Samsung gt-s5620 monte için sorularınız varsa buyrun...

Sponsorlu Bağlantılar

'efe

Üye
feypuka girdiğimde videoları izleyemiyorum. flash filanmı yukliycez bu makinaya yardımcı olursanız sevinirim :)

roguemert

Üye
Selam . bende gt-s5620 monte kullanıcısıyım sürekli arkadaşlarımla msjlaşıyorm bazen msjlarım iletilmiyo.. iletim raporunuda bulamadım yardımcı olursan sevinirim.

AkroPovic

Üye
Youtube'ye nasıl girebilirim tek problemim bu youtube'ye girmek kesin çözüm sölermisin bana ?

berkay_zm

berkay_zm

Üye
    Konu Sahibi
feypuka girdiğimde videoları izleyemiyorum. flash filanmı yukliycez bu makinaya yardımcı olursanız sevinirim :)
ne yazık ki yüklenmiyo kardeşim :ağlarım:

--------------- Ekleme ---------------

Selam . bende gt-s5620 monte kullanıcısıyım sürekli arkadaşlarımla msjlaşıyorm bazen msjlarım iletilmiyo.. iletim raporunuda bulamadım yardımcı olursan sevinirim.

mesajı gönderdkten sonra bekle braz. gönderildi diosa gönderlmştr. ya da çekmydr. telefonun öle bi sorunu yoktur emnm

Youtube'ye nasıl girebilirim tek problemim bu youtube'ye girmek kesin çözüm sölermisin bana ?

bolt browser indir :)...

hlsng

Üye
Peki Wi-fi ile bağlanırken internete telefonun kendi tarayıcısından değilde mesela operadan nete nasıl gireriz wi-fi kullanarak.

• Beğen
Tepkiler: enexx5454

sedatalagoz

Üye
şu android tema ile ilgili yazmıstım ama sanırım görmediniz biliyormusunuz nasıl yapıldığını? gerçekten çok istiyorum yardımcı olabilir misiniz

roguemert

Üye
Ben yalanmı söylüyorum :D iletim raporu almak için ne yapcam sen bana onu söyle .ben baktm kurcaladm bulamadm :S yardımcı olmanı istediğim konu bu . iletim raporu almak istiyorm ama nasıl yapacağımı bilmyrm.

• Beğen
Tepkiler: enexx5454

kor...

Üye
kardeş benimde bir sorunum var ayarlar bölümünde şebeke listesinde mobil tv diye bir şebeke ayarı vardı ben onu yanlışlıkla sildim sende orjinali duruyorsa yazabilirmisin

majkjack_1989

Üye
navigasyon (gps) olayını çözdüysen anlatabilir misin ? we travel programını yükledim fakat oda çalışmadı :S

fabruare

Üye
güzel soru mesaj geldiği zaman telefonu kandırarak gitmiştim bikersnde diğere dokunursan seçenekleri göreblrsn önceki telefonun nokiaydı sanırım

ya tamamda "diger" de oyle menu dıye bır secenek yok. neyse ya saol yınede..

gizemmm_

Üye
arkdşlar bnm telefnm kendi kendine kapanmaya başladı servise göndermek istemiyorum fikir verin lütfenn :(

berkay_zm

berkay_zm

Üye
    Konu Sahibi
Peki Wi-fi ile bağlanırken internete telefonun kendi tarayıcısından değilde mesela operadan nete nasıl gireriz wi-fi kullanarak.

oyunlara tıkladıktan sonra diğere dokun. bağlantılara gel. ordan evinin wifi bağlantısını seç :)

ayarlar-uygulama ayarları- mesajlar...

