samsung i8910hd funclup(paylaşim ve destek)

Sponsorlu Bağlantılar

Andulin26

Üye
aynink_1903 Telefonunuz hayırlı olsun..

Telefonunuzla ilgili açıklamaları sizin kadar bende sabırsızlıkla bekliyorum.

Güle Güle Kullanın.

onekc55

Üye
LCG photobook v1.41c Beta

LCG photobooktürkçe dil destekli fotoğraf görüntüleyici

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
@cedric2323
Donanımhaber i8910 bölümüne bırak yazmayı 3-4 aydir okumuyorum bile ancak som 1 haftadır wave bölümüne bakıyorum heleki beni ugrastıran kişinin fwsini yüklediysen burayabile cevap yazmam başkasınında yazıcagını sanmam ancak farklı durum söz konusuysa acıklayıcı bir sekilde yaz bilgimşz dahilinde yardımcı olurum söz konusu bile degil duanı yine edersin

iyi forumlar

aydink_1903

aydink_1903

Üye
@cedric2323
Donanımhaber i8910 bölümüne bırak yazmayı 3-4 aydir okumuyorum bile ancak som 1 haftadır wave bölümüne bakıyorum heleki beni ugrastıran kişinin fwsini yüklediysen burayabile cevap yazmam başkasınında yazıcagını sanmam ancak farklı durum söz konusuysa acıklayıcı bir sekilde yaz bilgimşz dahilinde yardımcı olurum söz konusu bile degil duanı yine edersin

iyi forumlar
Yapacak fazla birşey yok TURJC1 de kalan ve boot a geçmeyen 2. telefon vakası. Diğeri sezfar adlı kullanıcı idi sanırım. Serviste SW atılması tek çare gibi görünüyor.

Kolay Gelsin

lk1973

Üye
o zaman tur jc1 e gecerken dikkat edilmesi gereken bir şeyler olmalı. Bu iki arkadaşta sıkıntı yaşamışlar. Ben de telefonu değiştirirken ve ya garantiyle ilgili bir durumda bu işlemi yapmayı düşünüyorum. Sizce dikkat edilmesi gereken bir şey var mı bu official fwi yüklemek gerektiğinde aydink_1903 dostum.
Saygılar...

aydink_1903

aydink_1903

Üye
o zaman tur jc1 e gecerken dikkat edilmesi gereken bir şeyler olmalı. Bu iki arkadaşta sıkıntı yaşamışlar. Ben de telefonu değiştirirken ve ya garantiyle ilgili bir durumda bu işlemi yapmayı düşünüyorum. Sizce dikkat edilmesi gereken bir şey var mı bu official fwi yüklemek gerektiğinde aydink_1903 dostum.
Saygılar...
Öyle bir durumda TURII2 ye geçmek daha faydalı görünüyor. Servise vereceksen neyse de birine satacaksan diğer arkadaşı da yakma :)

Sanırım Boot ile ilgili bir problem olmalı, yükleme esnasında. Zira JC1 kullanarak yaptığım hiç bir CFW de bu tür bir sorunla karşılaşmadım. (Zaten onu kullanarak 2 tane yapmıştım, biri sade biri karma)

Kolay Gelsin

onekc55

Üye
Ben 4 kez klasik yöntemle ( Symbian Rom Flashing programı ile manuel ) turjc1 yükledim.

1.si turjc1 ilk indirdiğim de test etmek içindi. 4 saat sonra CFW’ yükledim.

2.si telefonumu kapattığımda sıklıkla ! işaretiyle karşılaşmaya başlamıştım.

3.si en ilginç olanı! sizinle de bu tecrübemi paylaşmak istiyorum.

Ben rehberimi her fw değiştirmeden hafıza kartına yedeklerim ve bilgisayarımda geriye dönük 3 ayrı (contacts.arc) rehber yedeği mutlaka bulunur.

Hyperx V5’i çıkarttığında eski contacts arc’yi bilgisayarıma taşıdım ve V4’te contacts.arc’yi hafıza kartına yedekledim. Daha sonra temiz bir kurulum için gerekli işlemleri yapıp V5’e geçtim.

Rehberi geri yüklediğimde bütün kayıtlar ikişer adetti ve kayıtlardan herhangi birini sildiğimde diğeri de siliniyordu.

