Ben 4 kez klasik yöntemle ( Symbian Rom Flashing programı ile manuel ) turjc1 yükledim.
1.si turjc1 ilk indirdiğim de test etmek içindi. 4 saat sonra CFW’ yükledim.
2.si telefonumu kapattığımda sıklıkla ! işaretiyle karşılaşmaya başlamıştım.
3.si en ilginç olanı! sizinle de bu tecrübemi paylaşmak istiyorum.
Ben rehberimi her fw değiştirmeden hafıza kartına yedeklerim ve bilgisayarımda geriye dönük 3 ayrı (contacts.arc) rehber yedeği mutlaka bulunur.
Hyperx V5’i çıkarttığında eski contacts arc’yi bilgisayarıma taşıdım ve V4’te contacts.arc’yi hafıza kartına yedekledim. Daha sonra temiz bir kurulum için gerekli işlemleri yapıp V5’e geçtim.
Rehberi geri yüklediğimde bütün kayıtlar ikişer adetti ve kayıtlardan herhangi birini sildiğimde diğeri de siliniyordu.
Önce kişisel hatam zannedip ( hafıza kartındaki eski contacts.arc dosyasının üzerine yazmış olmalıyım diye düşünmüştüm).telefonuma format atıp son yedek yerine bilgisayarımda bulunan bir önceki yedeği tekrar geri yükledim. Ama kayıtlar yine çiftti .V5’ CFW’yi tekrar yükledim değişen bir şey olmadı.n2o3’e geçtim.çift kayıt problemi devam ediyordu.( hyperX V4,V5 ve n203, turjc1 aynı gün içinde birkaç kez yükleme talihsizliğini yaşamıştım.yalnızca fw yükleyip rehberi geri alıp sonuca bakıyordum)
klasik yöntemle turjc1 yükledim. hyperX V4’te aldığım rehber yedeği hariç diğer yedeklerde bir problem yoktu. Bu durum da V4’te aldığım yedek hatalıydı ve bir kez o yedekten geri döndükten sonra
telefonda sorun yaratıyor, offical fw’ye geçinceye kadar ,costum FW’ lerde sorun devam ediyordu.
4.si 10 gün önceydi….( fazla uzattığımdan bunu yazmayayım.ama benzeri sorun olursa mutlaka paylaşırım.)
Özetle; benim anladığım kadarıyla cedric2323 ilk başta pcstudio ile güncelleme yapmaya çalışmıştı.daha sonra turjc1’i hangi yöntemle yüklediğini bilmiyorum.
bugüne kadar 4 kez klasik yöntemle turjc1 yükledim ve herhangi bir sorunla karşılaşmak bir yana mevcut sorunlarıma çözüm oldu.
İyi forumlar dilerim.