Samsung Galaxy Serisi Rom Yükleme - Sürekli güncel sürümler

Sponsorlu Bağlantılar

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
suan bunu yaptigin icin de garanti disi kaldi ki

----------Eklendi @ 09:22:42 ---------- Yazıldı @ 08:42:31 ----------

kies guncellemelerinin cikmasini beklemen lazim

iskoc46

iskoc46

Üye
dosyasında bootloader yerine konulacak apboot dosyası yok paylasırsan sevinirim

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
dosyasında bootloader yerine konulacak apboot dosyası yok paylasırsan sevinirim
apboot dosyasi surum yukseltirken lazim ornegin 2.2 den 2.3 e gecerken lazim eger 2.3 kuruluysa gerek yok.. i9000 icin kiesde guncelleme yok mu ya en temizi o olur aslinda ..

iskoc46

iskoc46

Üye
apboot dosyasi surum yukseltirken lazim ornegin 2.2 den 2.3 e gecerken lazim eger 2.3 kuruluysa gerek yok.. i9000 icin kiesde guncelleme yok mu ya en temizi o olur aslinda ..
2.2 den 2.4 e gecicem ondan istiyorum

qstah580

qstah580

Üye
CODE_I9000XXJVR_CL425308_REV03_user_low_ship.tar.md5
MODEM_I9000XXJVR_REV_00_CL1044379.tar.md5
s1_odin_20100512.pit
BUDA CSC DOSYASININ ICINDEN CIKAN
cache.rfs
dbdata.rfs

Arkadslar odinde bunların yerını bulamadım bana yardımcı olurmusunuz????

manyak_10000

Üye
şehriyar hocama çok teşekkür ederim yaptığı paylaşım harika ilk mesajda ne yazıyorsa yaptım i-9003 için konuşuyorum 2.2.1 yüklüydü 2.3.4 güncelledim şehriyar hocam sayesinde dediği gibi yaptım herşeyi ilk defasında bilinen kamera vs. sorunlar oldu sonra ikinci defa aynı işlemi yaptım makine uçuyor adeta özelliklemarket cok hızlandı gps uydu bulmuyordu evin içinde 4-6 tane bulmaya basladı hayret ettim saygılar şehriyar çok saol

Dangerwrestling

Dangerwrestling

Üye
ben samsung gio kulanıyorum

sürümüm 2.2.1 froyo, 2.3.4 yükseltirsem problem olurmu

tel e root yapmadım bu arada

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
hatasiz yaparsan bir sorun olacagini dusunmuyorum

RepresentativE

RepresentativE

Üye
suan bunu yaptigin icin de garanti disi kaldi ki

----------Eklendi @ 09:22:42 ---------- Yazıldı @ 08:42:31 ----------

kies guncellemelerinin cikmasini beklemen lazim

Selam Sehriyar ;
Garanti Dışı Kalsın Yaw Ne Olacakki Sanki Öyle Çokta Anlarlarya Rom Attığımı :d:
Garantilik bi durum olursa eski romu atar götürürüm bende

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
1oyun

1oyun

Üye
mrb galaxy mini için adroid 2.3 yüklenince flash destekli mi oluyor ? yani google'da istediğim siteden istediğim videoyu oynatabilme özelliği ekleniyor mu?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
mrb galaxy mini için adroid 2.3 yüklenince flash destekli mi oluyor ? yani google'da istediğim siteden istediğim videoyu oynatabilme özelliği ekleniyor mu?

Android sürümü farketmez kardeş işlemcin desteklemiyor.. Ama yinede flash player yükleyebilir bazı videoları seyredebilirsin youtube dan falan..

• Beğen
Tepkiler: 1oyun
1oyun

1oyun

Üye
Android sürümü farketmez kardeş işlemcin desteklemiyor.. Ama yinede flash player yükleyebilir bazı videoları seyredebilirsin youtube dan falan..
onu biliyorum youtube facebook gibi videolar açıyor fakat benim istediğim normal google'dan istediğim videoyu açmak onun için skyfire programını önerdiler o açıyor mu bilgi verirseniz makbule geçer teşekkürler.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Skyfire i hiç denemedim ama 5800 larda açıyordu videoları falan tüm sitelerde hatırlıyorumda.. Androidde de açar heralde..

• Beğen
Tepkiler: 1oyun

manyak_10000

Üye
selam 2.3.4 yüklemiştim burdan ve sonuç iyiydi bir kac gün sonra telefonsürekli kapanmaya ve sürekli ilk başta samsung animasyonu varya o dönüp dönüp yeniden baslatıyo makineyi tam acılacakken animasyon basa dönüyor ve batarya acaib ısınıyor anlamadım suan kullanamıyorum teli lütfen yardım ne gibi bir uygulama yapacagız değişik romları yukledim gene aynı

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun nedir arkadaş? eski romunu da yükledin mi?

manyak_10000

Üye
i9003 eski rom hangisi oluyo 2.2.1 ama hangisi bilmiyorum 2.2.1 den telefonla gelen rom hangisi

----------Eklendi @ 23:58:08 ---------- Yazıldı @ 23:54:53 ----------

lütfen yardım şimdi 2.3.4 yüklendi diye garanti gittiyse eğer telefonun ilk romu hangisidir 2.2.1 in hangi sürümüyle geliyor telefon ilk olarak onu bilsem o romu yükleyeceğim eğer yapamazsam garantiye gidecek gibi telefon acil yardım

Üst Alt