Samsung ile Hertürlü Soruna Yetkili Ağızdan Cözülür /Hergün 7 Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

club1520

club1520

Üye
Benim samsung b7300 cihazım var sesizde iken müzik çalmıyor sessiz modda çal dediğim halde çok canımı sıktı bu iş yardımcı olurmusunuz

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Benim samsung b7300 cihazım var sesizde iken müzik çalmıyor sessiz modda çal dediğim halde çok canımı sıktı bu iş yardımcı olurmusunuz

• Fabrika ayarlarına geri dönün lütfen

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
FirmWare Atabilmek İçin Telefonun En Kötü Samsung S5230 Mu Olması Gerekiyor ?

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
FirmWare Atabilmek İçin Telefonun En Kötü Samsung S5230 Mu Olması Gerekiyor ?
Hayır e-250 bile atılabilir (: Firmware mantıken güncelle demek bir bakıma
sadace bunu yapabilmek içni yeteri kadar zeka ve sabıra ihtiyaç duyulur

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
Teşekurler.Peki Samsung C3510 Telefonu Dowload Bölümüne Nasıl Gtirebilirz Tuncay Bey ?

denizliprensi

Üye
benimde bi problemim var ben kies'i pc kuramıyorum 2/1 takıyorum normal ilerliyor ama 2/2 istiyor takıyorum o zaman da hiç ilerleme yok öle kalıyo.

ugur2362

ugur2362

Üye
samsung c3510 a firmware atılabilirmi ?

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
Birde Bizm Soruları Görseniz ?

club1520

club1520

Üye
Donanımsal SOrun yok ise güncelleme deneyiniz
[/QUOTE]

samsung pc studio ile güncelle diyorum güncelleme yok diyor. donanımsal sorun olsa sesli de sesi çıkmaz dimi

MarcheTR

Üye
aga samsunbg remote client - 123unlock firmasının kullanıcı adı ver şifresini pm atarsan çok sevinirim. eğerki simkilit kırmanın daha farklı bir yolu varsa pmden onu anlat onu yappim. elimde m8800 var sim kitlendi. kız arkadaşıma hediye olarak almıştım yurk dışından ama başçımı agrıtttı bu cihaz. sim kilidini saglam bi şekilde kırmam lazım bir daha sorun yaratmasın...

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
aga samsunbg remote client - 123unlock firmasının kullanıcı adı ver koduni pm atarsan çok sevinirim. eğerki simkilit kırmanın daha farklı bir yolu varsa pmden onu anlat onu yappim. elimde m8800 var sim kitlendi. kız arkadaşıma hediye olarak almıştım yurk dışından ama başçımı agrıtttı bu cihaz. sim kilidini saglam bi şekilde kırmam lazım bir daha sorun yaratmasın...

Turkcell Web Şifresini Biliyorsanız Oraya Girip PUK Kodunu Öğrenebilirsiniz.

MarcheTR

Üye
Puk kodumu biliyorum. Puk kodumu nasıl ögrenirim diye sormadımki

polat7988

Üye
bada 1.2 ne zaman geleceeeeeeeeeeeeek

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
Mrb. Arkadaslar Değerli Vaktinzden Çaldıgım İçin Özür Dİlerim.
Ben Telefonum Samsung C3510 İçin FirmWare Buldum Fakat Ses Kısma+Tuş Kilidi+Açma Tusuna Bastıgımda Telefon Dowload Moduna Geçmiyor.Bu Telefonu Nasıl Dowload Moduna Geçirebilirim?
Şimdiden Teşekurler..

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bazı sorularda sordunuz sorular gercekten cok değişik ve anlamakta zorlanıyorum
Ve azar işitiyorum sizden burada isyan etmıcem ama sabah 8 akşam 7 çalışan biriyim
İşten geldimde biraz yorgun olduğumdam bazı soruları atlıyorum
Atladım sorularıda Ö.m olarak atarsanız cevaplıyorum kusura bakmayın şimdiden

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
Samsung genoa java belleği arttırılabilirmi?

rdemirhan90

Üye
iyi günler Samsung Champ 3303k kullanıcısıyım;birkaç sorum var ,

1)Radyoyu açtığımda ilk 2 saniye ses oldukça kaliteli geliyor , fakat sonrada boğuklaşıp kalitesizleşiyor.Dinlenmez hale geliyor.Bu problemi yaşayan birçok arkadaşımız var.Nasıl çözebiliriz?

2)Telefonu usb üzerinden orjinal kablo ile pc ye bağlıyorum , telefon ekranında program ile bağlantı kuruluyor yazıyor ve öylece kalıyor.Samsung pc studio'da cihaz gözükmüyor.

3)Bu cihazın samsung apps deteği yok mu?

4) USB den şarj özelliğini kapatabilir miyiz?

tr-krall

Üye
Merhaba
benm f480 var ve gelen mesajlar telefon hafızasına kaydedılıyor fakat ben gelen mesajları hafıza kartına yonledırmek ıstıyorm bu nasıkl oaclak telefonun hafızası en fazla 50 mesaj alıyor sıkıntı cekıyorım nokıada degısdebıryrduk

Üst Alt