samsung i8910hd funclup(paylaşim ve destek)

Sponsorlu Bağlantılar

divane_25

divane_25

Üye
teşekkürler hemen deniyorum kardeş sağolasın msnde var mı sende dostum

--------------- Ekleme ---------------

kurdum kardeş kullanayım bakalım güzel bir programa benziyor

mertinmez

Üye
Low Level Format yaptıktan sonra geri getirmek oldukça zordur. Tabii çok profesyonel yazılım ve donanımlarla herşeyi getirmek mümkün olabiliyor. Oldukça zahmetli ve pahallı bir process sattığınız kişide o tip donanımlar olması mümkün değil. O yüzden Low Level Format ı araştırıp ilgili adımları izleyin.

Kolay Gelsin

Hocam cevap yazdığın ve bilgini benimle paylaştığın için çok teşekkür ederim. Bu arada sizinde yeni telefonunuz Hayırlı olsun

orcunakyol

orcunakyol

Üye
teşekkürler hemen deniyorum kardeş sağolasın msnde var mı sende dostum

kurdum kardeş kullanayım bakalım güzel bir programa benziyor

Evet gayet güzel bir program.kurcala bulursun tüm detaylarını.
iyi forumlar

lk1973

Üye
sanırım dogru bi hard format atamadım nasıl atabilecegim konusunda biraz bilgi verir misiniz lütfen?

Dosya yoneticisinden e ye giriniz ve seceneklerden bicimlendirme yapiniz. Cye formatlar icinse telefonu kapatin ve sol tus orta tusa basiliyken sag kapatma tusuna basiniz sonra yes yapip cikiniz telefon kapanip acilacaktir. Ulke ayarlari menusu gelirse hard formatlar basarilidir. Saygilar.

mahirselcuk

Üye
Dosya yoneticisinden e ye giriniz ve seceneklerden bicimlendirme yapiniz. Cye formatlar icinse telefonu kapatin ve sol tus orta tusa basiliyken sag kapatma tusuna basiniz sonra yes yapip cikiniz telefon kapanip acilacaktir. Ulke ayarlari menusu gelirse hard formatlar basarilidir. Saygilar.

ilgilendiğiniz için teşekkür ederim cok saolun işe yaradı..

cedric2323

cedric2323

Üye
arkadaşlar yeni telefonlarınız hayırlı olsun

lk1973

Üye
ilgilendiğiniz için teşekkür ederim cok saolun işe yaradı..
rica ederim zaten amaç paylaşım ve sorun giderme.
bir de kanıma giren ahenk dostumun yüzünden bugün az daha wave alıyordum son anda 1 ay içinde ayfon 4Ün ingiltereden gelme ihtimali doğdu.
ben de vazgeçtim. ayfonu bekleyeceğim artık o zamana kadar i 8910 ile devam.

egemen90

Üye
Merhaba herkese , bu telefon için ben her saat başı uyarı veren bi program arıyorum.Aynı dijital kol saatlarinde olduğu gibi saat başı ufak bi uyarı vermesini istiyorum.
forumda baktım bulamadım acaba bu ti bi program hakkında bilgisi olan var mı_?

orcunakyol

orcunakyol

Üye
Merhaba herkese , bu telefon için ben her saat başı uyarı veren bi program arıyorum.Aynı dijital kol saatlarinde olduğu gibi saat başı ufak bi uyarı vermesini istiyorum.
forumda baktım bulamadım acaba bu ti bi program hakkında bilgisi olan var mı_?

2 gün önce aklımdan geçmişti : ) varıdr umarım hiç rastlamadım

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
ahenk dostum,
sanal alemde jest ve mimiklerin olmadığı ortamda,yazıya döktüğümüz kelimeler bazen yanlış anlaşılabiliyor. kırıyor ya da kırılıyoruz.

siz en fazla paylaşım yapan arkadaşlarımızdan biriydiniz. diğer tarafta aydın hocamla birlikte kalbinizin kırılmasına rağmen içinizdeki yardımseverlik ve paylaşım ruhuyla burada paylaşıma devam ettiniz.
önemli problemlerde başvuru adresi olarak burası gösterildi.sizlerde desteğinizi esirgemediniz.

verdiğiniz destek,emek ve paylaşımlar için çok teşekkür ederiz.:alkis

yeni telefonunuz hayırlı olsun.güle güle kullanmanız dileğiyle.

senin gelmenle forum birazdaha renklendi ve paylaşimlarınızdan benimle birlikte bir çok kişi istifade etti suan için burdayım dosluk ve arkadaslık için yardımlaşma için ancak kısa süre içerisinde baska bir yere tasınıcam genel bir forum kendimin olmasada kendi evim gibi rahat edebilecegim bir siteye gerekli bilgilendirmeyi gereken kişi yapar vakti gelince bu site moda oldu sanki ancak parapul için degil hobi olarak kullananların daha rahat paylaşim yapabilmesi için buda gerekli
tebrikleriniz için tüm arkadaslara tesekkür ederim

onekc55

Üye
güncelleme : SPB Mobile Shell v3.05.349 S60v5 SymbianOS9.4 Unsigned

iyi forumlar dilerim.