Önce kişisel hatam zannedip ( hafıza kartındaki eski contacts.arc dosyasının üzerine yazmış olmalıyım diye düşünmüştüm).telefonuma format atıp son yedek yerine bilgisayarımda bulunan bir önceki yedeği tekrar geri yükledim. Ama kayıtlar yine çiftti .V5’ CFW’yi tekrar yükledim değişen bir şey olmadı.n2o3’e geçtim.çift kayıt problemi devam ediyordu.( hyperX V4,V5 ve n203, turjc1 aynı gün içinde birkaç kez yükleme talihsizliğini yaşamıştım.yalnızca fw yükleyip rehberi geri alıp sonuca bakıyordum)

klasik yöntemle turjc1 yükledim. hyperX V4’te aldığım rehber yedeği hariç diğer yedeklerde bir problem yoktu. Bu durum da V4’te aldığım yedek hatalıydı ve bir kez o yedekten geri döndükten sonra
telefonda sorun yaratıyor, offical fw’ye geçinceye kadar ,costum FW’ lerde sorun devam ediyordu.

4.si 10 gün önceydi….( fazla uzattığımdan bunu yazmayayım.ama benzeri sorun olursa mutlaka paylaşırım.)

Özetle; benim anladığım kadarıyla cedric2323 ilk başta pcstudio ile güncelleme yapmaya çalışmıştı.daha sonra turjc1’i hangi yöntemle yüklediğini bilmiyorum.

bugüne kadar 4 kez klasik yöntemle turjc1 yükledim ve herhangi bir sorunla karşılaşmak bir yana mevcut sorunlarıma çözüm oldu.

İyi forumlar dilerim.

cedric2323

cedric2323

Üye
arkadaşlar öncelikle ilginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim ben pc studio ile telefonu orjinal fw ye yükseltmek istedim ama olmadı sonra jc1 i yükliyim dedim belki ozaman olur symbian flash tools gibi bişeyle yükledim yüklerkende fark ettimki boot seçeneği aktif TURII2 de o seçili olduğunda yükleme olmuyordu zaten ama bunda oldu fark ettim ama sorun olacağını düşünmedim cihazın garantisi yok zaten olsa servise vercem ama burda bi telefoncuya bakalım yapabilcekmi eğer olmazsa onlar servise göndrecekler ben ne kadarsa parasını vercem yarın uğra dedi yapabilrsem yapacam dedi tekrar ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim sanırım aydink ustanında dediği gibi servise vermek lazım

--------------- Ekleme ---------------

@cedric2323

iyi forumlar

jc1 i yüklediğimde oldu usta dh de bi arkadaş pm atmıştı başka birinde daha problem var diye bide aydink çözse çözer başkası çözemez dedi bende buraya geldim baktımki burda aydink usta profilne yazdım sorunu zaten oda sağolsun hemen cevapladı zaten ama dediğim gibi cihaz yurt dışından hediye olarak geldi o yüzden garantisi yok denemediğim yol kalmadı ve olmadı zaten yarını bekleyicem olmazsa servis şart

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
aydin abi edirne genpatech magazasına gelmiş ben incelemeye gidiyorum 22.00 kadar acıkmişlar ama fiyat vermiyolar yarın fiyatı belli olucakmiş galiba senden once alıcam birazdan cıkıyorum belki kafalarsam bu gece alırım yada yarın işimden fırsat bulursam

iyi forumlar

mahirselcuk

Üye
arkadaşlar telefonumu pcye usb kablosu aracılığıyla bağlamaya çalışıyorum ama bi türlü bağlantı sağlanmıyor. usb yi taktığımda tel ekranında bağlantı türüde cıkmıor şarj oluor ama. pc dede aygıt algılanamadı yazıor. dün gayet düzgün calışıyordu ama bugun yeni türkçe versiyon attırdıktan sonra oldu bu.. lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler..

Andulin26

Üye
aydin abi edirne genpatech magazasına gelmiş ben incelemeye gidiyorum 22.00 kadar acıkmişlar ama fiyat vermiyolar yarın fiyatı belli olucakmiş galiba senden once alıcam birazdan cıkıyorum belki kafalarsam bu gece alırım yada yarın işimden fırsat bulursam

iyi forumlar

aydınk_1903 ün telefonu geldi sanırım :aha: dh de okuduklarıma göre.(h)

