Samsung I9000 GALAXY S.. Temiz. Garantili..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

umitsuha

Üye
    Konu Sahibi
Samsung I9000 GALAXY S.. Temiz. Garantili..

Cihaz kozmetik açıdan ve teknik açıdan hiç bir sıkıntısı olmayan bir cihazdır arkadaşlar. Üzerinde mat, parmak izi bırakmayan jelatinle kullanıyorum hala. Cihazda android 2.3.3 GINGERBREAD yüklüdür. Cihazın 12 ay daha garantisi mevcut. Kutusu, şarj aleti, usb kablosu, 1 adet deri kılıf, 1 adet sert kapak, yanında vereceklerim bunlar. Sivas içi alışveriş olursa daha memnun olurum.

Mantıklı takas tekliflerine açığım arayın veya mesaj atın cevap veririm.

Not: Cihazın kutusu v.s duruyor lakin faturası kayıptr arkadaşlar. Servislik bir durum söz konusu olduğunda faturaya ihtiyaç yoktur bilen bilir. Ama ben baştan söyleyeyim durumları bilin..
Herkese hayırlı alışverişler.

resimleri aşağıda arkadaşlar.

Fiyat 750TL arkadaşlar.. Takasda iphone 3GS.. Ve Htc DEsire HD. önceliğim olacaktır. diğerlerini değerlendiririm yine de.. nakit olursa elden sivastan teslim edecek olursam en son 700 yaparım. sivas dışı olursa da 750 olur kargo falan uğraşmazsınız kapıdan ödeme ile pttden gönderirim masraflar bana ait olur.

İrtibat numarası: 0536 648 38 69

covar

covar

Üye
dostum işine karışmak gibi olmasın ama o cihazın 2 .elini daha dün bayie sordum 2.el garantli faturalı 650 tl idi c6-01 bende var üsre 200 tl takasa üste istedi ama almadım telefonu yinede hayırlı satışlar........

umitsuha

Üye
    Konu Sahibi
piyada 550ye de var. benim gönlümden geçen fiyat bu. satılırsa satılır yada takas olur. olmasada çokta problem değil.

----------Eklendi @ 16:29:02 ---------- Yazıldı @ 16:25:37 ----------

cihazıma güveniyorum ne olduğu belli olmayan sorunlu sıkıntılılardan değil

covar

covar

Üye
ama cihazın temiz görünüyo cizik falan yok :)

fvb

Üye
Galaxy s hala iyi bir cihaz ...

umitsuha

Üye
    Konu Sahibi
cİHAZ TEmiz ya hiç bir sıkıntısı yok. jelatinli çizik falan yok. kozmetik açıdan 10 üzerinden 9 alır. :)

Turkuaz0

Turkuaz0

Üye
lg optimus Black temiz garantili kutulu. dusunursen nomu pmden atabilirim.. hayirli satislar..

Turkuaz0

Turkuaz0

Üye
kardesim rrsimleri cektim nasil ulastirayim sana?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt