çağlartuğçe
Üye
Ya KaRDesım Ben Telefonumdan Fİlm izlemek istiyorum Nasıl ızlıcem bı yardımcı olursan sevınırımŞimdiden saolsın
arkadaşlar telefon açıldıktan sonra hemen mesajara girmeye çalışıyorum ama mesaj başlatıyor hatasını alıyorum ve bunun yüzünden için 3 dk bekliyorum sizde de oluyor mu olmuyorsa sorun ne acaba ????
Merhaba benim bir sorum olcak.gps çalışmıyor diye akıllılık edip google maps 3 ü yükledim o hiç çalışmadı. Sonra 2 gitti.2 yi biryerden buldum yükledim ama eskisi gibi olmadı mesela tam ekran değil altta tuşlar falan çıktı kısacası hiç güzel değiL.Eski orjinal hali için ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler..
usb driverını yada programını indirebileceğimiz bir link varmı? bir türlü bulamadım hafıza kartına bilgisayardan birşey atamıyorum.
Merabalar Arkadaşım office ve pdf goruntuleyebilceğim java tabanlı bir program var mı?
yok dokunma zorluğu olmuyor
senin ekran jelatininden de olabilir
telefonuma hiç bi program yüklemedim yükleyebileceğm güzel programlar varsa önerr misinz? bide sorularım var
-- tel şarjdayken bi süre sonra duruyo tekrar şarj olması için fişi takıp çıkarmam gerekiyo
--internete wifisiz giremiyorum hata veriyo
--ve yükledğimz bu programları silme şansızmız var dimi?
--oyun falan nerden indrebilirim link verirsenz sevinirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?