Samsung Galaxy W external_sd içine Android dosyasını nasıl oluşturabiliriz?

Sponsorlu Bağlantılar

mydonose55

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy W external_sd içine Android dosyasını nasıl oluşturabiliriz?
Telefonu 2 gün önce aldım.Tabi android olunca oyun ve program için yardırmalara başladım ama 8 gb lik hafıza kartının 7,5 gb si boşken oyunları buraya kuramıyorum.Baya bir araştırdım ve rootlama gibi eskiden nokia daki hackleme olayı sanırsam böyle bişeyle karşılaştım.2 günlük telefona böyle bişey yapmak büyük hata olur.Rootlama dışında başka bir çözüm yolu bulamadım.Şimdi androidi iyi bilen biri bence bu sdcard/Android/data dizinini değiştirebilir.Yani buna kesin bir çözüm bulunabilir. sdcard/external_sd/Android/data şeklinde oyunun içeriğinde değiştirilebilecek bişey olmalı diye düşünüyorum.Şimdi yardım edebilecek olan var mı rootlama olayı dışında da bir çözüm yolu var mı bilemediğim?

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
oyunları telefona kur sonra uygulamalardan hafıza kartına taşımak istediğin uygulamaya tıkla sd carta taşı seçeneği var

ozakin70

ozakin70

Üye
uygulamaları yükledikten sonra ayarlar>uygulamalar>uygulamaları yönetten istediğin proğrama tıkla sd karta taşı de

bilginona

Üye
oyunları telefona kur sonra uygulamalardan hafıza kartına taşımak istediğin uygulamaya tıkla sd carta taşı seçeneği var

Bu yöntem maalesef oyunların data dosyalarını taşımıyor. Örneğin GameLoft'un bir çok oyunu kurulduktan sonra telefonun kendi hafızasına (sdcard) internetten ek data dosyası indiriyor. Yani sizin yöntem ufak tefek program ya da oyunlar için geçerli. Arkadaşın derdine çözüm değil.

• Beğen
Tepkiler: sarsuq

nike497

Üye
Ben de ayni sorunla karsilastim. Ama malesef galaxy w icin rootsuz bu sorunumu halledemedim. Tavsiyem bence hic ugrasma direk root at

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bu yöntem maalesef oyunların data dosyalarını taşımıyor. Örneğin GameLoft'un bir çok oyunu kurulduktan sonra telefonun kendi hafızasına (sdcard) internetten ek data dosyası indiriyor. Yani sizin yöntem ufak tefek program ya da oyunlar için geçerli. Arkadaşın derdine çözüm değil.

iyide data dosyaları zaten hafıza kartına yükleniyor?

bilginona

Üye

iyide data dosyaları zaten hafıza kartına yükleniyor?

Data dosyalarının hemen hemen hepsi telefonun kendi SD kartına yükleniyor. Harici karta yüklenini çok az. APK dosyasını kurunca oyunu çalıştırıyorum. Çalıştırma sonrası "Oyunun çalışması için internetten ek dosyaların indirileceği" mesajı geliyor. İndir dedikten sonra telefonun dahili sd kartın hafızası 400-500MB düşüveriyor. Harici SD kart ise hala bomboş.

• Beğen
Tepkiler: sarsuq

sadikbircan

Üye
Birinci Yöntem(Root Gerektirmez):
gameloft oyunları için bunu kullanın
pcde çalıştırın apk dosyasını seçin ve işlem tammlanınca yamalanmış apkyı kaydedip yükleyin sd dosyalarını external_sd ye yükleyecektir.SADECE GAMELOFT OYUNLARI İÇİN...
ikinci bir yöntem(root gerekli):
olarak bu konuda anlatılanları uygulayın
http://www.maxicep.com/android-modi...nlarda-hafiza-sikintisi-yasamayin-537848.html
üçüncü yöntem(root gerekli):
marketten "gl to sd" yi indirin programa girip oyunların yanındaki opena tıklayarak açın.Bu şekilde datalar için external_sd yi kullanır.

bilginona

Üye
sadikbircan kardeşim. İlk hotfile ile paylaştığın dosya işe yararsa bol bol dua edeceğim sana. Eve gidince hemen deneyeceğim :oke:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
sadikbircan kardeşim. İlk hotfile ile paylaştığın dosya işe yararsa bol bol dua edeceğim sana. Eve gidince hemen deneyeceğim :oke:
deneme sakın o sadece i9003 için bende denedim sd kart okuyucusu bozuldu gl to sd yükle ama sakın deneme

- - - Eklendi - - -

ikinci yöntemi deneme

nike497

Üye
Hocam sen hic bence bunu yapmaya calisma. "uygulama oyun vs. bu tur seylerin sd'sini yani kurma dizinini nasil direk external_sd yaparim" buna calis bence

bilginona

Üye
Hocam sen hic bence bunu yapmaya calisma. "uygulama oyun vs. bu tur seylerin sd'sini yani kurma dizinini nasil direk external_sd yaparim" buna calis bence

Yok benim zaten root falan yapmaya niyetim yok. Aynen dediğiniz gibi. Aslına bakarsanız iş APK dosyalarının içerisinde bitiyor. İncelemeye başladım. Çözdüğüm anda (umarım çözebilirim :hmmm) paylaşacağım. Teşekkürler.

onur_77

onur_77

Üye
bende root yapmayı düşünmüyorum daha teli alalı 1 hafta olmadı. internette rootsuz bir çok yöntem var denedim malesef sonuç alamadım bakıyorum eger çözüm bulursam bende paylaşırım

abandonware

abandonware

Üye
Yok benim zaten root falan yapmaya niyetim yok. Aynen dediğiniz gibi. Aslına bakarsanız iş APK dosyalarının içerisinde bitiyor. İncelemeye başladım. Çözdüğüm anda (umarım çözebilirim :hmmm) paylaşacağım. Teşekkürler.

eee naptın oldumu

LeqendSwat

Üye
Hadi beyler şuna bir çözüm bulalım

Üst Alt