kardeş sanki biraz geç açılıyor telefon bu normal mi? ve menüde sağa çevirince teli ikonlar üst üste geçip bozuk bir görüntü oluyor anca geri çıkıp menüye tekrar girince düzeliyor. Çaresi var mıdır?
yaw bu romu yükledikten sonra hangi wifi ye bağlansam bağlanıyor yani bağlantı sağlanıyor ama browser hiç bir siteye girmiyor. Operada da aynı sekilde daha açılırken internete bağlanılamıyor. Lütfen ağ ayarlarınızı gözden geçirin yazıyor. Lütfen buna acil bir çözüm. Romu değiştirmek istemiyorum
yaw bu romu yükledikten sonra hangi wifi ye bağlansam bağlanıyor yani bağlantı sağlanıyor ama browser hiç bir siteye girmiyor. Operada da aynı sekilde daha açılırken internete bağlanılamıyor. Lütfen ağ ayarlarınızı gözden geçirin yazıyor. Lütfen buna acil bir çözüm. Romu değiştirmek istemiyorum
Arkadaşlar bende bu romu kullanıyorum ve aynı sorunları yaşıyorum ama bu sorunlar beni aşıyor sanırım elimden geleni yapıyorum ve kernel güncellemelerini takip ediyorum inşallah sorunsuz bir sürüm yayınlayacağım 1.0 sürümü gibi..
Bu linkteki dosyalar tema değil düzenlenmiş uygulamalar sadece.. Mesajlar uygulaması vs.
Bunları bizim cihaza uygulayamayız (ben uygulayamam iyi bir kodlama bilgisi lazım)
Nedeni,
1 Bu dosyalar i9100 galaxy s2 için
2 İce cream sandwich 4.0.3 üzerinde çalışmakta.. Yani gingerbread ile uyumsuz..