evet gerçekten de bu başlığı açan arkadaş çok ilgiliymiş!!!! 26,10,11 de attığım mesajlara bile henüz cevap verilmemiş...gerçekten de ÇOK İLGİLİ !!! moderatörümüze teşekkür edelim, ondan sonra da nasıl olsa cevaplanmayacak sorunumuza geçelim ! ha belki bu telefondan anlayan bir arkadaş halimize acır da cevap verir...
1- Önceleri facebook yer bildirimi butonu telefonun İnternet tarayıcısından girdiğimizde karşımıza çıkmıyordu, dün akşam karşıma çıktı ama bastığımda "yükleniyor" diyor ve dakikalarca (ancak 39 dakika dayanabildim) yükleniyor uyarısı ile ekran bembeyaz şekilde bekliyor...bu uygulamayı kullanabilecek miyiz?
2- GPS bağlantı kurduğumda yaklaşık 900 metre hata payı ile yer buluyor, benim sorum mavi nokta imgesi yerine konumumuzu " ===>" "OK" şeklinde sağa dön sola dön ileri git komutları ile kullanılabilen GPS, bizim şu anda kullandığımız GPS midir? ben konumumu hiç ok şeklinde göremedim, yol tarifi al dediğimde yazı şeklinde döküyor beni anlık olarak yönlendiremiyor...
3- BOLT ve OPERA MİNİ yi kullanamıyorum. Bolt de, Opera mini de yüklerken donuyor...Bir de OPERA 11 kurmak istiyorum ama hep OPERA MİNİ kurmaya yönlendiriyor...bunun çözümü nedir acaba?
Teşekkürler
----------Eklendi @ 09:50:23 ---------- Yazıldı @ 09:35:31 ----------
kendi sorularıma 444 77 11 den aldığım bilgilerle cevap vereyim...
1- Facebook yer bildirimi butonunun gözükmesi tamamen Facebook ile ilgili bir durummuş, daha önce gözükmemesinin nedeni Facebook Yer Bildirimi uygulamasının monte de kullanılmasına İZİN VERMEMESİ, şu anda butonun gözükmesi ise yakında bu uygulamanın Facebook tarafından MONTE de kullanılmasına İZİN VERİLECEĞİ içinmiş. Herhangi bir program indirmenize gerek yoktur, indirseniz de FACEBOOK İZİN VERMEDİĞİ sürece KULLANAMAZSINIZ...Eh yakında kullanacağız demek ki...
2- GPS bağlantısı telefonun özelliği kapsamında sadece kullandığımız şekilde izin veriyor, işletim sistemini değiştirmediğimiz sürece bu şekilde kullanmaya devam.
3- Opera Mini ve BOLT u soramadım, yasal olup olmadığı hakkında fikrim yoktu, cevap alacağımı da sanmıyorum zaten

----------Eklendi @ 10:04:18 ---------- Yazıldı @ 09:50:23 ----------
<br><br>kendi sorularıma 444 77 11 den aldığım bilgilerle cevap vereyim...<br><br>1- Facebook yer bildirimi butonunun gözükmesi tamamen Facebook ile ilgili bir durummuş, daha önce gözükmemesinin nedeni Facebook Yer Bildirimi uygulamasının monte de kullanılmasına İZİN VERMEMESİ, şu anda butonun gözükmesi ise yakında bu uygulamanın Facebook tarafından MONTE de kullanılmasına İZİN VERİLECEĞİ içinmiş. Herhangi bir program indirmenize gerek yoktur, indirseniz de FACEBOOK İZİN VERMEDİĞİ sürece KULLANAMAZSINIZ...Eh yakında kullanacağız demek ki...<br><br>2- GPS bağlantısı telefonun özelliği kapsamında sadece kullandığımız şekilde izin veriyor, işletim sistemini değiştirmediğimiz sürece bu şekilde kullanmaya devam.<br><br>3- Opera Mini ve BOLT u soramadım, yasal olup olmadığı hakkında fikrim yoktu, cevap alacağımı da sanmıyorum zaten

----------Eklendi @ 10:04:40 ---------- Yazıldı @ 10:04:18 ----------
heydeee müjdemi isterim yer bildirimi kullanılıyoooooo