şu android tema ile ilgili yazmıstım ama sanırım görmediniz biliyormusunuz nasıl yapıldığını? gerçekten çok istiyorum yardımcı olabilir misiniz

senn için arştrdm ama sorunsuz çalışan android bulamadım. k.bkma :allalla:

navigasyon (gps) olayını çözdüysen anlatabilir misin ? we travel programını yükledim fakat oda çalışmadı :S

baktım bi forumlara da. içindeki google maps konumunu en az 1km farkla gösteriyor. ve bağlantı gerekiyor üzgünüm...

arkdşlar bnm telefnm kendi kendine kapanmaya başladı servise göndermek istemiyorum fikir verin lütfenn :(

bende de aynı sorunu verdi. ama bi süre sonra düzeldi.. yne de sen blrsn.

bende de aynı sorunu verdi. ama bi süre sonra düzeldi.. yne de sen blrsn.

gizemmm_

Üye
herhangi bi güncelleme fln yaptın mı peki düzelmesi için??

apollo85

Üye
ben widgetdaki bazı araçları menüye yerleştirmek istiyorum. mesela widgetta youtuba var. bunu menüde görmek istiyorum. bu mümkün mü? teşekkürler

berkay_zm

berkay_zm

Üye
    Konu Sahibi
free

free

Üye
m.dailymotion.com adresinden video izleniyor..

mobil tv manuel ayarları nedir acaba

berkay_zm

berkay_zm

Üye
    Konu Sahibi
m.dailymotion.com adresinden video izleniyor..

mobil tv manuel ayarları nedir
acaba

bende de ayarlar yok. yanliz AYAR MOBILTV yazip 2222 ye gonderirsen ayarlar telefonuna geliyor ... turkcell

free

free

Üye
mesaj kullanmam pek..
siz mobiltv yaz 2222e mesaj gönder deyince göndereyim dedim

ama gönderemedim hattım türkcelll mesaj ayarlarında sorun mu var acaba..
ne yapmam gerekiyor

mms gönderebiliyorum ama sms gönderemeiyorum..
mesaj ayarı mı lazım

bende de ayarlar yok. yanliz AYAR MOBILTV yazip 2222 ye gonderirsen ayarlar telefonuna geliyor ... turkcell

mesaj atma sorununu hallettim

mesaj-ayarlar-sms merkezinde 05359010000 yazacağına
0532901000 yazıyouş onu depiştirdim mesaj attım

mobiltv yazıp 2222ye gönderdim ama ayarlar yapıldımı yapılmaı mı bilmem..
mobil tv uygulamasımı indirmek lazım neyse ben bi türkcelle uğrayayım en iyisi

ene_hanzala

Üye
kardeşim bende 3 gün önce monte aldım telofunu çözdüm saylır fakat aklıma takılan soru işratleri var. seninle paylaşayım inşallah.
1) telefonun yes no ve geri tuşarında ışık yok mu ?
2) kendi tarayıcısında her hangi bir siteye girdiğinde küçültme olmuyor mu?(simge küçültme gibi).Bu uygulama sadece java ugulamalarında mı gerçekleşiyor?
3)Ana menüye simge ekleyebiliyrmuyuz.(örneğin oyunlara oto. olarak geçen uygulamaları)

teşekkurler

berkay_zm

berkay_zm

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bende 3 gün önce monte aldım telofunu çözdüm saylır fakat aklıma takılan soru işratleri var. seninle paylaşayım inşallah.
1) telefonun yes no ve geri tuşarında ışık yok mu ?
2) kendi tarayıcısında her hangi bir siteye girdiğinde küçültme olmuyor mu?(simge küçültme gibi).Bu uygulama sadece java ugulamalarında mı gerçekleşiyor?
3)Ana menüye simge ekleyebiliyrmuyuz.(örneğin oyunlara oto. olarak geçen uygulamaları)

teşekkurler

1. telefonun yes ve no tuslrinda isik yok ne yazik ki
2. kucultme yapamiyoruz. sdece secenekerden mesajlaeimiza bakiyoruz. zaten kendi tarayicisini kullanmni onermem. opera mini indir :)
3. ana menudeki simgelerin sadece yerlerini degistirebilyosun. onum haricinde hicbir degisiklik yapamiyorsun ne yazik ki :(

Üst Alt