Samsung Galaxy w gt-ı8150 cm 7 yukledim kapattım bidaha açılmadı yanı galax w yazı geliyo o kadar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cuneyt08700

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy w gt-ı8150 cm 7 yukledim kapattım bidaha açılmadı yanı galax w yazı geliyo o kadar
Acil yardım arkadaslar cm7 yukledim biraz kullandım 1-2 gun kadar sonra kapattım kendim TEKRAR ACMAYA DENEDİM KARSILASTIGIM EKRAN SADECE samsung galaxy w gt-8150 bide altta
cyanogen(mod)
yazısı oylece kalıyor ne yapacagım bilmıyorum ama recevery moda giriyor bide odin mod yanı download moda tuslar gorev yapıyor kısaca lutfen 2 gundur telkapalı ... tavsiyelerinizi bekliyorum .şimdiden teşşekkur ederim..

badmus

badmus

Üye
stock (orjinal) rom`a dön.

cuneyt08700

Üye
    Konu Sahibi
" stock (orjinal) rom`a dön. " nasıl olacak biliyorsan anlata bilir misin mustafa kardes telim kaç gündür kapalı yeni bir el alacak kadar da param yok bi zahmet ... şididen teşşekkur ederim .

ibo1996

ibo1996

Üye
Google'da galaxy w stock rom yazıp arayın çıkan linklerden birinden indirip telefonunuzun recovery menüsünden yükleyebilirsiniz

cuneyt08700

Üye
    Konu Sahibi
kardes sorunum su galaxy wonder ı8150 ye kadar gelyoalttada cyangomod diye bişe sonra ileri gitmiyor donuyomu bilmm dedim bi bekleyeyim kendi kendine açılıp kapanıyo o kdar hafıza kartınıda görmüyo kendi hafızasına da acık olmadan atamam zaten net sorunum bu odinide kullanmayı bilmiyorum kısaca ya ben androıde alışamadım ya da cok acemiyim !! yardım kısaca şimdiden teşşekkurler

ibo1996

ibo1996

Üye
orjinal rom indir hafıza kartını pc ye tak onların girişleri oluo ya ordan at hafıza kartına telefonu recovery menüsünden aç apply from sd card de yüklesin

sadikbircan

Üye
Hafıza kartı okuyucunuz olması şart değil.Telefonunuza cm7 yüklemek için kullandığınız cwm recoverysini açın.Mounts&Storages bölümünden mount usb storage e tıklayıp usb kablonuzu bağlayın sdcard ve hafıza kartınızı pc görecektir.Herhangibir romu sdcardınız yada hafıza kartınıza kopyalayıp yükleyin düzelecektir.Eğer recoveryden flashlamak işe yaramazsa orjinal romu odin ile flashlayın forumda anlatımı mevcut.Android romlar bölümünde sabit konulara bakın oradaki galaxy serisi romlar fln diye bir konu var ona bakın odin konusunda yardımcı olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt