Samsung Galaxy Serisi Rom Yükleme - Sürekli güncel sürümler

Sponsorlu Bağlantılar

isobabakral

isobabakral

Üye
5830i için nerden bulabilirim

Thesymson

Üye
ben Galaxy SL e KPQ rom kuracam. Re-partition u işaretleme dedilerdi bana :D İşaretliyimmi ?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
İşaretlemeden flashlayın..

reaurora

reaurora

Üye
Tesekkurler :D

Benim ufak bir sorum olacak. 2.2.1'den direk 2.3.6'ya yukseltebiliyormuyuz romu? Telefonum galaxy SL

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Önce xxkpe sürümünü yükleyin sonrasında istediğiniz romu yükleyebilirsiniz..

reaurora

reaurora

Üye
Önce xxkpe sürümünü yükleyin sonrasında istediğiniz romu yükleyebilirsiniz..
şuan xxkpe yüklü. daha önce bunun üzerine xxkpq yüklemiştim,fakat ram zirveye çıkıyordu,kamera,wifi ve swype'ta sorunlar vardı. gene xxkb3 e döndüm ve bunu yükledim. şimdi sorunsuz bir sürüm arıyorum. yardımcı olabilecek var mı?

Emirkan S

Emirkan S

Üye
Çok Tesekkür Ederim Kardesim Samsung Galaxy SL i9003'ye Sorunsuz Olarak Yükledim Arkadaslar 2.2.1'den 2.3.4'e Geçince Cihazım Süper Hızlandı Yükleyin Aradaki Farkı Görürsünüz Zaten

----------Eklendi @ 22:38:02 ---------- Yazıldı @ 22:33:35 ----------

şuan xxkpe yüklü. daha önce bunun üzerine xxkpq yüklemiştim,fakat ram zirveye çıkıyordu,kamera,wifi ve swype'ta sorunlar vardı. gene xxkb3 e döndüm ve bunu yükledim. şimdi sorunsuz bir sürüm arıyorum. yardımcı olabilecek var mı?

Kardesim Bende SL i9003'e 2.3.4 xxkpe Yükledim Hiç Bir Sorun Çıkmadı İlk Yüklemede Kamerayı Wifiyi kontrol Ettim Sorun Yoktu Her İhtimale Karsı Sehriyar 2 Defa Yükleyin Demisti 2. Kez Yükledim Yine Sorun Çıkmadı

esmekaya

Üye
Arkadaşlar merhaba...
Arabistandan Galaxy S2 aldım. Türkçe menü yok. Daha pasaport kaydını bile yaptırmadım.Türkçe en güncel resmi yazılımı kurmak istiyorum. Ne yapmam gerekiyor acaba? Direk arkadaşın paylaştığı I9100XWKJ1 ## romunu yüklesem olur mu? Bir de bu işlemi yaptıktan sonra pasaport kaydında sorun çıkarmı? teşekkür ederim şimdiden...

kI9000

Üye
açıklamalarınız için teşekkür ederim, yabancı bir sayfadan benzer bir anlatım bulmuştum ama neyi nereye atayacağımı bilmediğimden bir işlem gerçekleştirememiştim. bu şekilde 2,3,6 sürümüne yükselttim, şimdilik en ufak bir problem yok. yine youtube sitesinde gezinirken 4.0 sürümünü görmüştüm, yalnız dosyalarına ulaşamadım. müsait bir vaktinize bilgilendirirseniz sevinirim. iyi günler. (galaxy s I9000)

ertanbey

ertanbey

Üye
Koskoca forumda herhalde sadece bende galaxy s vibrant var.. Adı bile geçmiyor hiç bir yerde.O kadar adam içinde vibrant romu soran açıklayan bulamadım :(:(:( Şansın şansızlığa dönüştüğü anlar :)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar merhaba...
Arabistandan Galaxy S2 aldım. Türkçe menü yok. Daha pasaport kaydını bile yaptırmadım.Türkçe en güncel resmi yazılımı kurmak istiyorum. Ne yapmam gerekiyor acaba? Direk arkadaşın paylaştığı I9100XWKJ1 ## romunu yüklesem olur mu? Bir de bu işlemi yaptıktan sonra pasaport kaydında sorun çıkarmı? teşekkür ederim şimdiden...

İmei numarasının değişmesi için ya sizin kasıtlı olarak imei programlarını kullanmanız ya da anakartın değişmesi gereklidir.
Rom yükleyince birşey olmaz

----------Eklendi @ 08:02:42 ---------- Yazıldı @ 08:01:47 ----------

açıklamalarınız için teşekkür ederim, yabancı bir sayfadan benzer bir anlatım bulmuştum ama neyi nereye atayacağımı bilmediğimden bir işlem gerçekleştirememiştim. bu şekilde 2,3,6 sürümüne yükselttim, şimdilik en ufak bir problem yok. yine youtube sitesinde gezinirken 4.0 sürümünü görmüştüm, yalnız dosyalarına ulaşamadım. müsait bir vaktinize bilgilendirirseniz sevinirim. iyi günler. (galaxy s I9000)

Android 4.0 Galaxy S için çıkmayacak, gördüğünüz rom orjinal değil..

