Samsung ile Hertürlü Soruna Yetkili Ağızdan Cözülür /Hergün 7 Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

bozokhan

Üye
merhaba samsung s3653 w için driverları nereden bulabilirim? Sağolm

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
s3353 teoptictrackpad arada bozukluyo nedeni ne olabilir :??:aman2:

mert_tr_tr

mert_tr_tr

Üye
Bu mesaj , mesajın yazarının ta kendisi tarafından silindi.

rapdex

Üye

*#06# >> IMEI gösterir.
*#78# >> Test dokunmatik yapılandırmaları, Yönetici menüsü.

*#03# >> Displays a Unique number, specific for your phone I guess.

*#7465625# >> Telefon kilit durumu

*#232337# >> Bluetooth MAC adresi

*#1234# >> Telefonunuzdaki yazılımın versiyonu

*#2222# >> Telefonunuzdaki donanım versiyonu

*#0228# >> Pil bilgisini görüntüler

*#0289# >> Melodi testi

*#0782# >> Telefonunuzun gerçek zamanlı saatini ve tarihini görüntüler

*2767*2878# >> Servis menüsünü görüntüler

*#0842# >> Titreşim testi

*#0*# >> Hoparlör ve LCD ekran Testleri

* # 1234 # >> Firmware Doğrulama

* # 09 # >> Beyaz Ekran(fener olarak kullanın gerçekten işe yarıyor)

* # 0 * # >> Menü tester işlevleri

* 2767 * 3855 # >> E2P Tam Reset (bütün dosyaları siler rehber msjlar dosyalar vs)

* # 0011 # >> GSM Temel Bilgiler

* # 7412359 # >> Radyo Frekans Testi

Yönetim Menüsü Kodları

*#6984125*# >> Ayar seçenekleri
*#9072641*# >> İnternals seçeneği için master kodu
*#73561*# >> Pre-yapılandırma için operatör kodu
(alıntıdır)

--------------- Ekleme ---------------

Şu anda onlineyim detaylı olarak söler iseniz sorunu yardımcı olmaya çalışacağım.

Googlemaps mobile versiyonunu indirebilirsiniz
Fakat wifilerde - corbylerde navigasyon vardı
iyi günler

Ara kablo yani usb kablosunu değiştirin olmaz ise;
farklı pcde deneyin,sim kartsız deneyin,hafıza kartsız deneyin,
ve batarya bitik iken deneyin,
sonucu buraya yazar iseniz çözümü kesin olarak iletebiliriz size
iyi günler

Oyun hafızasının (Hafıza kartı-MMC) olduna emin olunuz

Abi bende 700 kb nin üstünde oyun açmıyor bunun kodu varmış nedir ?

Yakilis

Üye
c3200 monte bar ın son firmware si nedir (Türkçe resmi) nereden bulunur? Saol

96emrah96

Üye
rapdex arkadaşım senin ilacın bende...
aramaya yerine *#52828378# yaz çıkan yerde braz aşağıya in ota test yazıyo ona tıkla en üsttekini (700 yazar)onu 2000 yap..artık telin 2 mb kadar olan oyunları çalıştıracak...yani arjık jar dosyası maximum boyuttan büyük diyeMicek..:ehe

muhammed585

Üye
Şuan Samsung GT-3303 var elimizde ve telefon kilidi koymuş kardeşim ve sonradan unutmuş şimdi şifreyi bilmeden açılmıyor telefon ve şifreyi de bilmiyoruz...Açılışta direk telefon kilidini soruyor ve elimizde bilgsayar ile bağlantı kablomuzda var acilen bizlere yardımcı olabilirmisiniz ?

levent bora

Üye
usta kies programı çalışmıyor ben vista kullanıyorum bi de kablosuz modemime bağlanamıyorum bende samsung gio var yardımcı olursan sevinirim

yunus yavuz

yunus yavuz

Üye
samsung gt-3353 telefonum var..
foto-video çektigğimde yada jar bi uygulama açınca ortadaki dokunmatik çalışmıor acil yardım...telefona format attım düzelmedi.. ( telefon 3 ay oldu alalı..

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkadaşlar soruları ben değil "tuncay" teknik servis çalışanı olan bir arkadaş cevaplıyordu şu anda önemli işleri olduğundan yardımcı olamıyor size geldiğinde konu başlığında yazar tekrar yardımcı olur size

garip11

Üye
Samsung Gt-C3510 Genoa Sahibiyim. Palringo Messenger'a bağlanamıyorum. Ayarlarını nereden yapabilirim. Yada Telefona İndirebileceğim Bir Messenger var mı?

