlamak üzerine.usb ile bağlayıp modem olarak tanıttığımda bir numara çevriliyor.3g bağlantısını kullanmam için nasıl bağlamam ve hangi programı kullanmam gerekiyor.

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
teşekkürler ancak benim asıl bilgi almak istediğim konu telefonu laptopa bağlamak üzerine.usb ile bağlayıp modem olarak tanıttığımda bir numara çevriliyor.3g bağlantısını kullanmam için nasıl bağlamam ve hangi programı kullanmam gerekiyor.
*Telefonunuz hangi şebekeyi kullanıyorsa o şebekenin imkan verdiği data iletişimini kullanır.Yani GSM 900/1800 bandını kullanırsanız GPRS yada EDGE data iletişimini kullanabiliyorken ,UMTS 900/2100 bandını kullanırsanız 3G data iletişimini kullanabilirsiniz.Telefonunuzda;

Menü>Ayarlar>Şebeke Ayarları>Şebeke Modu yolunu izleyin.

*Burada yazımın içerisinde de bahsettiğim gibi 3G'den faydalanabilmeniz için UMTS bandını kullanmanız gerekmekte.Fakat hep UMTS bandında çalışsın derseniz bir problemle karşılaşabilirsiniz.

Maalesef bazı teknik nedenler ve yetersizliklerden ötürü UMTS şebekesine kesintisiz erişim sağlayamıyoruz, yani 3G erişimi heryerde mümkün olmuyor.

*Bu nedenle siz "Otomatik" modu seçin.Böylece telefonunuz Mümkün olan üst bandı otamatik olarak kendisi seçecektir.UMTS (3G ye imkan verir)bandın erişilebilir olduğu yerlerde bunu kullanacak, olmadığı yerlerde GSM (EDGE GPRS e imkan verir) bandını kullanacaktır.

Not : UMTS bandına erişim GSM bandına erişimden daha fazla güç harcar.Bu nedenle bataryanız daha kısa sürede boşalabilir.
*Sanırım yeterince açıklayamamışım.Telefonunuzu her zaman nasıl modem olarak kullanıyorsanız öyle bağlayın.Önceki mesajımda belirttiğim menü yolunu izleyip otomatik modu seçin.Üst gösterge panelinde 3G yada 3G+ simgeleri varken internete 3G üzerinden, E simgesi varkende EDGE üzerinden bağlanırsınız.

*Sonuç olarak 3G üzerinden erişim için ekstra birşeye gerek yok.Telefonunuzun UMTS bandı kullanıyor olması ve 3G şebekesi kapsamında olmanız yeterli.

Necmati

Necmati

Üye
Pyramid Bloxx Aktivasyon kodu istiyorum bilen varsa..

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
[ı]arkadaşlar soruları cevaplayan arkadaş bi süreline yok ondan soruları cevaplıyamıyor konu sahibi ben değilim
[/ı]

hasan_oguz

Üye
Samsung E2550 Monte Slider müzik çalar arka planda çalmıyor alternatif bir program varmı lütfen yardım

emir-aldemir

Üye
SeLam. Monte Telefonuma Firmware Yükledim Ve Beğenmedim. Mesaj Yazarken Tel Az Birşey Oynasa Elimde hemen qwerty Klavyeye Geçiyor. Bunu İptal Etmek İçin Ne yapmalıyım. İlk ALdıgımda qwerty Klavye Yoktu.Firmware yükledim qwerty klavye geldi. qwerty'siz Firmware Bulabilirmiyim. Veya qwerty Nasıl Deaktif Edebilirim. 5620'nin Orjinal İlk Aldığımda Olan Sistemi Firmwaresi Mevcutmudur.

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
SeLam. Monte Telefonuma Firmware Yükledim Ve Beğenmedim. Mesaj Yazarken Tel Az Birşey Oynasa Elimde hemen qwerty Klavyeye Geçiyor. Bunu İptal Etmek İçin Ne yapmalıyım. İlk ALdıgımda qwerty Klavye Yoktu.Firmware yükledim qwerty klavye geldi. qwerty'siz Firmware Bulabilirmiyim. Veya qwerty Nasıl Deaktif Edebilirim. 5620'nin Orjinal İlk Aldığımda Olan Sistemi Firmwaresi Mevcutmudur.
Qwerty klavyeyi deaktif etmek için bir seçenek yok.Firmware değişikliğine gidebilirsiniz.Forumda araştırırsanız qwerty klavye içermeyen fw lerden birini seçebilirsiniz.

cem296

Üye
samsung bada icin flas özelligi ne zaman cözümlenecek?
videoları tv'leri internetten izleyemiyoruz,
bada o.s 2.0 ne zaman gelecek , bir duyumuma göre 2011 eylül deniliyor dogruluk payı nedir?

mustafakahveci

Üye
Selamun aleykum wave II s8530 telefonum var ama A gps hatası alıyorum sureklı ndrive yukledim gps buluyor diyor ama bulmuyor neden yardımcı olursan sevınırım *#4097*4097# orada kı olayları duzenlıyorum ama yıne bulmuyor neden ?

umutuncu

Üye
spot olarak aldığım f 480e format atınca telefon ingilizce oldu nasıl türkçe yapabilirim ?

