Samsung Galaxy Serisi Rom Yükleme - Sürekli güncel sürümler

Sponsorlu Bağlantılar

ozkirmaz

Üye
Merhaba Şehriyar
Benim tel. Samsung i9003 SL 2.2.1 sürümü yüklü ama kamera ve video oynatma özelliğinde çalışmıyor. Telefon root edilmiş bende telefonu pasaporta kaydettim. Rom güncelle konusunda fazla bilgi sahibi değilim.

Beni aydınlatıcı bilgi verirmisiniz.

Rom güncellemeyle ilgili,
Odin 1.82 sürümünü indirdim.
SamMobile Firmwaresitesinden I9003JVKPE_I9003OJVKP7_I9003JXKP3_HOME.tar.md5 adlı rar içindeki dosyayıda indirdim.
Samsung sitesinden kies programı da indirdim.

1. Sayfada bahsettiğiniz odin programında seçilecek dosyalar sammobile sitesinden indirdiğim winrar içinden çıkmadı. Yanlızca
md5 uzantılı dosya çıktı.

Lütfen yardımcı olur musunuz?

masarati

masarati

Üye
ben bir soru sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim galaxy s i9000 froya rom kullanıyordum daha güncel bir rom olarak Gingerbread 2.3.4 yükledim sizin anlattığıdızdan farklı birşekilde yükledim,APBOOT,PİT dosyası olmadan gayet iyi çalışıyor ama samsung kiesten güncelleme konturolü yaptığımda korsan yükleme diyor romu tanımıyor yardımcı olursanız sevinirim...

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba Şehriyar
Benim tel. Samsung i9003 SL 2.2.1 sürümü yüklü ama kamera ve video oynatma özelliğinde çalışmıyor. Telefon root edilmiş bende telefonu pasaporta kaydettim. Rom güncelle konusunda fazla bilgi sahibi değilim.

Beni aydınlatıcı bilgi verirmisiniz.

Rom güncellemeyle ilgili,
Odin 1.82 sürümünü indirdim.
SamMobile Firmwaresitesinden I9003JVKPE_I9003OJVKP7_I9003JXKP3_HOME.tar.md5 adlı rar içindeki dosyayıda indirdim.
Samsung sitesinden kies programı da indirdim.

1. Sayfada bahsettiğiniz odin programında seçilecek dosyalar sammobile sitesinden indirdiğim winrar içinden çıkmadı. Yanlızca
md5 uzantılı dosya çıktı.

Lütfen yardımcı olur musunuz?

XXKPE sürümünü de indirin. Önce XXKPE sonra da JVKPE sürümünü yükleyin sorunsuz kullanacaksınız telefonunuzu..

airblue

Üye
Hocam ben GALAXY S2 GT-9100G Model telefonuma Odin 1.85 ile android güncellemesi yapmaya kalktım
şimdi
telefonum açılmıyor ve aşağıda anlattığım durum meydana geldi, yardımcı olabilirseniz sevinirm

Açılıştan itibaren (sürekli vaziyette) minik
cep telefonu ile bilgisayar arasında küçük sarı renkli üçgen içerisinde ünlem işaretli (resim) icon geliyor, bundan daha ileriye gidilemiyor.
Kapat düğmesine bastığımda,
telefon kapanmadan resetlenip, yukarıda bahsettiğim durum devam ediyor.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ben GALAXY S2 GT-9100G Model telefonuma Odin 1.85 ile android güncellemesi yapmaya kalktım
şimdi
telefonum açılmıyor ve aşağıda anlattığım durum meydana geldi, yardımcı olabilirseniz sevinirm

Açılıştan itibaren (sürekli vaziyette) minik
cep telefonu ile bilgisayar arasında küçük sarı renkli üçgen içerisinde ünlem işaretli (resim) icon geliyor, bundan daha ileriye gidilemiyor.
Kapat düğmesine bastığımda,
telefon kapanmadan resetlenip, yukarıda bahsettiğim durum devam ediyor.
i9100G telefonunuza muhtemelen i9100 romu yüklediniz.