----------Eklendi @ 08:13:37 ---------- Yazıldı @ 08:02:42 ----------

Koskoca forumda herhalde sadece bende galaxy s vibrant var.. Adı bile geçmiyor hiç bir yerde.O kadar adam içinde vibrant romu soran açıklayan bulamadım :(:(:( Şansın şansızlığa dönüştüğü anlar :)

Malesef telefonunuzun romları aldığım site tarafından multiupload sitesine yüklenmiş..
Multiupload da kapalı olduğu için malesef rom veremeyeceğim size..

• Beğen
Tepkiler: ertanbey
arkee

arkee

Üye
dehsetsınız
cok tesekkur ederım turkcellın o sacma muzıgınden kurtuldum ya ne kadar tesekkur etsem azdır

mc_coy88

Üye
Samsung Galaxy S 2 Titanium T989 ' um war 2.3.6 Gingerbread yuklu ama ingilizce. Türkçe sürümü varsa paylaşırsanız sevinirim...yardımlarınızı beklıyorum.

ertanbey

ertanbey

Üye

İmei numarasının değişmesi için ya sizin kasıtlı olarak imei programlarını kullanmanız ya da anakartın değişmesi gereklidir.
Rom yükleyince birşey olmaz

----------Eklendi @ 08:02:42 ---------- Yazıldı @ 08:01:47 ----------

Android 4.0 Galaxy S için çıkmayacak, gördüğünüz rom orjinal değil..

----------Eklendi @ 08:13:37 ---------- Yazıldı @ 08:02:42 ----------

Malesef telefonunuzun romları aldığım site tarafından multiupload sitesine yüklenmiş..
Multiupload da kapalı olduğu için malesef rom veremeyeceğim size..

Şehriyar kardeşim çok sağoalsın senin canın sağolsun ben rom buldum hem de Türkçe başka bir rom da buldum ki en popüler rommuş güya herneyse şunu bilmem daha önemli bu rom yapan programlardan hangisi benim telefonumu destekler yani odinlerin hangisiyle ben vibrantı flashlayabilirim? hangisini indirmeliyim. Bu olmazsa heimdal suite ile flashlayacağım ama açıkcası bu daha pratik bence.Cevap verirsen gerçekten çok mutlu olurum şimdiden sağolasın..

ertanbey

ertanbey

Üye
Gecenin bu saatine kadar şu anda saat tam 5 : 47 yani.. uğraşıyorum odini denesem elimdeki romlar odine göre değil küfür etmek istemiyorum ama heimdall mıdır heimdallama mıdır onu deniyorum sağolsunlar bi güzel açıklamışlar ki anlayabilen dahidir o derece.. odin çok daha pratik belli ama uygun rom bulamadım.Ayrıca bu odin sadece orjinal yani stock roma çevirmez değil mi? T959UVJFD diye bir stock rom indirdim.Herhangi bir diğer tar. uzantılı custom rom atmaya da yarar mı? Bunla custom rom kurmak istiyorum.Bir sürü rom indirdim yatıyorlar bi işe yaramıyorlar. Yardımcı olursanız çok sevineeceğim.. şimdiden sağolun.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Burda anlatılanlarla ve odin programıyla stock rom yükleyebilirsiniz.

Custom romlar için genelde Clockworkmod recovery kullanılır..

• Beğen
Tepkiler: ertanbey
Phytion

Phytion

Üye
merhaba moderator( Şehriyar ) arkadaşım.. benim galaxy mini gt 5570 var. Root atmak istiyorum ama kendime güvenemiorum yanlış birşey yaparım diye.. deneyen ve kuran bir arkadaştan yardım almak istiyorum. Gördügüm kadarıyla siz denemiş ve başarılı olmışsunuz sizden yardım rica etsem bu mümkün müdür ?.. tşkler ..

ssgencler

Üye
odin i indiremiyorum

----------Eklendi @ 23:50:51 ---------- Yazıldı @ 23:50:08 ----------

samsung galaxy i9003 model telefonuma odin 1.8 indiremedim

kerocan82

Üye
arkadaşlar lütfen yardım edin. galaxy w kullanıyorum pc telefonu görmüyor hiç bir kartı okumuyor yani uygulamalar yok ve yükleyemiyorum da 100 kere fabrika ayarları yaptım gene düzelmedi bana orjinal türkçe rom lazım fakat nasıl yüklemem gerektiğini de bilmiyorum servise de vermek istemiyorum ne olur ayrınıtılı anlatırmısınız forumlarda çok karışık hiç bişiy anlamadım lütfen :((

burak_xd

Üye
iyi günler bir sorum var galaxy gio telefona sahibim telefonum 800 mhz hıza sahip bunu 1 ghz yapacak uyumlu bir telefon rom u var mı yardımlarınızı bekliyorum

Üst Alt