şuan xxkpe yüklü. daha önce bunun üzerine xxkpq yüklemiştim,fakat ram zirveye çıkıyordu,kamera,wifi ve swype'ta sorunlar vardı. gene xxkb3 e döndüm ve bunu yükledim. şimdi sorunsuz bir sürüm arıyorum. yardımcı olabilecek var mı?Önce xxkpe sürümünü yükleyin sonrasında istediğiniz romu yükleyebilirsiniz..
şuan xxkpe yüklü. daha önce bunun üzerine xxkpq yüklemiştim,fakat ram zirveye çıkıyordu,kamera,wifi ve swype'ta sorunlar vardı. gene xxkb3 e döndüm ve bunu yükledim. şimdi sorunsuz bir sürüm arıyorum. yardımcı olabilecek var mı?
Arkadaşlar merhaba...
Arabistandan Galaxy S2 aldım. Türkçe menü yok. Daha pasaport kaydını bile yaptırmadım.Türkçe en güncel resmi yazılımı kurmak istiyorum. Ne yapmam gerekiyor acaba? Direk arkadaşın paylaştığı I9100XWKJ1 ## romunu yüklesem olur mu? Bir de bu işlemi yaptıktan sonra pasaport kaydında sorun çıkarmı? teşekkür ederim şimdiden...
açıklamalarınız için teşekkür ederim, yabancı bir sayfadan benzer bir anlatım bulmuştum ama neyi nereye atayacağımı bilmediğimden bir işlem gerçekleştirememiştim. bu şekilde 2,3,6 sürümüne yükselttim, şimdilik en ufak bir problem yok. yine youtube sitesinde gezinirken 4.0 sürümünü görmüştüm, yalnız dosyalarına ulaşamadım. müsait bir vaktinize bilgilendirirseniz sevinirim. iyi günler. (galaxy s I9000)
Koskoca forumda herhalde sadece bende galaxy s vibrant var.. Adı bile geçmiyor hiç bir yerde.O kadar adam içinde vibrant romu soran açıklayan bulamadımŞansın şansızlığa dönüştüğü anlar
![]()
İmei numarasının değişmesi için ya sizin kasıtlı olarak imei programlarını kullanmanız ya da anakartın değişmesi gereklidir.
Rom yükleyince birşey olmaz
----------Eklendi @ 08:02:42 ---------- Yazıldı @ 08:01:47 ----------
Android 4.0 Galaxy S için çıkmayacak, gördüğünüz rom orjinal değil..
----------Eklendi @ 08:13:37 ---------- Yazıldı @ 08:02:42 ----------
Malesef telefonunuzun romları aldığım site tarafından multiupload sitesine yüklenmiş..
Multiupload da kapalı olduğu için malesef rom veremeyeceğim size..
(