Samsung ile Hertürlü Soruna Yetkili Ağızdan Cözülür /Hergün 7 Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

burak506

burak506

Üye
samsung s5503 sahadan veya maçkolik Yüklenmiyo LÜTFN YARDIM ..... ŞİMDİDEN TŞK :oke:

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
samsung s5503 sahadan veya maçkolik Yüklenmiyo LÜTFN YARDIM ..... ŞİMDİDEN TŞK :oke:

Hafıza kartına s40lardaki java olarak bulunan maçkolik ve sahadan uygulamasını yükliyebilirsiniz.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
samsung stara monte fw sini multiloaderle yükleyebilirmiyim?yüklesem sorun olurmu??

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 776553

96emrah96

Üye
arkadaşım ben champ kullanıyorum bluetoothsuz oyunlar açılıyor ancak bluetooothlu oyunlar açılmıyor..mesela pes 11 oynuyorum...touch screen yazısı çıkıyor ona tıklıyorum ama sonra donuyor ve java hatası veriyor...

• Beğen

yusufegemen

Üye
Telefonum samsung corby s3653.. dokunmatik ekranında 2 dk bişey yaptığımda ekran sapıtıyor, kendi kendine menülere, rehbere, tuşlara falan giriyor.. bu sorundan dolayı rahatça mesaj yazamıyorum.. yardımlarınızı bekliyorum.

• Beğen

-cemal-

Üye
kardeş meraba ; bende samsung s8300 var ; ben bunun internet veri sayacını sıfırlayamıyorum,parola istiyor bende herhangi bi parola felan koymadım nasıl çözebiliriz .yardımcı olursan sevinirim.

yunus yavuz

yunus yavuz

Üye
samsung gt-3353 telefonum var..
foto-video çektigğimde yada jar bi uygulama açınca ortadaki dokunmatik çalışmıor acil yardım...telefona format attım düzelmedi.. ( telefon 3 ay oldu alalı..)
lütfen...garantiye verip 1 ay bkemek istemiorum

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
samsung stara monte fw sini multiloaderle yükleyebilirmiyim?yüklesem sorun olurmu??

-Sorun olmaz fiziki olarak
-Garanti dışı kalır.

----------Eklendi @ 17:42:38 ---------- Yazıldı @ 17:40:36 ----------

arkadaşım ben champ kullanıyorum bluetoothsuz oyunlar açılıyor ancak bluetooothlu oyunlar açılmıyor..mesela pes 11 oynuyorum...touch screen yazısı çıkıyor ona tıklıyorum ama sonra donuyor ve java hatası veriyor...

- Fabrikasyon ayarlarına geri dönün olmadı ise
-Oyunları Hafıza kartı yerine telefon hafızasına yükleyiniz

----------Eklendi @ 17:45:45 ---------- Yazıldı @ 17:42:38 ----------

Telefonum samsung corby s3653.. dokunmatik ekranında 2 dk bişey yaptığımda ekran sapıtıyor, kendi kendine menülere, rehbere, tuşlara falan giriyor.. bu sorundan dolayı rahatça mesaj yazamıyorum.. yardımlarınızı bekliyorum.

- Touch da sorun olduğunu varsayarak sunları önere bilirim

- Islak elle ve terli ve-veya nemli ortamlarda cihazı kasmayın

- Aynı anda birden fazla uygulama açık ise mesaj atarken maxsimum 2 uygulama acık kalsın hiç kalmaması daha iyidir.

- En son care olarak cihazı teknik servise yolluyarak dokunmatikdeki sorunu dile getirebilirsiniz.

cep metin

Üye
Merhaba d900i ekran donuyor ne yapabilirim ?

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
samsung gt-3353 telefonum var..
foto-video çektigğimde yada jar bi uygulama açınca ortadaki dokunmatik çalışmıor acil yardım...telefona format attım düzelmedi.. ( telefon 3 ay oldu alalı..)
lütfen...garantiye verip 1 ay bkemek istemiorum

- Sizin için en hayırlısı teknik servis.

cep metin

Üye
merhaba d900i ekranda donma problemi var ne yapabilirim ekran soketinne basınca geliyordu ama artık hiç gelmiyor.