lk1973

Üye
Ahenk dostumuzda wave aldi biraz once. Hayirli olsun
Ben de telefonu satacaktım vazgeçtim. ben bu telden epeyce zaman ayrılamam gibime geliyor. en başta son sbp shell gerçekten çehresini değiştirdi. arama yapacağım zaman ekrana o kişinin resmini eklediğim ikonu tıklıyorum arıyor. alternatifi bol gps ve kaliteli gps modülü. müzik ve video oynatma daki üstün kalite. yeterli pil süresi ve değiştirilebilir pil olanağı. videodaki kalite (yanlış anlamadıysam hyperx gürültü olayını sıfıra da indireceğini vaad ediyor sitesinde). foto gündüz 8 mp süper çekim , gece idare edecek kadar. fena da olmayan bir uygulama desteği (gerçi bu eksikliği ipadle giderebiliyorum bu ara). ama inanın orada da işe yarar bir şey bulmak çaba gerektiriyor. ayfon forumları çok donuk ve üstelik kişiler soğuk. tüm bu ve aklıma gelmeyen bir sürü sebepten ötürü bu telefonda ayrılmayı artık pek düşünmüyorum. Wave şimdilik çok fazla şey vaad etmedi bana ve maceraya atılmayı severim ama henüz erken gibi geldi bu telefona atlamak.
Ahenkin bizleri cok ylaniz birakmayacagina ve burada yazilanlari takip edecegine inaniyorum...
Saygilar...

aydink_1903

aydink_1903

Üye
arkadaşlar telefonumu pcye usb kablosu aracılığıyla bağlamaya çalışıyorum ama bi türlü bağlantı sağlanmıyor. usb yi taktığımda tel ekranında bağlantı türüde cıkmıor şarj oluor ama. pc dede aygıt algılanamadı yazıor. dün gayet düzgün calışıyordu ama bugun yeni türkçe versiyon attırdıktan sonra oldu bu.. lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler..
Telefona Hard format atın. PC deki Samsung Driverlerı ve PC Studio yu silin tekrar yükleyin. Mutlaka düzelir.

Kolay Gelsin

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
ewet siyah renk wave almiş bulunuyorum nakit 970 tl suan onunla meskulüm biraz kariştırayım

iyi forumlar

aydink_1903

aydink_1903

Üye
Ahenk dostumuzda wave aldi biraz once. Hayirli olsun
Ben de telefonu satacaktım vazgeçtim. ben bu telden epeyce zaman ayrılamam gibime geliyor. en başta son sbp shell gerçekten çehresini değiştirdi. arama yapacağım zaman ekrana o kişinin resmini eklediğim ikonu tıklıyorum arıyor. alternatifi bol gps ve kaliteli gps modülü. müzik ve video oynatma daki üstün kalite. yeterli pil süresi ve değiştirilebilir pil olanağı. videodaki kalite (yanlış anlamadıysam hyperx gürültü olayını sıfıra da indireceğini vaad ediyor sitesinde). foto gündüz 8 mp süper çekim , gece idare edecek kadar. fena da olmayan bir uygulama desteği (gerçi bu eksikliği ipadle giderebiliyorum bu ara). ama inanın orada da işe yarar bir şey bulmak çaba gerektiriyor. ayfon forumları çok donuk ve üstelik kişiler soğuk. tüm bu ve aklıma gelmeyen bir sürü sebepten ötürü bu telefonda ayrılmayı artık pek düşünmüyorum. Wave şimdilik çok fazla şey vaad etmedi bana ve maceraya atılmayı severim ama henüz erken gibi geldi bu telefona atlamak.
Ahenkin bizleri cok ylaniz birakmayacagina ve burada yazilanlari takip edecegine inaniyorum...
Saygilar...
Hayırlı olsun. Benden önce aldı ya ben ona yanıyorum :) 2 gündür telefon bekliyoruz hehe.

Neyse güzel bir inceleme yapar artık :)

Telefon her ihtiyacınızı karşılıyorsa ve memnunsanız niye değiştiresiniz doğru karar. Bize gelince biz devamlı yeni şeylerin peşinde koşan onu keşfetmeyi seven keşfedince de ondan soğuyup başka bir tanesine geçen kişileriz. Siz bize bakmayın:)

Kolay Gelsin

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
aydın abi kartı biçimlendiriyom özele gelsende birkac soru sorsam

mertinmez

Üye

Telefonlarını değiştiren arkadaşlar yeni telefonlarınız Hayırlı olsun

Andulin26

Üye
hard format nasıl atabilirim az biraz bilgi werseniz?

telefonunuzu kapatınız.

sırasıyla arama tuşu ortadaki tuş ve kapama tuşuna aynı anda basınız.. ekrana yazı geleecek ve yes e basınız.

Not: Bu işlemi yapmadan önce yedeklerinizi alınız.

Üst Alt