paki96
Üye
[h=3]üstadlar iyi akşamlar samsung galaxy w İ8150 cihazı bugün aldım Asphalt 6 - Adrenaline HD oynunu sd karta attım denilen gibi ama oyunu actığımda bu video oynatılamaz diye uyarı verdi ve kapattı sorun nedir nasıl cözülür root atmadan[/h]
Bir daha ac.bende de öyle yaptı
slm lar bende s8000 jet var java destekli programları çalıştıramıyorum mesela cep sözlük bilgisayara indiriyorum jar olarak bluetooth ile tlfna atıyorum dosya türü desteklenmiyor diyor başka samsung veya başka marka tlfnlarda deniyorum açıyor tlfnla wifi ile internete bağlanıp indirebildiğim java destekli programları açıyor fakat bilgisayardan bluetooth ile atarsam açmıyor sorun nedir acaba mesela cep vakit diye bir program var bilgisayara atıp bilgisayardan bluetooth la tlfona attım çalıştırmadı dosya türü desteklenmiyor dedi ama tlfnla internete bağlanıp indirdim hemen oyunlar kısmına kaydedip çalıştırdı aynı programı samsungun daha düşük bir modeli bir telefonda bilgisayardan bluetooth la tlfona atıp denedim çalıştırdı neden s8000 de bilgisayardan atınca çalıştırmıyo dosya türü desteklenmiyo diyo daha düşük tlfnlar kabulş ediyo anlayamadım bu tlfnun bi ayarımı var benim bilmediğim acaba yardımcı oabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?