Piaa

Piaa

Üye
5 yıllık bir D900 geçmişimin ardından galiba bu soruya ben cevap verebilirim. Sizdeki genel bir sorun. 2 kızak arasındaki bant zamanla kırılıyor kapanıp açılmadan dolayı. Sorununuz tahmin ettiğim sorun ise -ki büyük ihtimal-, telefonun garantisi de yok bide bunun için el beceriniz yoksa bir telefoncuya götürün ve maksimum 15-20 TL'ye yaptırın. Bant fiyatı yan ürün falan 5 TL. Ben 4 5 ayda bir kendiminkini değiştiriyordum.

Saygılar.
merhaba d900i ekranda donma problemi var ne yapabilirim ekran soketinne basınca geliyordu ama artık hiç gelmiyor.

alfonso55

Üye
hocam wave 723 modelli telefon aldım.. ama bakıorum ne fazla teması var..ne uygulamsı var..
birde enbüyük problem arka plan siyah olmuyor... neden böle telefon sürülüyor piyasaya...
bada sistemi iyi dediler... android bundan daha iyi ... bu saydıklarımın cözümü varmı

-derbeder-

Üye
Tuncay Bey öncelikle yapmış olduğunuz tüm bu katkılar için sizi tebrik ederim.Benim sorum ise şu;
Samsung 5233 star wifi modeline sahibim. Telefon sessizde olduğu zaman titreşim ile sesi açık olduğu zaman ise sesli olarak pil zayıf uyarısı veriyor.Bunu iptal etmenin bir yolu varmı_? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

96emrah96

Üye

- Fabrikasyon ayarlarına geri dönün olmadı ise
-Oyunları Hafıza kartı yerine telefon hafızasına yükleyiniz

dedin ama oyunları yüklerken telefon mu yoksa hafıza kartına mı yüklensin diye sormuyo...
birde bi sorum daha var...benim telde ses yükseltme şifres i*#0206*8378#
bunu yazıyorum hw test çıkıyo ona giriyom orda n audio setting var ona giriyom bütün ayarlar 0 mesela 1 yapıyorum kaydet diyorum bidaha bakıyorum yeniden 0 gözüküyor bunun nedeni ne?

rize1453

Üye
Merhaba ben yeni samsung chat 335 aldım evdeki wireless modeme bağlanamıyorum wifi ile abim dışarıda bağlandı ama evde bağlanamıyorum lütfen bi cevap yazarmısınız ne yapmalıyım

Ya yokmu bi cevap yazan ya :(

Ya kardeşim cevaplıcam diyosun cevaplamıyosun lütfen acil ya

mhuseyin21

Üye
Samsung E250
Arama kaydı bölümünde gelen-giden cvapsız vs. kayıtlarının silinmemesi için java programı var mı? Örneğin gelen aramayı ben daha görmeden çocuk kurcalayıp siliyor. Sonra kim aradı acaba niye meraktan çatlayacak oluyorum.

Gelen aramaları kaydedecek java programı
veya
Gelen arama bölümüne şifre koyma yöntemiyle gelen aramaların silinmesini engelleme

Susakist

Üye
Selamlar.. Benim Samsung c3303i telefonum bu sabaha kadar internete sorunsuz girerken, sabah birdenbire 'Şebeke Hatası' uyarısı vermeye başladı ve hiçbir şekilde internete girmiyor. Sorun ne olabilir?

mmg

Üye
samsung c3530 un ekranına analog saati nasıl kurabiliriz?

mnggnm

Üye
Samsung Ch@t 3222 kullanıyorum.İndirilen jar geçersiz Hatasını bende alıyorum.Champ kullanan arkadaşımıza önerdiğiniz aşağıdaki kodları arama ekranına giriyorum hiçbir arayüz gelmiyor.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler

Telefon>ayarlar>hafıza ayarları>varsayılan bellek>hepsini hafıza kartına geçirin önce
Daha sonra siz yüklediniz oyunun jarmı,jad mı oldunu tam olarak bize iletin,
En son olarak arma ekranına
*#6984125*# yazınız.
4'e seçiyoruz 4 Internals

Ardından
*#9072641*#

Bunu yazmamızın sebebi düzenleme almak için yetki almakdır,
Sonra sırasıyla
6'ya Basıyoruz > 6 Storage Settings
2'ye Basıyoruz > 2 Update Media Database
3'e Basıyorz > 3 Update Java DB
10'a Basıyoruz >10 Create Ax Dat File
,
Daha sonra cıkıyoruz telefonumuz kapatıyoruz,
ve java tüm dosyaları desteklenmiş hale getiriyoruz.

Üst Alt