Satılık Takaslık Sıfır Galaxy S i9000

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lord-woldemort

Üye
    Konu Sahibi
Satılık Takaslık Sıfır Galaxy S i9000
Merhaba arkadaşlar galaxy s i9000 satıyorum bana yurtdışından hediye olarak geldi yurtdışından geldiği için garantisizdir fakat kayıtlıdır telefonda bir tek çizik bile yoktur geldiği günden belli arkasındaki koruyucu kılıf ön camını koruyan şeffaf jelatin ile kullanıldı jelatinde sadece küçük bir kaç nokta bulunmaktadır onlarada fotolardan bakarsınız zaten çizik olsa o kadar ayrıntılı resmini çekmezdim ve şurda çizik var derdim.
Telefonun yanında kulaklık-şarj cihazı-arka kapağını koruyan kılıfı verilecektir.
400 TL çok fazla 350 ye verirmisin fln demeyin arkadaşlar 400 TL çok ideal telefon sıfırdan farksızdır.İmei kaydı pasaportla yapılmadı bir telefon üzerine kayıtlı fakat kapanma riski yoktur rahatça rom değiştirebilirsiniz.
Kısaca Telefon Özellikleri:
1 Ghz powervr işlemci ve overclock ile 1.6 Ghz kadar oluyorama ben hiç yapmadım
512 mb Ram
480x800 çözünürlük ve süper amoled 4 inç ekran
cyanogen mod 10 ile 4.1.2 android sürümü kullanabilirsiniz
FİYAT:400 TL
Fotoğraflar:

Motorola Atrix-HTC Sensation gibi modellerle takas olur
Teslimatı Adana içi olursa elden Adana dışı kargo ile yollayabilirim kargo alıcıya aittir.Sanal pazardan alışveriş yaparsak fiyat 420 tl dir çünkü sanalpazarda 20 tl kesileceği için 420 tl dir.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Teslimatı nasıl gerçekleştirmeyi düşünüyorsunuz belirtirseniz sevinirim..

mamix74

mamix74

Üye
lumia 610 ile takas dusunurmusun

lord-woldemort

Üye
    Konu Sahibi
hayir beyler takas düsünmüyorum bu telefonlarla dedigim gibi sensation atrix gibi tellerle takas olur

escape72

escape72

Üye
[url

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt