Samsung Galaxy Serisi Rom Yükleme - Sürekli güncel sürümler

Sponsorlu Bağlantılar

kemal uçar

Üye
slm hersey ıcın tesekkurler ama bende ı9000 var denedım yaptım ama odın programında pass yazısı cıkınca sanırım ıslem tamamlanmıs oluyor fakat cep telefonunda downlood olduktan sonra yazılar cıktı ama telefon kapanıp acılmadı tekrar tekrar denedım telefon acılmadı nedenı nedır acaba yardımcı olursan sevınırım ıyı gunler....

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
doğru romu indirdiğine emin misin? download moda giriyormu?

Dangerwrestling

Dangerwrestling

Üye
galaxy gio 2.3.5 yokmu

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
teşekkürler

RaXioNTr

Üye
Android 2.3.4 : Sürümünü normal bir şekilde yükledim Android 2.3.4 : yüklemek için I9003XXKPH_I9003XXKPH_I9003SERKPH_HOME.tar uzantılı dosyayı pda kısmına seçip yükle dediğimde
<ID:0/004> Removed!!
<ID:0/004> Added!!
<ID:0/004> Odin v.3 engine (ID:4)..
<ID:0/004> File analysis..
<ID:0/004> SetupConnection..

Kalıyor.. Ne yapmam lazım bunun için arkadaşlar.. Telefonda açılmıyor pc ile telefon bağlantısında sorun var gösteriyor :)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
xxkpe surumunu yuklerken bir hatayla karsilasmis olabilirmisin?

RaXioNTr

Üye
xxkpe surumunu yuklerken bir hatayla karsilasmis olabilirmisin?

Yok usta hiç bir hata ile karşılaşmadım xxkpe kurduğum telefonu açtım problemsiz sonra xxkph kurmayı denedim hata veriyor..

Root yapmayı denedim rootta olmadı telefona anlayamadım :) Herşeyi düzgün şekilde 3 4 kere yaptım ama fark yok :) Telefonu alalı 1 hafta oldu son sürüm yüklümü geldi acaba birde mesela Sehr-i ROM yapmaya kalktığımda gene olmuyor kalıyor öyle :)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Şuanda tekrar yükleyebiliyormusunuz xxkpe sürümünü?

RaXioNTr

Üye
Şuanda tekrar yükleyebiliyormusunuz xxkpe sürümünü?
Tekrar yükleme derken xxkpe üstüne xxkpe yüklüyorum sorunsuz bir şekilde xxkph de sorun yaşıyorum. Hata yapıyorum desem xxkpe de yükleyemem. Xxkph yüklerken çıkan dosyayı pda seçiyorum ardından Re-Partition işaretliyorum ama banamısın demiyor :)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
re partition u işaretleme sadece pda da xxkph ı seç ve starta bas

Dangerwrestling

Dangerwrestling

Üye
samsung gio 2.3.4 de files downlandaki hiçbir dosya yok

Forexdy

Forexdy

Üye
arkadaşlar acil yardım,
galaxy mini için 2.3.5 sürümünü indirdim, kurdum telefona.
telefon daha açılmıyor, nasıl eski hale geri dönebilirim.3 tuş ile downloading yazısını artık getiremiyorum.
bu arada ayrıca indirdiğim romun içinden 2 dosya çıkmıştı APBOOT ve CODE dosyası diğer dosyalar yoktu ondan olabilir mi acaba...

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Download moda girmiyorsa yapacak bisi yok kardesim..

Forexdy

Forexdy

Üye
yok tamam sonra hallettim ben brick olmuş telefonu gizli bir yöntemle unbrick yapabiliyosun...

ugurozbayrak

Üye
garanti bozuyor mu

ozanatc

ozanatc

Üye
Galaxy pro'dan haala ses yokmu kardes niye cıkarrmıyorlar benim su gariban telefonuma rom:(

ÇAVDARLI

Üye
arkadaşlar yeni samsung s2 aldım.sürümü2.3.3 bunu 2.3.5 nasıl yaparım lütfen yardım.birde avrupamı yoksa türkçe mi seçeceğim

Lambritsche

Lambritsche

Üye
Galaxy Acem Var telefonu kapatıyom ses kısma tuşuna baıyorum ortada tuşa basıyom sonra guc tusuna basıyom kabloları takıyom bişi olmuyo bağlanmıyo

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
arkadaşlar acil yardım,
galaxy mini için 2.3.5 sürümünü indirdim, kurdum telefona.
telefon daha açılmıyor, nasıl eski hale geri dönebilirim.3 tuş ile downloading yazısını artık getiremiyorum.
bu arada ayrıca indirdiğim romun içinden 2 dosya çıkmıştı APBOOT ve CODE dosyası diğer dosyalar yoktu ondan olabilir mi acaba...

telefonun bataryasını çıkar 10 dk bekle ve ses kısma orta tuş ve güç düğmesine basarak downloa modu al eğer downloadin... yazısı gelirse mini için rom yükleyin.

----------Eklendi @ 15:33:11 ---------- Yazıldı @ 15:32:33 ----------

garanti bozuyor mu

evet garanti gider ama pekte bi sorun olmasa gerek

----------Eklendi @ 15:33:54 ---------- Yazıldı @ 15:33:11 ----------

Galaxy Acem Var telefonu kapatıyom ses kısma tuşuna baıyorum ortada tuşa basıyom sonra guc tusuna basıyom kabloları takıyom bişi olmuyo bağlanmıyo

telefonun bataryasını çıkar 10 dk bekle ve ses kısma orta tuş ve güç düğmesine basarak downloa modu al eğer yazı görürsen yeniden rom yükle

Üst Alt