arkadaşlar ya bende dün aldım bu telefondan yanlız bi sorunm var pc ylke bağlantı kuramıyorum veri alışverişi yapamıyorum pc ye takıyorum şarz etmeye başlıyo pc tanımıyo telefonu bunun için bi ayar mı yapmam lazım ???
SAmsung pc studio programına giriyoruz.Manage files programını çalıştırıyoruz ve my phone den telefonumuzu seciyoruz.Ve telefonumuzun içi karşımıza geliyor.Resimlerimizin telefomuzda bulundugu konumu seciyoruz.Çektigimiz resimlerin varsayılan kayıt yeri Images klasörünün icinde Photos(Eğer waptan veya disaridan resim yüklediysek varsayılan kayıt klasörü Downloadad images).
Transfer etmek istedigimiz resimlerimizin bulundugu klasörün icine girdik.Transfer etmek istedigimiz resim veya resimlerimizin üzerinde sag klik ve To Pc ye tıkladık pcdeki kayıt yerimizi seçtik ve olayi bitirdik.
--------------- Ekleme ---------------
Samsun f480 cihazım var facebook ve google mobil dışında ki sitelere girmiyor bad guest hatası veriyor. yardımcı olursanız sevinirim
F480
Cihazlarında bu sorun vardır site çözünürlük ve veri aktarım hızını desteklememektedir demek
Aslında bad guest : Kötü ziyaret anlamına gelir
Cihazınızdan çerezleri sil ve resim ve yazı boyutunu küçültürseniz girme olanağınız olabilir
Öncelikle S.a samsunq c3510 genoa telefonum var ses ayarlarını *#0206*8378# ile 02-H/W test - 02-audio settings / oradakı ear gain ve hfr gain oranlarını değiştirdim ses yükselttim ama biriyle konuşurken sesı anlaşılmıyo o sesi nsl kısabılırım yardımlarınz ıcın teşekkür ederim (İsteqim biriyle konuşurken sesın net cıkması ıcın hanqı yaarı duşurmem gerekır )
Bu sorunun çözümü ikilemeç olarak olur biri coğalırsa biri azalar biri azalırsa biri coğalır bunun
için yapcak pek birşey yok fabrika ayarlarına geri dönerek ilk günkü şeklinde kullanmayı
Denemelisiniz
Benim Telefon F480 Bi Arkadas Baska Bir Konuda Bi Kod Vermişti Kamera Ayarları İçin Girdim Onu Kod : *#36287# 2 ye bastım bi daha kamera acılmadı merakm yüzünden basıma gelen bi olay kaç kere tekrar versiyon yükledim yok ? Nasıl Yapacaz Yaa Lütfen Çok Lazım Maçlara Falan Gidince Kalıyorum Ortada... :/
Size tavsiyem teknik servise yollamanız buradan verdiğim kodlar biraz karışık ve
konumları anlaşılmaz benım size bizzat tavsiyem en yakın telpaya
cihazınızı gönderin teknik elemanlar için basit bir problem olucaktır inanın
merhaba yaklasik 1ay once samsung star aldim 5233a. hafiza kartini ilk taktigimda hicbir
sorun yasamadim. ama 2gundur muziklere girip herhangi birine bastigimda dosya yok diyor. ayni sey muzik calar da oluyor.video acmayi denedim gene aynisi oldu. bellek kartini tak cikr yapmadm telefonu dusurmedm busorun nedn olabilir. tesekkurler simdiden.
- Hafıza kartınız büyük ihtimalle 2-4 gb dır
- Vİdeo acma ve müzük dosyalarınız aşırı olduğundan okumada yavaşlık olur
- Bence sorun kart okuyucu soketinizde asitlenmedir
- Burada size verceğim çözümü kendinizde yapabilirsinz fakat doğacak sonuçlardan sorumlu
olmamak için vermemem daha mantıklı cünkü cihazınız yeni daha
- Bizzat önerim teknik servise cihazınızı yollatıp kart soket girişindeki oksitlenmeyi temizletmek
Konun içinde sorunu ve çözümü dolaylı yoldan yazdım tercihi size bırakıyorum