Samsung ile Hertürlü Soruna Yetkili Ağızdan Cözülür /Hergün 7 Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

secret3339

Üye
merhaba.benim samsung star wifi telefonum var.alarm sesini kendi istediğim zil seslerinden biri yapıyorum.sesini yükseltiyorum.çalıyor.daha sonra telefonu kurcalıyorum mesela kapatıp açıyorum eski alarm sesine dönüyor vede sesi en kısık seviyede oluyor.2 kere bu yüzden okula geç kaldım..bu sorunu nasıl çözebilirim??

kadsamuy

Üye
s5253 telefona sahıbım telefon uzerınden samsung apps uygulamasına gırıyor ve uygulama yuklemeye calısıyorum ancak samsung apss e gırıyor ama bir sey yuklemeye calıstıgımda telefon masa ustune donuyor
telefona format atmıstım atmadan once sorunsuz calısıyordu yardımcı olursanız sevınırım...

gorkem414

Üye
mp3 dinlerken mesaj geldiğinde müziği kesip mesaj sesi gelebilir mi yine mp3 dinlerken arama geldiğinde görüşme bittikten sonra müziği kesse jack çıkıncada müziği kesse bunu yapabilir miyiz

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
masaüstü pcden montenin wifi kullanarak internete bağlanma gibi bi olay olabilir mi?
Öncelikle geçikmeli cevap için k.bakmayın 2 haftadır biraz rahatsızım

• Yenı nesil ve gps ve gprs li tüm cihazlar potansiyel modemdir
  • Bunun için cihazınızın resmi sitesine girerek oradaki mobile modem eklentisini bulmalısınız
  • Cihaz ile pc arasındaki senkorize işini birçok sitede detaylı anlatılmaktadır
Benim size kendi önerim kullandınız operatörün servisini arıyarak bir internet paketi satın almak
ve müşteri hizmetlerindeki arkadaşlardan bu konu hakkında yardım istemeniz
İyi geceler efendim

--------------- Ekleme ---------------

Bnm samsung star wifi cep telofonum var çok memnunum ama bir sorun yasıyorum mesala ntv spor un bedava onlıne haber gonderıyorlar ve bu haberler 3gp olarak gelıyor ben bu vıdeoları ıdnırıyorum ama bende acmıyor arkadasımın teli corby onda acıyor ve bana blugtut ıle atıyor bendede acıyor ben indirince acılmıyor ama bir yardım edersen sevırım

Birde Bnm hattım turkcell ve odemelı attıgımda gerı cevap alamıyorum aslında alyorum ama tus kılıdını kıtlıyıp actıgıma cevap yok sadece beyaz ekran ve ustte ınfımatıon yazıyor

simdiden teşkr ederim inş yardım edersin iyi günler....
Öncelikle geçikmeli cevap için k.bakmayın 2 haftadır biraz rahatsızım

• Öncelikle bedava olarak nitelendirdiğiniz mesajları wifi ile değilde kullandığınız servis ile açınız
  • Bunun için internet ayarlarından profili kendi sağlayıcınıza tıklayın

• ınfımatıon için diyeceğim tek laf fabrika ayarlarınıza dönün olmaz ise özel mesaj atın
İyi geceler efendim

ricardo45

ricardo45

Üye
merhaba dostlarım,
galaxy ace aldım.herşey çok güzel ama bluetoothla bilgisayarımdan müzik attım fakat onu nasıl telefon zil sesi yapacağımı bulamadım.araştırdım ama yapamadım.yardımcı olursanız sevinirim.

medo456

medo456

Üye
samsung gt-b7722 hakkında detaylı teknik bilgi verirseniz sevinirim bu telde gps çalışırmı ve bada işletim sistemi varmı ve gizli menü kodları nasıl çalışıyor özellikleri nelerdir teşkürler.

ricardo45

ricardo45

Üye
hallettim beyler,çok kolaymış,böyle basit bişey körlüğüme gelmiş:)

buraq1711

Üye
Merhaba arkadaşım benim telefonum samsung f480 ben telefonu ma oyun yüklemek istiyom ama benim telefon jar dosyalarını desteklemiyor buna bi çözüm söyleyebilirmisın. kaç haftadır uğraşıyom..:box:d::off:

secret3339

Üye
merhaba.benim samsung star wifi telefonum var.alarm sesini kendi istediğim zil seslerinden biri yapıyorum.sesini yükseltiyorum.çalıyor.daha sonra telefonu kurcalıyorum mesela kapatıp açıyorum eski alarm sesine dönüyor vede sesi en kısık seviyede oluyor.2 kere bu yüzden okula geç kaldım..bu sorunu nasıl çözebilirim??

desire3535

Üye
arkadaşlar ya bende dün aldım bu telefondan yanlız bi sorunm var pc ylke bağlantı kuramıyorum veri alışverişi yapamıyorum pc ye takıyorum şarz etmeye başlıyo pc tanımıyo telefonu bunun için bi ayar mı yapmam lazım ???

durans

Üye
Samsun f480 cihazım var facebook ve google mobil dışında ki sitelere girmiyor bad guest hatası veriyor. yardımcı olursanız sevinirim

ramacan151

Üye
Öncelikle S.a samsunq c3510 genoa telefonum var ses ayarlarını *#0206*8378# ile 02-H/W test - 02-audio settings / oradakı ear gain ve hfr gain oranlarını değiştirdim ses yükselttim ama biriyle konuşurken sesı anlaşılmıyo o sesi nsl kısabılırım yardımlarınz ıcın teşekkür ederim (İsteqim biriyle konuşurken sesın net cıkması ıcın hanqı yaarı duşurmem gerekır )

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
Benim Telefon F480 Bi Arkadas Baska Bir Konuda Bi Kod Vermişti Kamera Ayarları İçin Girdim Onu Kod : *#36287# 2 ye bastım bi daha kamera acılmadı merakm yüzünden basıma gelen bi olay kaç kere tekrar versiyon yükledim yok ? Nasıl Yapacaz Yaa Lütfen Çok Lazım Maçlara Falan Gidince Kalıyorum Ortada... :/:ağlarım:

emre193

Üye
merhaba yaklasik 1ay once samsung star aldim 5233a. hafiza kartini ilk taktigimda hicbir
sorun yasamadim. ama 2gundur muziklere girip herhangi birine bastigimda dosya yok diyor. ayni sey muzik calar da oluyor.video acmayi denedim gene aynisi oldu. bellek kartini tak cikr yapmadm telefonu dusurmedm busorun nedn olabilir. tesekkurler simdiden.

jayistic

Üye
selamlar monte de telefon çalarken zil sesinin en yüksek seviyeye getirdiyseniz 1-2 sn kısık çalıp sonra bir anda yükseliyor, bunu çok kişiden duydum ve bende olan bir durum olmadığına karar verdim. bunun bir çözümü var mıdır acaba?

çok teşekkürler..

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
arkadaşlar ya bende dün aldım bu telefondan yanlız bi sorunm var pc ylke bağlantı kuramıyorum veri alışverişi yapamıyorum pc ye takıyorum şarz etmeye başlıyo pc tanımıyo telefonu bunun için bi ayar mı yapmam lazım ???
SAmsung pc studio programına giriyoruz.Manage files programını çalıştırıyoruz ve my phone den telefonumuzu seciyoruz.Ve telefonumuzun içi karşımıza geliyor.Resimlerimizin telefomuzda bulundugu konumu seciyoruz.Çektigimiz resimlerin varsayılan kayıt yeri Images klasörünün icinde Photos(Eğer waptan veya disaridan resim yüklediysek varsayılan kayıt klasörü Downloadad images).
Transfer etmek istedigimiz resimlerimizin bulundugu klasörün icine girdik.Transfer etmek istedigimiz resim veya resimlerimizin üzerinde sag klik ve To Pc ye tıkladık pcdeki kayıt yerimizi seçtik ve olayi bitirdik.

