Samsung Galaxy Serisi Rom Yükleme - Sürekli güncel sürümler

Sponsorlu Bağlantılar

hayta018

hayta018

Üye
merhaba sehriyar buralardamısın...

Kungiman

Üye

dostumburda daha fazla işlemle yapıldığı anlatılmış ama sendeki çok kısa denemedim henüz ama fark ne?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
merhaba sehriyar buralardamısın...

Evet buralardayım hayırdır

----------Eklendi @ 23:09:44 ---------- Yazıldı @ 23:06:50 ----------

dostumburda daha fazla işlemle yapıldığı anlatılmış ama sendeki çok kısa denemedim henüz ama fark ne?

http://www.maxicep.com/android-roml...08-2011-yeni-surum-var-arkadaslar-507207.html

bende burda detaylı anlattım ama aslında çok kısa işlemler..

64hasan

64hasan

Üye
Galaksi mini tlfmu açarken yanlışlıkla ses açma ve açma tuşuna bastım fota uptading diye bir yazı cıktı tel açılıyor samsun yazısında takılı kalıyor yardım edin lütfen teşekürler

yfmacit

Üye
Merhaba arkadaşlar,
Galaxy mini sahibiyim bu gün rom manager adında bir program yükledim ve internetten ne işe yaradığına baktım bir kaç siteden ama hiçbiri burdaki gibi güzel anlatmıyordu. O sitelerdeki anlatılanlara bakarak clockworkmode u yükledim sonra programda "Backups Rom" gibi bi ibareye tıkladım karşıma "Backup Name" girmek için bir edit kutusu çıktı hiç ellemeden tamam dedim telefon kapandı. Kapanış o kapanışdır halen kapalı, ölü gibi sanki hiç açılmıyor ne download mod da nede recovery mod da hiç bir şekilde açılmıyor. Sizce ne olmuş olabilir, brick olacağını düşünmüyorum aslında düşünmek istemiyorum :). Kendim kurtarabilirmiyim yoksa garantiye mi versem. (Tabi garanti kapsamından çıktıysa yandık...)

Yardımlarnız için teşekkürler.

Çözüldü:Garantiye gönderdim ve sg mini için resmi olan en güncel sürümü(2.3.4) yükleyip geri gönderdiler.

mtun

Üye
Samsung Galaxy s plus romlarını da ekleyebilir misin?

adiyamanli02

Üye
galaxy pro için rom var mı ?

fatihtbayram

Üye
Merhaba benim telefonum galaxy s I-9000 sürümü 2.2 en yüksek firmwareyi kurmak için sırayla hepsini kurmam gerekiyor mu ?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba benim telefonum galaxy s I-9000 sürümü 2.2 en yüksek firmwareyi kurmak için sırayla hepsini kurmam gerekiyor mu ?

2.3.6 nin ilk cikan surumunu yukleyin sonrakileri yuklersiniz sonradan sorun olmaz..

yfmacit

Üye
Orjinal romu nasıl yedekleyebiliriz ?

m@ciT

m@ciT

Üye
Aynen arkadaşın dediği gibi orjinal romu yedekleyebileceğimiz bir yöntem varmı?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
CWM yükleyip yedeği alıp sonradan orjinal romu tekrar üzerine yüklerseniz yedeklemiş olursunuz.

Geri yüklemek istediğinizde de tekrar cwm kurmanız gerekli..

iboo34

iboo34

Üye
odin takılıyor allah rızası için bi yardım edin 3 saattir uğraşıyorum setup connection ı geçmedi bi türlü:vur

Homefront

Homefront

Üye
Driver larınızı güncelleyin. nasıl yapcaz ben yüklerken mibib download diyordu başka güncelleştirme denedim bundada setup connection diyor acil yardım allah rızası için yardım

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
kies i yükleyin o kuruyor zaten driverları.

Ama odin ile yükleme yaparken kies programını kapatmayı unutmayın.

Fahrettin52

Fahrettin52

Üye
Samsung Galaxy Ace S5830 2.3.4 GÜNCELEDİM SÜPER KIZLI OLDU MENÜDE FARKLI UYGULAMA GELDİ BENCE GÜNCELEYİN SÜPER OLDU

malisezgin

Üye
ya arkadaşlar i9000 kullanıyorum. 2.3.4 room kurdum. herşey iyi hoşta. kulaklıkla biriyle konuşunca com.android.phone kapatmaya zorlu diyor. bağlantı kesilip geri geliyor. normal kulaklıkta da bt'da da yapıyor. birdaha da bağlanmıyor kulaklığa. 2.3.5 ve 2.3.6 yı da kurdum onlarda da yapıyor. en az bunda yaptığı için bunda kaldım.

sürüm: 2.3.4
ana bant: I9000XXJVQ
2.6.35.7-I9000XXJVQ-CL281085 se.infra@SEP-39#2
yapım no: GINGERBREAD.XXJVQ

ahmet.tosun

Üye
ellerine sağlık hocam çok yararlı bir çalışma

Üst Alt