Andulin26
Üye
hx in kullandığı tuş sesleri hoşuma gidiyor bunu faenilin fw sine eklememiz mümkün mü acaba ?
Tam yeriZ sürücüsünün içindedir aydın abi nerde oldugunu bilir ama Z üzerine yazma gibi müdaheleye izin vermez
iyi forumlar
n2o3 kullananlar Z/saund içinden kendi zilsesini buraya ekleyebilirse sevinirim
iyi forumlar
3 tane vardı alarm - mesaj - samsung tune ( klasik değil değiştirilmiş )
Cok iyi oldu bende degismis olani istoyodum faneilin ekledigini tesekkurler
iyi forumlar
Benim duyduklarım ve okudumlarım o resimin fotomontaj olduğu ve Samsung un böyle bir telefon çıkarmayı düşünmediği yönünde. Samsung Symbian bölümündeki çalışanların büyük kısmını Android bölümüne aktardı. Zaten Merkez kaynaklı bir FW güncellemesi de yapılmadı 2 aydır. Son yapılan güncelleme Rus JD1 ve bölgesel. Kısaca Samsung Symbian la bağlantılarını koparmak üzere gibi görünüyor.hd2 olarak goruntu var burayada eklemistim birkac sayfa geride ancak cihazin o oldugu kesin degil ama samsung firmasinin s3 isletim sistemle yeni bir cihaz uzerinde calistigi 2 ay once soyleniyodu tabi resmi bir aciklama yok
avea dan internete girdigimde yukarda yeni bi dünya diye bir şeyler çıkıyo ve sayfanın bütün şekli şemalini bozuyo nasil kaldirabilirim?
menü-web- seçenekler-ayarlar-genel;
erişim noktası;her zaman sor (ask when needed)
ana sayfa :yer imleri seçilmelidir.
iyi forumlar dilerim.
hocam sizin görüşleriniz bizim için çok önemli.bende çok beğendim.menüleri kurcaladıkça güzel sürprizler çıkıyor.Güzel paylaşım.
RAM den 20-30kB yiyor duruma göre. Bazı yerlerdeki yatay dönüşleri kapatmak lazım, zira telefonu döndürünce tekrar yüklemeye geçiyor. Bekletip sapıtıyor. Genel olarak oldukça güzel. Telefonun çehresini değiştirdi.
Kolay Gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?