Samsung Galaxy Serisi Rom Yükleme - Sürekli güncel sürümler

Sponsorlu Bağlantılar

Ahad

Üye

linklere tıklayınca yukardaki hatayı veriyor linkleri yenilemeniz mümkün mü?

PaPiKo

Üye
Young GT S-5360 için rom yokmu arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ???????

cj-rap

Üye
Galaxy wonder a destek yok mu :(

• Beğen
Tepkiler: venezual

Furkhann

Üye
Odin için gerekli olan galaxy sl i9003 için 'PİD' dosyasını paylaşacak birisi varmı hiç bi yerde yok

venezual

venezual

Üye
arkadaşlar Galaxy wonder içinde bir el atsanız :oke:

innocent.46

innocent.46

Üye
Galaxy wonder sipariş ettim bugün fakat pek destek göremedim android e yeni geçtim bir kaç sorum var o yüzden rom dediğimiz kavram neden gereklidir stock rom da kullansak ne tür engellemelerle karşılaşırım root yaptıktan sonra?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Linkler yenilenene kadar burdan indirebilirsiniz romları

• Beğen
Tepkiler: ceydonmez

mustafa1071

Üye
sehriyar üstad sl-i9003 için yeni rom ne zaman cıkar

krsdata

Üye
arkadaşlar yurt dışından samsung s2 gt-ı9100g model tlf aldım.. fakat türkçe menüsü yok..servise sordum yükleriz fakat cihaz tekrar açılmayabilir açılmazssa bir daha kullanamazsınız diye riski var dediler.. Araştırdım formunuzda "reşvan" isimli arkadaş benim cihazıma uygun türkçe menülü romu paylaşmış.. bu romu anlattığı gibi yüklesem servisin dediği gibi bir porblemle karşılaşırmıyım diye çekiniyorum.. Yüklemeden önce eskiye dönebilmek için ne yapmak gerekir..ayrıca reşvan isimli arkadaşın paylaştığı bilgiler doğrumu anlamadım çünkü bahsettiğim konuya artık ulaşamıyorum..Konu kapatılmış gibi..Bu konu ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim..

huseyma

huseyma

Üye
arkadaşlar galaxy wifi 5.00ın orjinal romu olan varmı

altuns

Üye
konuyla ilgilenen yok heralde ama ben yinede sorim bu samfirmwareden 2.3.3 romunu indiriyorum fakat resimde ops boot phone pda gibi şeyler var ama benim indirdiğim rarın içinden sadece

S5660XXKTI_S5660OJVKT6_S5660XXKT6_HOME.tar.md5
SS_DL.dll

böle 2 tane şey çıkıyo tar olanı one packageye koyuyorum start diyorum öle kalıyo yarım saat öle beklettim yine bişi olmadı

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
S5660XXKTI_S5660OJVKT6_S5660XXKT6_HOME.tar.md5

PDA kısmına koymayı denediniz mi?

altuns

Üye
<1> StartThread Detected : 1
<2> StartThread Detected : 0
<3> StartThread Detected : 0
<4> StartThread Detected : 0
<5> StartThread Detected : 0
<6> StartThread Detected : 0
<7> StartThread Detected : 0
<8> StartThread Detected : 0
<1> setup connection...

denedim sürekli aynı ne yapsam setup connectionu geçemedim

---------- Eklendi @ 14:28:39 ---------- Yazıldı @ 12:30:41 ----------

sorunu buldum galiba

telefonun volum+,home,power tuşuna basınca ramdump modeye geçiyomuş o yüzden yüklemedi
volum-,home,power yapınca download moda geçti yüklemeye başladı
meğer boşuna uğraşıyomuşum :D
şehriyar kardeş ilgin için teşekkür ederim

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
" Ses kısma + Orta menü tuşu + Telefonu açma kapama tuşu "

demiştim keşke dikkatli okusaydınız...

frost2121

frost2121

Üye
selam arkadaslar androidde yeniyım ben oncelikle bunu soyleyeyım. bikac gundur biraz romlar ve rootlar hakkında arastırma yapıyorum.

bendeki cihaz samsung gt i9003 gingerbread yuklu. bu cihaz icin en guncel olan turkiye romu olan I9003JVKPE_I9003OJVKP7_I9003JXKP3_HOME.tar.md5 buldum bir siteden. odin3 v1.83 programı var bende bide.

simdi telefonumu romlamak istiyorum ama yanlıs birsey yapmamak için sormak isiyorum vakti olan biri cevaplarsa cok sevinirim.

1- odin programı ile pit, bootloader, pda, phone, csc gibi seyler var onlardan hangisine romu uklemeliyım ?
2- re-partition secenegi nasıl yapmalıyım. işaretli mi? işaretsiz mi?
3- benim telefon kacak olarak geldi yanı imei cakılı durumda. imeide sorunum yok fakat rom yaparsam imei orjınaline doner mi ? eger donecekse donmemesi icin neler yapmalıyım?
4- rom yukledikten sonra cihazi ilk acılısta samsung yazısını gorunca recovery moda alıp wipe falan yapın diyen birkac arkadasın yazısını okudum. bunu yapmalımıyım?
5- rom yukledikten sonra cihazımdaki program vs silinir mi ?
bu sorularıma cvp verebilirsenız rom yapmayı dusunuyorum. ilginize simdiden cok tesekkur ederim...

cct1903

Üye
Ya ben bişey sormak istiyorum s5830i ile s5830'un romları aynımıdır yoksa farklı mı?Ona göre kurmayı düşünüyorum da 4.0.3 rom buldum.

cct1903

Üye
Peki S5830i için 2.3.6'dan daha yüksek bir android ROM'u varmı

frost2121

frost2121

Üye
bu arada rom yukledim cvp gelmeyınce :D izlenimlerim...
1- pda bolumune yukledim
2- işaretsiz
3- imei degişmedi yanı hala çakma olan duruyor :D
4- wipeleri sildim
5- prgramların apksi silindi sadece. onun dısında hersey duruyordu.

tel epey hızlandı bu arada ve kies guncellemeleri acıldı kiesten guncelleyeilicem artık :D

Üst Alt