recepbulut

Üye
arkadaşlar bende 3653 wi-fi var yeni aldım daha önce de samsung kullanmamıştım hiç bi sorunum var müzik çalar açıkken mesaj geldiğinde müzik çalar duruyo şarkıya devam etmiyo ayrıca baştan başlamak zorunda kalıyorum her seferinde böyle oluyo nasıl düzeltirim yardımcı olursanız sevinirim tşk.ler mail atabilir misiniz rica etsem bilen arkadaşlardan [email protected]

ata11111

Üye
sözüm bundan sonra samsung alacaklara ve özellikle wave düşünenelere.Bu telefonu bir seneye yakın oldu alalı. samsunga güvenip 980 liraya yakın fiyatla wave aldım telefonu aldıktan sonrajava diye alt programın yeni versiyonlarının yüklenmediğini öğrendik ama internette alt versiyonnla filim bile seğredemezmişim onuda sayelerinde öğrendim.aranızda bazı arkadaşlar dailymotiondan izle diyen arkadaşlar vardır belki ama bilinki internet gibi bir denizde sizi küçük bir adaya mahkum ediyorlar.ayrıca orada istediğiniz filimleride bulamazsınız.ekran çözünürlüğü iyi ya filim seğredecez ya hikaye...hacı murata (124) arabaya FERRARİ motoru takmak gibi bir şey , kullanamıyorsunuz.Ekrandan bahsetmişken hani o HD filim çektiğiniz telefonumuz varya görüntüyü çekerken filmin içinde devamlı birşeyler uçuşuyor.Programsal bir hata olması lazım ama yaklaşık bir senedir çözülemedi özellikle akşamları veya mekan içi çekimlerde devamlı etrafınızda ışıklar uçuşuyor.:angry:Açıklayıcı olması açısından bazı arkadaşlar yeni versiyon yüklet düzelir derlerse(kimdir onlar anlamıyorum:bilmm))telefonumda enson SÜRÜM OLAN GT 8500 YAZILIM SÜRÜMÜ BADA 1,2----1103101719LISS8500JVKC1 var.Bu olaylarla ilgili telefon mümessili ile görüşmelerimde hep bir muhatap buldum ama bana verdiği yanıt bu yazılımların geleceği konusunda kibarca telkinde bulunmak oldu insanların cebinizden parayı aldıktan sonra kibar kibar sizi nasıl kazıkladık demelerinden hoşlanan arkadaşlar için tatmin edici olabilir ama telefonda vaadedilen işlemler düzgün olmayıp birde çalışmazsa hiçbir anlamı yok benim için.O YÜZDEN ARKADAŞLAR SAMSUNG MANTALİTESİNİ SİZE ANLATMAYA ÇALIŞTIM DİLİM DÖNDÜĞÜNCE.SAMSUNG ALIRKEN ÇOK DÜŞÜNÜN , ÖZELLİKLERİNİ KARŞILAŞTIRMAKLA UĞRAŞMAYIN ÇÜNKÜ DÜZGÜN ÇALIŞMIYORLAR.İMKANINIZ VARSA ARKADAŞINIZDAN BİR SÜRELİĞİNE ALIN VE DENEYİN SONRA ( EĞER MEMNUN KALIRSANIZ:kotu:) PARA VERİP KENDİNİZE ALIN.BİZİM AMACIMIZ BU ÖZELLİKLERİ KULLANABİLECEĞİMİZ BİR CİHAZ ALMAK GÖRÜNTÜ ALMAK VE HAVA ATMAK DEĞİL DİYENLER BU YALANLARA KANMAYIN.KEŞKE BİRİSİDE BENİ UYARSAYDI ŞİMDİ BİRAZ DAHA BEKLEYİP ŞU ANDA ** I PHONE 4 ** ALIRDIM GERÇEK 5 MP KAMERA VE İNTERNETTEN FİLİM İZLEME ŞANSI OLURDU.AKLIMA GELMİŞKEN FACE GİRİYORSUNUZ YA ORADADADA AYNI PROBLEM VAR FİLİMLERİ İZLİYEMEZSİNİZ.YANİ DİKKAT EDİN PARALARIMIZI HAKSIZCA GASP EDİYORLAR.HERKESE SELAMLAR:tşk:

pashapostasi

Üye
bende de aynı sorun var bi çözüm bulduysan bana söle be kardeşim:ağlarım:

mert_tr_tr

mert_tr_tr

Üye
Bu mesaj , mesajın yazarının ta kendisi tarafından silindi.

masske

masske

Üye
slm ben s5620 montemi yeni aldım ve çin malı olarak geldi , başka bi arkadaşımn ki kore malı bi fark var mı?
2. olarak bi arkadaşımız montenin gizli şifrelerinden bi tanesini vermiş ben şifreyi girdim ama arkadaşın adımlarını takip etmeyip başka bi düğmeye dokundum vee telefon başladı bişilerle contak kurmaya falan derken telefon kendine geldi ama 800 den fazla çağrı ve mesaj gösteriyodu ekranda ve telefon çok yavaşla mıştı rehberde bi 800 kadarda kişi eklenmiş hemde bütün bilgileri ile iş yeri tl , adresi v.b kişileri toptan silmek istedim şifere istedi , sıfır montenin şifresi nedir milmiyorum 8 tane sıfır denedim olmadı 12345 falan yaptım yine olmadı. BENDE FORMAT ATTIM tl şu anda iyi durumda ve bana formatın zxararları hakkında bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler.|-)

dupişk

Üye
merhaba bende c3303k var indirdiğim oyun v.b şeylerde tam indirme biterken sunucuya ulaşılamıyor şeklinde bir hatayla karşılaşıyorum ne yapabilirim lütfen yardım edin ve bu arada youtubeden video açtığımda desteklenmeyen içerik diyor lütfen yardımcı olun... şimdiden teşekkürler...

abc2011

abc2011

Üye
ıyı aksamlar bende samsung h1 var ama ınternete baglanamıyorum bır turlu yardıcı olacak arkdasmı varmı ya kafayıı yıyecemhttp://www.maxicep.com/images/smileyler/s20.gif

Üst Alt