Samsung ile Hertürlü Soruna Yetkili Ağızdan Cözülür /Hergün 7 Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
telefonum samsung mobil tvlerden tam adını bilmiyorum..benim sorunum şu sık mesajlaşan biriyim...telefonuma dün gelen mesajlar bugün tekrar gelio bugün atılan mesajlar yarın aynı saatte tekrar gelioyor..bazende bir gün içinde atılan mesajların hepsi birden tekrar gelio..nasıl çözebilirim
Bu dert sadace sizde yok efendim bu sorundan cok cihaz geliyor biza ama sorun cihazlardan kaynaklanıyor bizim kendi çözümümüz güncel fw yüklemek ama ondada tam çözüm olmuyor
telpa ile irtibata geçiniz
iyi günler

noslupale

Üye
Kolay gelsin.

Samsung 5230 Montem var, birden bire kendi kendine tuş kilidi, donma yapmaya başladı.

Mesela, mesaj yazıyorum ya da menüde geziniyorum pat die tuş kilidi oluyor tuş butonuna basıyorum kendine gelmiyor. ancak açılıyor tuş kilidi.

Bana yardımcı olursanız sevinirim. Kolay gelsin.

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kolay gelsin.

Samsung 5230 Montem var, birden bire kendi kendine tuş kilidi, donma yapmaya başladı.

Mesela, mesaj yazıyorum ya da menüde geziniyorum pat die tuş kilidi oluyor tuş butonuna basıyorum kendine gelmiyor. ancak açılıyor tuş kilidi.

Bana yardımcı olursanız sevinirim. Kolay gelsin.
0 ın altındakı soğuklukta bu tarz donmalar olabilir cihazını kılıf ile kullanınız

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
Tekrar Mrb.
Benim Samsung C3510 Cep Te.im Vardı.Alalı Yaklasık Bir Sene Olmstu.Yeni Çıkan Sürümlerinde SMS Yazarken Harfleri El İle Yazınca Harfleri Algılıyor.Bu Özelliği Arkadasımın Telefonundan Görmüştüm.Bu Özelliği Telefonuma Ekletmek İçin Samsung Yetkili Servisini Aradım Ve Böyle Bir Özelliğin C3510 da Olmadıgını Söylediler Ve Yazılımı Yenileyemeyeceklerini söyledler.Samsung Yetkili Servisi Yanlıs Mı Anladı Veya Doru Mu Söylüyor.
Bilgi Verirseniz Sevinirim.İyi Aksamlar..

öğretmen64

Üye
sayın bilir kişi bir önceki sorumu cevapladığınız için çok teşekkür ederim. çok özür dileyerek bir soru daha sormak istiyorum GT B7722 telefona nasıl flash player yükleyebilirim. bir kaç kez denedim dosya türü desteklenmiyor diyor. şu olayı size zahmet biraz ayrıntılı olarak yazarsanız çok sevinicem. şimdiden çok teşekkür ederim.

erkinozy

Üye
Hocam samsungfunclub için verdiğiniz adreste bir bakınız mail adresi var mı Allah aşkına?
Ben de destek kısmına tıklamayı bildiğimi düşünmekteyim :)
Firmware için kime mail atacağımı açık bir şekilde mail adresini yazar mısınız?

tarık06

Üye
bnimde sorunumvar :S bnim samsung star wifim var 5233 bunda BGM,BT Messenger varmı ve yoksa nasıl yapabilirim lütfen msjla cevap verirseniz sevinirim bide sürekli kendikendi ne kapanıyor

noslupale

Üye
0 ın altındakı soğuklukta bu tarz donmalar olabilir cihazını kılıf ile kullanınız

normal oda sıcaklığı normal kullanıyorum birden bire yapmaya başladı FW attım gene olmadı. halen sorun deva mediyor.

otomatik kendi kendine tuş kilidi yapıyor açıoyrum aşmıyor donuyo tekrar kendine geliyor garippp..

tekrardan teşekür ederim.

swordandstone

Üye
hocam samsung b5310 corby pro ile ilgili bir sorunum var:

mesela telefon durduk yere ışığını yakıyor, sanki bir tuşa basmışım gibi, o anda ses gidiyor. o sırada ne arayanın sesi bana geliyor, ne aradığım zaman telefon çalma sesini duyuyorum, ne benim sesim karşıya gidiyor, ne de telefondan bir ses çıkartabiliyorum. ama birisi beni aradığında ya da mesaj çektiğinde, zil sesim normal çalıyor. yani hoparlörlerde bir sorun yok. ama mp3 fln açıyorum, çalıyor gibi gösterip ses çıkmıyor, çalarken kulaklığı takınca kulaklıktan ses geliyor.

bir süre sonra yine ışığı yanıyor ama bu sefer bip sinyali geliyor ve telefonun sesi tekrar geliyor.
format atmayı ve fabrika ayarlarına dönmeyi denedim, fayda etmiyor.