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 776553
sinanpp

sinanpp

Üye
SELAM TUNCAY ABİ BEN ARKADAŞIMIN MONTE FİRİMWERESİNİ ARIYORUM BULAMYRM ONUNKİNDE ORTA TUS MENÜ BASIYOR.BNMKİNDE GERİ İŞLEVİ GÖRÜYOR.FİRİMWERESİ BU SW5620XXİL7 CSC WER S5620OXAİLL4 OOOF OFF ABİ YARDIM ABİ BULAMYRMMM :vur

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 776553 ve zıkkımın
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
ustam kolay gelsin daha önce soruldu ise kusura bakma çok sayfa olduğu için tüm çevaplara bakamadım benim sorum bu telefonda bluetooth ile müzik dinleneceğini bluetooth özelliklerinde yazıyor şimdi bende samsung bluetooth kulaklık var ben bununla görşme filan yapıyorum fakat müzikleri bu kulaklık ile dinleyemiyorum fakat nokiya da bu özellik mevcuk bizde var mı acaba varsa nasıl yapılır şimdiden teşekkürler....

• Beğen
utku1967

utku1967

Üye
bnm samsung s8000 diye bir telefonum war.yeni aldım.telefondaki sorunum şarjının 1günden az gitmesi.şarj orjinal ve şarjı 32 saat bile şarjda tutmama rağmen yine bir değişiklik yok. bu sorun bataryada olabilirmi yoksa telefonla ilgili bir sorun mu var telefonla ilgili ise ne gibi sorunlar var. ve kaça patlar ?

• Beğen
Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sorularınız cevaplanmıyor bakan arkdaş yok ama daha önceden 100 lerce soruya cevap vermiş bu konu altında geçmişe bakarak cevaplarınızı bulabilirsiniz sanırım #tuncay

Akrep2476

Üye
bende b 3410 var otomatık tus kılıdı yok yan duymesıne basınca kılıtlenıyor otomatık nasıl yaptırabılırım

sivasli_

Üye
arkadaşlar telefonum markası samsung gts 5670 ben model çizimli bi şifre belirledim sabah kalktığımda unutmuşum. 2 gündür uğraşıyorum.. manuel format atma şansımız var mı ? yardımcı olabilrseniz sevinrim

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
yarın öğlen vakti sorular cevaplancaktır.

Burak

Üye
konuya bakan yetkili bi süre ara vermiş, geri donucektır mutlaka.

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
[ı]cevaplara geçiyorum arkadaşlar.[/ı]

----------Eklendi @ 15:44:35 ---------- Yazıldı @ 15:43:01 ----------

Samsung Gt-C3510 Genoa Sahibiyim. Palringo Messenger'a bağlanamıyorum. Ayarlarını nereden yapabilirim. Yada Telefona İndirebileceğim Bir Messenger var mı?

İyi günler bi süre sorulara cevap veremediğim için özür dilerim gelelim sorunuza

Mobile9 - Getjar siteleri size yardımcı olucaktır.

----------Eklendi @ 15:45:27 ---------- Yazıldı @ 15:44:35 ----------

SELAM TUNCAY ABİ BEN ARKADAŞIMIN MONTE FİRİMWERESİNİ ARIYORUM BULAMYRM ONUNKİNDE ORTA TUS MENÜ BASIYOR.BNMKİNDE GERİ İŞLEVİ GÖRÜYOR.FİRİMWERESİ BU SW5620XXİL7 CSC WER S5620OXAİLL4 OOOF OFF ABİ YARDIM ABİ BULAMYRMMM :vur

İyi günler bi süre sorulara cevap veremediğim için özür dilerim gelelim sorunuza

Orjinal Fw yükleyiniz önce sonra diledğiniz fw yüklüyebilirsiniz

iyi günler

----------Eklendi @ 15:47:18 ---------- Yazıldı @ 15:45:27 ----------

ustam kolay gelsin daha önce soruldu ise kusura bakma çok sayfa olduğu için tüm çevaplara bakamadım benim sorum bu telefonda bluetooth ile müzik dinleneceğini bluetooth özelliklerinde yazıyor şimdi bende samsung bluetooth kulaklık var ben bununla görşme filan yapıyorum fakat müzikleri bu kulaklık ile dinleyemiyorum fakat nokiya da bu özellik mevcuk bizde var mı acaba varsa nasıl yapılır şimdiden teşekkürler....

-Şu anda Samsungun tüm telefonlarında bu özellik yoktur markasını tam yazmadınız için cihazın birşey söliyemicem

iyi günler

----------Eklendi @ 15:48:28 ---------- Yazıldı @ 15:47:18 ----------

bnm samsung s8000 diye bir telefonum war.yeni aldım.telefondaki sorunum şarjının 1günden az gitmesi.şarj orjinal ve şarjı 32 saat bile şarjda tutmama rağmen yine bir değişiklik yok. bu sorun bataryada olabilirmi yoksa telefonla ilgili bir sorun mu var telefonla ilgili ise ne gibi sorunlar var. ve kaça patlar ?

-Fabrika cıkış hatası servise yollayıp yenisini alabilirsiniz

iyi günler

Üst Alt