Samsun f480 cihazım var facebook ve google mobil dışında ki sitelere girmiyor bad guest hatası veriyor. yardımcı olursanız sevinirim
F480
Cihazlarında bu sorun vardır site çözünürlük ve veri aktarım hızını desteklememektedir demek
Aslında
bad guest : Kötü ziyaret anlamına gelir
Cihazınızdan çerezleri sil ve resim ve yazı boyutunu küçültürseniz girme olanağınız olabilir

Öncelikle S.a samsunq c3510 genoa telefonum var ses ayarlarını *#0206*8378# ile 02-H/W test - 02-audio settings / oradakı ear gain ve hfr gain oranlarını değiştirdim ses yükselttim ama biriyle konuşurken sesı anlaşılmıyo o sesi nsl kısabılırım yardımlarınz ıcın teşekkür ederim (İsteqim biriyle konuşurken sesın net cıkması ıcın hanqı yaarı duşurmem gerekır )
Bu sorunun çözümü ikilemeç olarak olur biri coğalırsa biri azalar biri azalırsa biri coğalır bunun
için yapcak pek birşey yok fabrika ayarlarına geri dönerek ilk günkü şeklinde kullanmayı
Denemelisiniz

Benim Telefon F480 Bi Arkadas Baska Bir Konuda Bi Kod Vermişti Kamera Ayarları İçin Girdim Onu Kod : *#36287# 2 ye bastım bi daha kamera acılmadı merakm yüzünden basıma gelen bi olay kaç kere tekrar versiyon yükledim yok ? Nasıl Yapacaz Yaa Lütfen Çok Lazım Maçlara Falan Gidince Kalıyorum Ortada... :/:ağlarım:
Size tavsiyem teknik servise yollamanız buradan verdiğim kodlar biraz karışık ve
konumları anlaşılmaz benım size bizzat tavsiyem en yakın telpaya
cihazınızı gönderin teknik elemanlar için basit bir problem olucaktır inanın

merhaba yaklasik 1ay once samsung star aldim 5233a. hafiza kartini ilk taktigimda hicbir
sorun yasamadim. ama 2gundur muziklere girip herhangi birine bastigimda dosya yok diyor. ayni sey muzik calar da oluyor.video acmayi denedim gene aynisi oldu. bellek kartini tak cikr yapmadm telefonu dusurmedm busorun nedn olabilir. tesekkurler simdiden.

• Hafıza kartınız büyük ihtimalle 2-4 gb dır
  • Vİdeo acma ve müzük dosyalarınız aşırı olduğundan okumada yavaşlık olur
  • Bence sorun kart okuyucu soketinizde asitlenmedir
  • Burada size verceğim çözümü kendinizde yapabilirsinz fakat doğacak sonuçlardan sorumlu
    olmamak için vermemem daha mantıklı cünkü cihazınız yeni daha

• Bizzat önerim teknik servise cihazınızı yollatıp kart soket girişindeki oksitlenmeyi temizletmek
Konun içinde sorunu ve çözümü dolaylı yoldan yazdım tercihi size bırakıyorum

ercinaydin

ercinaydin

Üye
Samsung B7320 İçin Windows Mobile 6.5 Kurulabilir deniliyor fakat araştırmalarıma rağmen detaylı hiçbir bilgiye ulaşamadım . Bu konuda bir fikriniz var ise paylaşmanızı bekliyorum.

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Samsung B7320 İçin Windows Mobile 6.5 Kurulabilir deniliyor fakat araştırmalarıma rağmen detaylı hiçbir bilgiye ulaşamadım . Bu konuda bir fikriniz var ise paylaşmanızı bekliyorum.

Benim hiç bir bilgim yok olsa idi elbet bende duyardım belkide fw olarak denmiş olabilir

buraq1711

Üye
Merhaba arkadaşım benim telefonum samsung f480 ben telefonu ma oyun yüklemek istiyom ama benim telefon jar dosyalarını desteklemiyor buna bi çözüm söyleyebilirmisın. kaç haftadır uğraşıyom..:box:d::off: bi kere daha yazmıştım cvp vermedin bu sefer verirsen sevinirim...

ercinaydin

ercinaydin

Üye
Benim hiç bir bilgim yok olsa idi elbet bende duyardım belkide fw olarak denmiş olabilir

samsungun kendi sitesinden updaterını indirip cihazın farklı bir sürümünün olduğunu gördüm .
cihazı güncelledim . cihazınız başarı ile güncellendi dedi program . programı kapattım cihazı yeniden başlatın yazıyordu kapatıp açtım . samsung yazısı çıktı daha sonra samsung yazısı kaybolup sağ tarafa doğru kaymış halde tekrar çıktı ve 10 dkdır o şekilde duruyor öyle kaldı sanırım . başarı ile güncellendi dediği halde böyle bir durumla karşı karşıya kaldım ne yapmalıyım ? :bann:

Üst Alt