SPB Software Spb TV v1.02.901

egemen90

Üye
Araştırdım ama tam net cevabı bulamadım lütfen arkadaşlar acaba i810 telefonumda ofis programlarını nasıl çalıştırabilirm , word'de nasıl dosya oluşutururum vs. .
Yardımcı olursanız çok minnettar kalırım :)

Andulin26

Üye
güncelleme : SPB Mobile Shell v3.05.349 S60v5 SymbianOS9.4 Unsigned

iyi forumlar dilerim.

SPB Software Spb TV v1.02.901

nasıl bir değişiklik var acaba...

Teşekkürler qaya :naughty:

Düzeltme: Gerekli açıklamayı dh de yapmışssınız tşk.

dinopis01

Üye
Bir arkadaş sormuş.....Harddiskteki verileri kalıcı olarak silmenin birçok yolu var.En basiti şudur.Geri dönüşüm kutusunu boşalttıktan sonra c ve d sürücüde boş kalan hafızaya tamamen dolana kadar kendince sakınca görmediğin herhangi bir video dosyası belgesel falan kopyala yapıştır .defalarca yap bu işlemi ve harddiski doldur.kalan hafıza 0 kb ta yaklaşsın .bunun için küçük dosyalar da kopyalayabilirsin.Bundan sonra sürücülere format çekebilirsin.Bu yapılan işlemde silinen veriler üzerine video dosyaları kaydedilmiş olur.Silinmek istenen veriler geri dönüşümsüz kaybolur.Harddiskte izi kalmaz.Fakat sadece format atsan silinen veriler bazı uygulamalarla geri getirilebilir.
Bundan başka veri silmeye yarayan bazı programlar var.Şuanda hatırlamıyorum.İnternet download maneger adlı download programıyla ücretsiz gelen bir silme programı da vardı.Bu tarz programların çalışma prensibleri yukarıdaki anlatımla aynı.Silinmek istenen veriler üzerine boş veri kaydı yapıyor ve geride iz bırakmıyor.3-5 defa bu işlemi tekrarlıyor.hiçbir iz kalmıyor.

lk1973

Üye
Bir arkadaş sormuş.....Harddiskteki verileri kalıcı olarak silmenin birçok yolu var.En basiti şudur.Geri dönüşüm kutusunu boşalttıktan sonra c ve d sürücüde boş kalan hafızaya tamamen dolana kadar kendince sakınca görmediğin herhangi bir video dosyası belgesel falan kopyala yapıştır .defalarca yap bu işlemi ve harddiski doldur.kalan hafıza 0 kb ta yaklaşsın .bunun için küçük dosyalar da kopyalayabilirsin.Bundan sonra sürücülere format çekebilirsin.Bu yapılan işlemde silinen veriler üzerine video dosyaları kaydedilmiş olur.Silinmek istenen veriler geri dönüşümsüz kaybolur.Harddiskte izi kalmaz.Fakat sadece format atsan silinen veriler bazı uygulamalarla geri getirilebilir.
Bundan başka veri silmeye yarayan bazı programlar var.Şuanda hatırlamıyorum.İnternet download maneger adlı download programıyla ücretsiz gelen bir silme programı da vardı.Bu tarz programların çalışma prensibleri yukarıdaki anlatımla aynı.Silinmek istenen veriler üzerine boş veri kaydı yapıyor ve geride iz bırakmıyor.3-5 defa bu işlemi tekrarlıyor.hiçbir iz kalmıyor.

Faydali bilgiiler gercekten. Tesekkur ederiz...

mertinmez

Üye

Hocam bilgin ve ilgin için çok teşekkürler

fatih_balıkesir

Üye
arkadaslar herkese slm.bildiklerini burad paylaşan tüm arkadaslara cok teşekkürler.brnım bır sorunum var i8910 omnia telefonum var youtube ve facebook takı vıdeoları izleyemiyorum ve program yuklemekten o kadarda cok anlamıyorum ve yardımlarınıızı beklıyorum

ungood20

ungood20

Üye
hx v5 romda adobe sorunu var
icerisinde yüklü gelen adobe reader calışmıyor
kalkmıyorda =) üzerine yüklediğimdede olmuyor
bir cözümü varmı sorun benden mirki?

Üst Alt