maliakg
Üye
-
Konu Sahibi
-
anl_tr iyi güzel şölüyorsun ama düşüncelerine katılamıyacam.
innov8 ile söz ettiğin telefonlar karşılaştırıldı ve innov8 hepsinden kamera olarak üstün gelmekte.
1.Carl-Zeis 2.Schneider-Kreuznach dediğin merceğe sahip 8 MP digitel fotoraf kameraları ile yapılmış karşılaştırmalarıda var ve onlardan kalite olarak aynı sevide fotoraf çekiyor. Ayrıca Samsung firması kendi ürünlerinde dünyanın en kaliteli merceklerini kullanan firmalardan biri.
Son olarak ben kendim bizzat denedim telefonun ayarlarından megapikseli(çözünürlüğü)düşürüp kalitesi değişmedi aynı kalitede fotoraf çekmeye devam etti.
yukarda yapmış olduğun yorumları çürüten bir telefondur innov8. O yüzden bu telefon hakkında yorum yaparken lütfen elinize alıp belli süre deneğin ondan sonra eleştircekseniz objektif olarak eleştirin
Ben objektif olarak telefon hakkında gördüklerimi yazıyorum. Bundan önceki telefonum Nokia idi bunuda özellikle altını çizerek yazıyorum.
Samsung firması kendi ürünlerinde dünyanın en kaliteli merceklerini kullanan firma derken samsung kendi mercek yapıp kullanıyor demek istememişdim. Samsumg da carlz-zeis gibi firmalarla çalışmakta. Zaten innov8 koydukları mercek Samsung carlz-zeis mercek kullanarak ürettiği bir fotoraf makinasındaki merceğin aynını koymuş innov8 telefonuna
Canon firmasının carlz-zeis merceğe sahip fotoraf makinası ile karşılaştırması var nette. O karşılaştırmağı gördüğüm için yazdım o mesajda yazdıklarımı. Her iki ciyazla aynı mekanların aynı zamanlarda çekilmiş fotorafları var.
Ve bende bendeki innov8 fotoraflar çektim nette dolaşan ve inno8 tarafından çekilen fotorafların hepsinin gerçek olduğunu görmüş oldum birebir bölece.
O yüzden senin yorumuna katılmadığımı şöledim. Başka bir sebebi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?