lk1973
Üye
yani ekran ışığı kapanmaz ve tuş kilidi optik sensörle devreye girmezse arama ekranında tuşlar yanağa değebilir ve görüşme yanlışlıkla sonlandırılabilir. Ama hopörler veya bluetooth kulaklık kullanılırken arama ışığı açık kalması istenirse bu nasıl mümkün bilemiyorum. ben ekrana bakmam gerektiğinde elimi sol üstteki sensörden şöyle sihirbaz hareketiyle geçiriyorum, ekran ayarlanan kararma süresine kadar açık kalıyor, böylece görüşme süresini ve konferans görüşmelerde denetleme yapabiliyor diallerı açabiliyorum. Saygılar...mrb
arama sırasında ekran ışığının açık kalması veya kararma şeklinde durmasını ayarlayabilirmiyiz ?
iyi forumlar
Dosya ve izlenecek yol bir önceki sayfada. Umarım işe yarar.telefonu sony ericson 0 olarak gördü. dediğiniz gibi vivaz herhalde . n97 destekleniyor görünüyor iş bankasının sitesinde. peki bu telefonu 101F8731. txt dosyasına nasıl atacağım , ve bu text dosyasını sıfırdan mı oluşturmalıyım?
saygılar...
faenil sitesinde pil ömrü için tavsiyelerde bulunmuş;
5 menüsü> Ayarlar> Bağlantı> Kablosuz LAN> Seçenek> Ayarlar> Seçenekler> gelişmiş ayarlar TX güç seviyesi "10 mW"
edit:cümle düzeltme
Tam olarak nedir ? Tx güç seviyesi
şimdi bunu niye alıntı yaptım? çünkü bu java sorununu 2 ay önce başka bir forumda yazmıştım. sizde oradaydınız. hatta 2-3 kez yazmıştım ve başka bir arkadaşta müzdaripti bu konudan. yanıt bulunamamıştı zannediyorum sizde görmemiştiniz mesaj fazlalığından vs. ve hep işyerinde bilgisayar olan bir mekana koşturmam gerekiyordu işlemler için.hatta telefonu değiştirmeyi bile düşündüm sinirden. şimdi bu sorun ortadan kalktı sayenizde. programı kurabildim. size ne kadar teşekkür etsem azdır. ne kadar bazı insanlar tarafından yağcılıkla suçlansamda bunları belirtmeliyim ki bu telefonun benim gibi nispeten amatör kullanıcılarına göre profesyonel kategarosinde yeralmaktasınız. başarılı çalışmalarınızın devamını diler benim için vakit harcadığınız için teşekkür ederim.Günaydın, iyi akşamlar, bu gün nasılsın, sağol iyiyim, samsung a ban, x telefonda şöyle bir uygulama var aynısı lazım vb. vb. gibi gereksiz mesaj kirlilikleri olmazsa herkes aradığı cevabı burada kolayca bulabilir diye düşünüyorum. Ama diğer tarafa dönerse içinde bulunmayacağımı şimdiden söyleyebilirim. Burası forum insanlar sorularına sorunlarına cevaplar arıyorlar, muhabbete ihtiyacı olanlar chat sayfalarında, msn de ihtiyaçlarını görmeliler. Umarım yine uslub biraz sert kaçmamıştır. Ama gerçekler bunlar.
Kolay Gelsin
Günaydınlarla başlayan ortalama 5-10 sayfa yazı yazılıyordu orada, gerçekten yardıma ihtiyacı olanların yardım alabilmesi için çok güç bir ortam. 10 günlük kullanıcının bile bildiği sorulara 5-6 kişi birden aynı cevabı veriyorlar belli fasılalarla ve bunla da övünülüyor. Kusura bakmayın bana çok komik geliyordu. Sorularınız aralarda kaynamış biraz da benim yardım şevkim kırılmıştı son zamanlarda çok fazla okumamaya da başlamıştım. Neyse sorununuzun çözüldüğüne sevindim. Sorunu çok güzel açıkladınız bunun cevabın bulunmasında büyük faydası oldu, özellikle 1.62 de kullanabilmenizin.şimdi bunu niye alıntı yaptım? çünkü bu java sorununu 2 ay önce başka bir forumda yazmıştım. sizde oradaydınız. hatta 2-3 kez yazmıştım ve başka bir arkadaşta müzdaripti bu konudan. yanıt bulunamamıştı zannediyorum sizde görmemiştiniz mesaj fazlalığından vs. ve hep işyerinde bilgisayar olan bir mekana koşturmam gerekiyordu işlemler için.hatta telefonu değiştirmeyi bile düşündüm sinirden. şimdi bu sorun ortadan kalktı sayenizde. programı kurabildim. size ne kadar teşekkür etsem azdır. ne kadar bazı insanlar tarafından yağcılıkla suçlansamda bunları belirtmeliyim ki bu telefonun benim gibi nispeten amatör kullanıcılarına göre profesyonel kategarosinde yeralmaktasınız. başarılı çalışmalarınızın devamını diler benim için vakit harcadığınız için teşekkür ederim.
Bildiğiniz değişik bir galeri uygulaması var mı?
İçine girince klasor şeklinde gösterecek ve dosya yöneticisi gibi olmayacak önizleme imkanı olucak ?
herhangi bir uygulama açtığınızda,internet tarayıcıyı kullanırken,mesaj okurken yada telefonla görüşürken ekran ışığının açık kalması için arka planda çalışan bir uygulama,mrb
arama sırasında ekran ışığının açık kalması veya kararma şeklinde durmasını ayarlayabilirmiyiz ?
iyi forumlar
merhaba samsung i8910 telefon aldım fakat telefonu bi türlü senkronize edemiyorum yardımcı olabilir misiniz??
samsung app.deki piyano oyunu.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tam sayfa veya Parmak kullanımda Homescreen lerde widget kullanılabiliyor muydu? Uzun süredir Samsung Widget ekranında olduğumdan (Bazı widgetları kullanmaktan vazgeçemediğimden) o tarafta bir gelişme olmuşsa takip edemedim.valla ahenk zorluyorsun telefonu bayağı. filmleride ordan indirorsun anlaşılan.
bir de arkadaşlar tam sayfa veya parmak kullanımında homescreende havadurumunu gösteren widget veya pro. hangisiydi? artık bu şekilde kullanıyorum ama epey oldu kullanmayalı neydi unuttum. arşivde kesin vardır ama denediklerim olmadı. cevap için şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?