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tekrar Mrb.
Benim Samsung C3510 Cep Te.im Vardı.Alalı Yaklasık Bir Sene Olmstu.Yeni Çıkan Sürümlerinde SMS Yazarken Harfleri El İle Yazınca Harfleri Algılıyor.Bu Özelliği Arkadasımın Telefonundan Görmüştüm.Bu Özelliği Telefonuma Ekletmek İçin Samsung Yetkili Servisini Aradım Ve Böyle Bir Özelliğin C3510 da Olmadıgını Söylediler Ve Yazılımı Yenileyemeyeceklerini söyledler.Samsung Yetkili Servisi Yanlıs Mı Anladı Veya Doru Mu Söylüyor.
Bilgi Verirseniz Sevinirim.İyi Aksamlar..
Yani bende baktm şu anda bizdede yok , sanırım sizinki fw olabilir efendim
Dikkatli bakıpda sonuçu buraya yazar iseniz sevinirim
iyi günler

--------------- Ekleme ---------------

sayın bilir kişi bir önceki sorumu cevapladığınız için çok teşekkür ederim. çok özür dileyerek bir soru daha sormak istiyorum GT B7722 telefona nasıl flash player yükleyebilirim. bir kaç kez denedim dosya türü desteklenmiyor diyor. şu olayı size zahmet biraz ayrıntılı olarak yazarsanız çok sevinicem. şimdiden çok teşekkür ederim.
Öncelikle Telefonlarda flash player "pdf reader" olarak bulunur ancak bazı
telefonlarda bu bulunmaz 2009 sürümü tüm telefonlarda nerede ise hepsinde var
Ancak demo versiyonlarıdır bunun için kısıtlı kullanılır,
Öncelikle sizin cihazınız sybian işletim sistemi desteklemiceğinden her türlü Flash playeri desteklemez,
Bunun için Flash player arar iken sadace JAVA FLASH PLAYER olarak arar iseniz bu size
daha cok yardımcı olur.
Yardımcı olduysam ne mutlu bana iyi günler

Hocam samsungfunclub için verdiğiniz adreste bir bakınız mail adresi var mı Allah aşkına?
Ben de destek kısmına tıklamayı bildiğimi düşünmekteyim :)
Firmware için kime mail atacağımı açık bir şekilde mail adresini yazar mısınız?
Getir ben atayım dicem ama senelik iznimi kullanıyorum :)
Ancak bu işi sadace teknik servislerde yaptırınız "telpa"
Amatör fwler garanti dışı bırakır
Daha acık bi şekilde sölemek gerekirse kvk-telpa gibi uzman teknik servislerde FW arşivi vardır
Sizde bu kurumlara başvurarak ücret karşılığında yaptırabilirsiniz
K.bakmayın yanlış bilgi verdiğim için
İyi günler

bnimde sorunumvar :S bnim samsung star wifim var 5233 bunda BGM,BT Messenger varmı ve yoksa nasıl yapabilirim lütfen msjla cevap verirseniz sevinirim bide sürekli kendikendi ne kapanıyor
Palringo msn vardır bircoğunda buda sizin işinizi görebilir saten
BGM,BT messenger yoktur ancak java olarak manuel yüklüyebilirsiniz
iyi günler

normal oda sıcaklığı normal kullanıyorum birden bire yapmaya başladı FW attım gene olmadı. halen sorun deva mediyor.

otomatik kendi kendine tuş kilidi yapıyor açıoyrum aşmıyor donuyo tekrar kendine geliyor garippp..

tekrardan teşekür ederim.
Sorun soğukluk değil ise en kısa zamanda teknik servise götürünüz,
şikayetler içinde mesaj yazarken bi yan tuşuna basma vs vs var ise Cihazınızda ciddi
hasarlar meydana gelir
İyi günler

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
Samsung Genoalar İçin Fw yok die bliodm .s

öğretmen64

Üye
verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.bakalım birde öyle deneyelim.... çok sağol.........

eXeRCuTeR

eXeRCuTeR

Üye
Bende Corby WiFi var (GT-S3653W). Telefonumu Ağustos 2010'da hediye olarak aldım garanti belgesi falan hepsi yanımda. Ekranın sol üst köşesinden hafif hafif toz aldığını farkettim. Bu garanti kapsamına girer mi? Kayseri'deki Samsung Yetkili Bayiilerine mi götürmeliyim? Yoksa aldığım yere mi?

Şimdiden Teşekkürler !

guljcan

guljcan

Üye
merhaba benimde bir sorum olacaktı samsung corby proda kurduğum oyun yada programları ana menüye taşıyabilirmiyim?? nasıl yaparım?? lütfen yardım edin.

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bende Corby WiFi var (GT-S3653W). Telefonumu Ağustos 2010'da hediye olarak aldım garanti belgesi falan hepsi yanımda. Ekranın sol üst köşesinden hafif hafif toz aldığını farkettim. Bu garanti kapsamına girer mi? Kayseri'deki Samsung Yetkili Bayiilerine mi götürmeliyim? Yoksa aldığım yere mi?

Şimdiden Teşekkürler !
Sorun düşme ile kaynaklı değil ise garanti kapsamındaki her türlü birim ilgilenir.

iyi günler

merhaba benimde bir sorum olacaktı samsung corby proda kurduğum oyun yada programları ana menüye taşıyabilirmiyim?? nasıl yaparım?? lütfen yardım edin.
Ne yazık ki taşıyamazsınız
iyi günler

barış duman

Üye
merhaba benim star s5233 telefonuma s5233w firmware yükledim telefonumun bloetooth u açılmıyor neden olabilir.Birde s5233 için uygun bir yazılım verebilirmisin.

eXeRCuTeR

eXeRCuTeR

Üye
Teşekkür ederim...

Peki, Samsung Yetkili Bayiisine mi yoksa aldığım yere mi götürmeliyim?

V.Frances

V.Frances

Üye
Samsung Monte aLdım işde bikac ay önce Daa 1yıL oLmadı . 2 gündür ekran Donuyo . Neden olmuş olabilir sizce .. Ne yapmalıym ?

sör

Üye
wave 525 aldım kullanalı 2 ay olmadı ikinci kere servise götürcem galiba kendi kendine ilk arama kayıtı arama yapıyor telefonu sıfırlıyom düzeliyor arama gelince sonradan bu numarayı devamlı aramaya başlıyor nasıl çözebilirim.

Üst Alt