ne yazık ki yüklenmiyo kardeşimfeypuka girdiğimde videoları izleyemiyorum. flash filanmı yukliycez bu makinaya yardımcı olursanız sevinirim![]()

Selam . bende gt-s5620 monte kullanıcısıyım sürekli arkadaşlarımla msjlaşıyorm bazen msjlarım iletilmiyo.. iletim raporunuda bulamadım yardımcı olursan sevinirim.
Youtube'ye nasıl girebilirim tek problemim bu youtube'ye girmek kesin çözüm sölermisin bana ?
...Peki Wi-fi ile bağlanırken internete telefonun kendi tarayıcısından değilde mesela operadan nete nasıl gireriz wi-fi kullanarak.

Selam . bende gt-s5620 monte kullanıcısıyım sürekli arkadaşlarımla msjlaşıyorm bazen msjlarım iletilmiyo.. iletim raporunuda bulamadım yardımcı olursan sevinirim.
şu android tema ile ilgili yazmıstım ama sanırım görmediniz biliyormusunuz nasıl yapıldığını? gerçekten çok istiyorum yardımcı olabilir misiniz

navigasyon (gps) olayını çözdüysen anlatabilir misin ? we travel programını yükledim fakat oda çalışmadı :S
arkdşlar bnm telefnm kendi kendine kapanmaya başladı servise göndermek istemiyorum fikir verin lütfenn![]()
arkdşlar bnm telefnm kendi kendine kapanmaya başladı servise göndermek istemiyorum fikir verin lütfenn![]()
herhangi bi güncelleme fln yaptın mı peki düzelmesi için??
ben widgetdaki bazı araçları menüye yerleştirmek istiyorum. mesela widgetta youtuba var. bunu menüde görmek istiyorum. bu mümkün mü? teşekkürler
m.dailymotion.com adresinden video izleniyor..
mobil tv manuel ayarları nedir
acaba
bende de ayarlar yok. yanliz AYAR MOBILTV yazip 2222 ye gonderirsen ayarlar telefonuna geliyor ... turkcell
kardeşim bende 3 gün önce monte aldım telofunu çözdüm saylır fakat aklıma takılan soru işratleri var. seninle paylaşayım inşallah.
1) telefonun yes no ve geri tuşarında ışık yok mu ?
2) kendi tarayıcısında her hangi bir siteye girdiğinde küçültme olmuyor mu?(simge küçültme gibi).Bu uygulama sadece java ugulamalarında mı gerçekleşiyor?
3)Ana menüye simge ekleyebiliyrmuyuz.(örneğin oyunlara oto. olarak geçen uygulamaları)
teşekkurler