burdan uygun bi rom indirip yükleyin...

kaan.kosem

Üye
şehriyar dostum i9003 e uc kernel v14 ü kullanıcam bunun içinde xxkpq yu kurmam gerekiyor verdiğin linkten indirdim fakat pit,adbot,csc gibi dosyalar yerine rarın içinde md5 uzantılı tek dosya var galaxy ace e odinden one packet seçeneğini işaretleyip flaslıyorduk tek dosyalarda tabi ops uzantılı dosyada gerekiyordu yanında. benim sorum i9003 ün odininde one packet seçeneği yok ve pit uzantılı dosya lazım sanırım odinden nasıl flaslarım tek dosyayı pda ya yerleştirsem olurmu onu sorucaktım telefonu brick etmek istemiyorumda...

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar

serhattim

Üye
bende s5570i telefon var odinle orjinal rom yüklerken hep bir yerde takılıyor bunu nasıl düzeltebilirim

mu86

mu86

Üye
Bizim telefonlara ne olacak 2.3.6 dan sonra kaldikmi boyle ( galaxy gio)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
şehriyar dostum i9003 e uc kernel v14 ü kullanıcam bunun içinde xxkpq yu kurmam gerekiyor verdiğin linkten indirdim fakat pit,adbot,csc gibi dosyalar yerine rarın içinde md5 uzantılı tek dosya var galaxy ace e odinden one packet seçeneğini işaretleyip flaslıyorduk tek dosyalarda tabi ops uzantılı dosyada gerekiyordu yanında. benim sorum i9003 ün odininde one packet seçeneği yok ve pit uzantılı dosya lazım sanırım odinden nasıl flaslarım tek dosyayı pda ya yerleştirsem olurmu onu sorucaktım telefonu brick etmek istemiyorumda...

XXKPQ sürümü zaten tek dosya şeklinde...

XXKPE sürümünden sonra çıkan tüm güncellemeler tek dosya şeklinde geldi..

Çıkan dosyayı pda bölümünden seçip yükleyin.. pit dosyasına gerek yok...

Euphoria-

Üye
:tşk:

jakocan

jakocan

Üye
samsung galaxy 19001 pulus icin yukledim malesef kamera calismiyor s pulus icin en uyumlu yeni rom hangisi yardim edermisiniz

rodelaro

Üye
Nexusun sayılmaması ayıp

FATİH_58

FATİH_58

Üye
gt b7510 içi olan yok mu kardeş

GhostRiderX

GhostRiderX

Üye
s advance içinde 4.0 güncellemesi bekliyoruz

- - - Eklendi - - -

beyler GPU modeli aynı olunca desteklenen programlar aynı mı oluyor mesela s2 mali benim telefon s advance oda mali bunların desteklediği programlar aynı mı ?

kudrettin

Üye
aceye tr orjinal rom niye çıkmadı bu sene anlamadım gioya çıktı miniye fitede çıktı aceye niye çıkmadı bu

- - - Eklendi - - -

aceye çıkan en so sürüm hangisi sorunsuz türkçe olan odin ile yükleye bileceğim 2 sorum var garanti bozulurmu birisi son sürümü paylaşırmı ben bu işte acemiyim 2,3,3 şu anki sürümüm

memduh06199

Üye
şehriyar galaxy gtı-9003 telefonum var telefon hiç açılmıyor ama dowland moduna geçiyor ama pc telefonu görmüyor bi türlü nasıl görürürüm yardmcı olursan sen sevinirm

fuathan

Üye
Arakadaşlar galaxy gioya odinle 4.42 ile 2.3.6 yı kuruyorum durmadan reset atıyo

kudrettin

Üye
Sehriyar cvp bekliyorum senden

dalagan06

Üye
t959 vibrant için geçerli mi bu?

Üst Alt