Samsung Galaxy Serisi Rom Yükleme - Sürekli güncel sürümler

Sponsorlu Bağlantılar

ozgur2266

Üye
sağolasın ilgilenmen yeter:) iyi geceler

ozgur2266

Üye
sorunu buldum volume + tuşuyla açarsak farklı bir ekranda açılıyor telefon download modda olmuyor yani .

volume - tuşu orta tuş ve açma kapama tuşu ile açtıımızda ise telefon ekranın ortasında downloading yazan bir yazıyla açılıyor işte o zaman program normal şekilde atıyor. :)

yakuphu

Üye
kardeş burda boot amss recovery system csc dosyası var ben android 2.2.1 yüklemek istiyorum nasıl olcak o diğerlerini yapıyorum ama bu sürümlerde bazı uyulamaları açmıyor diğerinde açıyordu 2.2.1 froyo kullanıyordum 2.3.4e yükselttim ama açmıyor

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
kardeş burda boot amss recovery system csc dosyası var ben android 2.2.1 yüklemek istiyorum nasıl olcak o diğerlerini yapıyorum ama bu sürümlerde bazı uyulamaları açmıyor diğerinde açıyordu 2.2.1 froyo kullanıyordum 2.3.4e yükselttim ama açmıyor
hocam ne demek istedigini hic anlamadim ya bi daha anlatsana suanda 2.3.4 var 2.2.1 mi yuklemek istiyorsun?

selindubai

selindubai

Üye
ya elinize saglık ama ben inanın defalarcaokumama ragmen yapamadım :( sehriyar bey yardımcı olursanız sevinirim ben dubaiden aldım telefonumu ama turkce yapamıyorum :(

muratkub

Üye
pekı kardeslerım benım ındırdıgım .tar uzantılı zıp ıcınde de modem appbott code csc felam yok bunu nasıl yuklucem

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
tar sosyasının ismini yazarmısın bi ?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
yeni sürümler geldi arkadaşlar

asperity

Üye
2.3.3 türkçe rom klasörünün içinde çıkan dosyalarla söynenler birbirini tutmuyor çıkan dosyalar : boot.bin,cache.rfs,factoryfs.rfs,modem.bin,param.lfs,sbl.bin,zımage bu dosyaları odin de nerelere yapışacak arkadaşlar lütfen yardım edin

----------Eklendi @ 02:33:34 ---------- Yazıldı @ 02:27:39 ----------

2.3.3 türkçe rom klasörünün içinde çıkan dosyalarla söynenler birbirini tutmuyor çıkan dosyalar : boot.bin,cache.rfs,factoryfs.rfs,modem.bin,param.l fs,sbl.bin,zımage bu dosyaları odin de nerelere yapışacak arkadaşlar lütfen yardım edin

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
2.3.3 türkçe rom klasörünün içinde çıkan dosyalarla söynenler birbirini tutmuyor çıkan dosyalar : boot.bin,cache.rfs,factoryfs.rfs,modem.bin,param.lfs,sbl.bin,zımage bu dosyaları odin de nerelere yapışacak arkadaşlar lütfen yardım edin

----------Eklendi @ 02:33:34 ---------- Yazıldı @ 02:27:39 ----------

2.3.3 türkçe rom klasörünün içinde çıkan dosyalarla söynenler birbirini tutmuyor çıkan dosyalar : boot.bin,cache.rfs,factoryfs.rfs,modem.bin,param.l fs,sbl.bin,zımage bu dosyaları odin de nerelere yapışacak arkadaşlar lütfen yardım edin

rardan çıkardın bidaha rar çıktı onu da çıkardın dimi ? ilkinden çıkardıktan sonra ötekini çıkarma ötekinin uzantısı ".tar"

asperity

Üye
aynen öyle yaptım..:) peki tek bir rar dosyasından üç dosya nasıl seçilir

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
önce cihazında hangi sürümün olduğunu yaz sonra da indirdiğin dosyanın ismini

asperity

Üye
2.3.2 / XXJVE indirdiğim
512.pit Android 2.3.3 : türk rom

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
hocam bana .tar dosyasının tam ismini ver ki bende ona göre bişi söyliyim

asperity

Üye
tar ne tam olarak bilmiyorum ama indirdiğim rar dosyasının ismini verebilirim ( JV9_JV6_JV9 ) başkada bir şey yok tek dosya

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
bak indirdigin rar dosyasini klasore cikart icinden birde .tar uzantili dosya cikacak onu sececeksin odinde ama once bana o dosyanin ismi lazim..

asperity

Üye
tek bir rar dosyası indirdim o dosyayı açtığımda tekrardan bir rar dosyası çıktı onuda açtığımda ilk attığım mesajdaki dosyalar çıktı yedi tane onlarında hiçbirinin uzantısı tar değil ayrıca o dosyaları odinde nereye koyacağımıda bilmiyorum

----------Eklendi @ 03:06:20 ---------- Yazıldı @ 03:04:02 ----------

bendeki telefon
Galaxy S İ9000 2.3.2 sürüm yüklü indirmek istediğim 2.3.3

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
guzel kardesim bak:

"JV9_JV6_JV9.rar" indirdigin dosya bu dimi senin? buna sag tikla ve klasore cikar de sonra o klasorun icine gir ve o icindeki dosyanin ismini yaz bana

asperity

Üye
ilk mesajımda yazmıştım ama sen farketmemişin demek

boot.bin
cache.rfs
factoryfs.rfs
modem.bin
param.lfs
Sbl.bin
zImage

Üst Alt