zen1907
Üye
bu sabahtan itibaren Monte kullanıcısıyım hayırlı olsun bana
ilk soru, telefonu kullanmaya başlamadan 12 saat şarj etmeye gerek var mı batarya ömrü açısından..teşekkürler..
arkadaşım bataryan P dolu olarak elir kalanını sen doldurmassan bataryayı bırak telefonada zarar verirsin ve garanti kapsamına girmez
bu sorun bende de var. Simkartla falan ilgili bi şey demediler ama. Servisten geldi bir hafta sonra yine aynı oldu. Kullandığım yazılımbende aralık ayınının sonuna doğru monte aldım. Aldığım ilk günden itibaren telefon kendi kendine kapanıyor sonra tekrar açılıyor ve pın girme sayfası çıkıyordu önemsememiştim. Ancak daha sonra farklı bir sorunla karşılaştım. avea olan hattımı turkcell yaptım ve sonra sorunlar çıktı. Telefonla konuşurken karşı tarafa şiddeti her aramada değişen ancak genelde çok yüksesk olan bir tonla cızırtı gidiyor(açık olan hoporlerin yanına cep telefonu yaklaştırdığınızda çıkan sesin daha şiddetlisi). Kesinlikle benim dediğim duyulmuyor. Yada arka fonda o sesle beraber beni duyuyorlar. Ankara beşevvlerdeki servise 2 kez verdim. Birincisinde program yüklediklerini söylediler. O zaman kontrol etmedim. Eve geldiğimde taktım aynı sorun devam etti. 2. Veridğimde 2 gün süreyle şirket hattını takmışlar ancak böyle bir sorun olmadığını söylediler. Telefon hattımın sim kartının 128 kb idi 64 kb olması gerektiğini belirttiler. Hemen oradan çıkıp hattımı 64 kb yaptım. Ancak aynı sorun yine devam ediyor. Karşı taraf beni cızırtıdan duyamıyor. çözüm önerisi olan var mı????
bu sorun bende de var. Simkartla falan ilgili bi şey demediler ama. Servisten geldi bir hafta sonra yine aynı oldu. Kullandığım yazılım
< sw ver>
s5620jtjl2
<csc ver>
s5620ojtjı1
bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.....
aynı sorun bende de var. çözü mü ne olabilir?
evet gerçekten de bu başlığı açan arkadaş çok ilgiliymiş!!!! 26,10,11 de attığım mesajlara bile henüz cevap verilmemiş...gerçekten de ÇOK İLGİLİ !!! moderatörümüze teşekkür edelim, ondan sonra da nasıl olsa cevaplanmayacak sorunumuza geçelim ! ha belki bu telefondan anlayan bir arkadaş halimize acır da cevap verir...
1- Önceleri facebook yer bildirimi butonu telefonun İnternet tarayıcısından girdiğimizde karşımıza çıkmıyordu, dün akşam karşıma çıktı ama bastığımda "yükleniyor" diyor ve dakikalarca (ancak 39 dakika dayanabildim) yükleniyor uyarısı ile ekran bembeyaz şekilde bekliyor...bu uygulamayı kullanabilecek miyiz?
2- GPS bağlantı kurduğumda yaklaşık 900 metre hata payı ile yer buluyor, benim sorum mavi nokta imgesi yerine konumumuzu " ===>" "OK" şeklinde sağa dön sola dön ileri git komutları ile kullanılabilen GPS, bizim şu anda kullandığımız GPS midir? ben konumumu hiç ok şeklinde göremedim, yol tarifi al dediğimde yazı şeklinde döküyor beni anlık olarak yönlendiremiyor...
3- BOLT ve OPERA MİNİ yi kullanamıyorum. Bolt de, Opera mini de yüklerken donuyor...Bir de OPERA 11 kurmak istiyorum ama hep OPERA MİNİ kurmaya yönlendiriyor...bunun çözümü nedir acaba?
Teşekkürler
<br><br>kendi sorularıma 444 77 11 den aldığım bilgilerle cevap vereyim...<br><br>1- Facebook yer bildirimi butonunun gözükmesi tamamen Facebook ile ilgili bir durummuş, daha önce gözükmemesinin nedeni Facebook Yer Bildirimi uygulamasının monte de kullanılmasına İZİN VERMEMESİ, şu anda butonun gözükmesi ise yakında bu uygulamanın Facebook tarafından MONTE de kullanılmasına İZİN VERİLECEĞİ içinmiş. Herhangi bir program indirmenize gerek yoktur, indirseniz de FACEBOOK İZİN VERMEDİĞİ sürece KULLANAMAZSINIZ...Eh yakında kullanacağız demek ki...<br><br>2- GPS bağlantısı telefonun özelliği kapsamında sadece kullandığımız şekilde izin veriyor, işletim sistemini değiştirmediğimiz sürece bu şekilde kullanmaya devam.<br><br>3- Opera Mini ve BOLT u soramadım, yasal olup olmadığı hakkında fikrim yoktu, cevap alacağımı da sanmıyorum zatenevet gerçekten de bu başlığı açan arkadaş çok ilgiliymiş!!!! 26,10,11 de attığım mesajlara bile henüz cevap verilmemiş...gerçekten de ÇOK İLGİLİ !!! moderatörümüze teşekkür edelim, ondan sonra da nasıl olsa cevaplanmayacak sorunumuza geçelim ! ha belki bu telefondan anlayan bir arkadaş halimize acır da cevap verir...<br>
<br>
1- Önceleri facebook yer bildirimi butonu telefonun İnternet tarayıcısından girdiğimizde karşımıza çıkmıyordu, dün akşam karşıma çıktı ama bastığımda "yükleniyor" diyor ve dakikalarca (ancak 39 dakika dayanabildim) yükleniyor uyarısı ile ekran bembeyaz şekilde bekliyor...bu uygulamayı kullanabilecek miyiz?<br>
2- GPS bağlantı kurduğumda yaklaşık 900 metre hata payı ile yer buluyor, benim sorum mavi nokta imgesi yerine konumumuzu " ===>" "OK" şeklinde sağa dön sola dön ileri git komutları ile kullanılabilen GPS, bizim şu anda kullandığımız GPS midir? ben konumumu hiç ok şeklinde göremedim, yol tarifi al dediğimde yazı şeklinde döküyor beni anlık olarak yönlendiremiyor...<br>
3- BOLT ve OPERA MİNİ yi kullanamıyorum. Bolt de, Opera mini de yüklerken donuyor...Bir de OPERA 11 kurmak istiyorum ama hep OPERA MİNİ kurmaya yönlendiriyor...bunun çözümü nedir acaba?<br>
<br>
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?