samsung galaxy win i8552 %100 root programı ve diğer android telefonlara en kolay root atma

Sponsorlu Bağlantılar

serikan59

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy win i8552 %100 root programı ve diğer android telefonlara en kolay root atma
samsung galaxy win i8552 root sorunu sonunda çözüldü sadece bilgisayarına kur ve usb ile telefonunu bağla ve rootla bu kadar basit telefonunuz kapanıp açıldığı zaman rootlanmış olacak.

sorulacak birşey yok ama sormak isteyenlere aynı gün içinde cevap verilir

Son düzenleme:

adigenart

Üye
S.a Serikan59 kardeşim ben root yapabiliyorum ama uygulamaları sd karta hala taşımıyorum bu konu hakkında bir malumatın var mı acaba ?
Link2sd ve diğer programlarda aynı hatayı veriyor ve şöyle diyor "App2SD cihazınız tarafından desteklenmiyor.Sebebi ana harici depolama biriminin aslında dahili birim olmasıdır.Uygulama dosyalarını karta taşımak için linkleme işlemi kullanabilirsiniz." diyor ama linklemede yapılmıyor.

canavar195

Üye
kardeş ben kuruyorum hata ayıklama sürücüler hepsi tamam ama root butonu gelmiyor yardımcı olsan bulamadım gitti yolunu

kuzat

kuzat

Üye
Çok teşekürler.Bir sorum olacak bu telefonla ilgili.İşletim sisteminin versiyonunu yükseltebiliyormuyuz ?Yababncı sitelerde mevcut konular var.Ama ne olduğunu tam olarak anlayamıyorum.Birde çok hasas işlemleri var.Cevaplarınırsa sevinirm.Ellerinize sağlık .

suleymanozdgn

Üye
samsung galaxy win i8552 root sorunu sonunda çözüldü sadece bilgisayarına kur ve usb ile telefonunu bağla ve rootla bu kadar basit telefonunuz kapanıp açıldığı zaman rootlanmış olacak.

sorulacak birşey yok ama sormak isteyenlere aynı gün içinde cevap verilir
programı kurdum usb ile telefonu bağladım ama program not connected diyo telefonu neden görmüyo

Üst Alt