Samsung Galaxy Serisi Rom Yükleme - Sürekli güncel sürümler

Sponsorlu Bağlantılar

manyak_10000

Üye
2.2.1 sürümü olan xxlj9 yuklerken download modda olece kaldı samfirmware.com daki ilk romu yükledim dondu kaldı odin akıllı davranmak istiyorum ama ne yaptıysam düzelmiyor

vandelacroix

Üye
samsung galaxy pro b7510 2.2 froyo olan telefonu araştırmama rağmen rom falan hakknda bişeyler bulamadım bunu 2.3 nasıl yaparm hangi sürümle

hemsinlee

Üye
slm millet bende i7500 var benim modeli bulamadım burda ben nasıl yapabilirim bu işi ?

ozanatc

ozanatc

Üye
Galaxy pro için yokmu kardeş ?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
ekleyecegim arkadaslar kusura bakmayin son zamanlarda nefes almaya vakit bulamiyorum :s Anlayisiniz icin tesekkur ediyorum..

manyak_adam

manyak_adam

Üye
selam bende galaxı mini var 2.3.3 surumunde 2.3.4 gecmek ıstıyorum fakat ındırdıgım zıpten code modem vs dosyaları yok merak ettıgım 2.3.3. ten cıkan code modem pda gıbı dosyaları kullanıp 2.3.4 mı yukseltecegım yanıt veren olrsa sevınırm ayrıcana emegıne saglık kardesım

tonyboy03

Üye
rom için önce rotmu yapmam gerekiyor

Libreturc

Üye
merhaba sehriyar
elimde bir tane i9100 2.3.3 cihaz var ve türkçe yüklemek istiyorum
1. sayfaa verdiğin " Android 2.3.3 : " linkten dosyayı indirdim dosyayı rardan çıkarınca içinden bir tane daha rar dosyası çıktı ; yazdıklarına bakıyoum içinden bir tane daha rar çıkarsa o tar dosyasıdır diyosun ama uzantısına bakıyorum gene winrar arşiv diyor, onunda içini açarsam : boot, cahce, factoryfs, hidden, modem, param.lfs,sbl,zimage ismli dosyalar çıkıyor bunları odinde yerine koyamadım bende gende o rar dosyasını pda yazan yere sectim ve asagıdaki gibi kalıyor

bir de pit dosyasından faln bahsetmişsn 1nci sayfada acab hata nerde
yardımcı olabilirsen çok mutlu olurum , teşekkürler

ozanatc

ozanatc

Üye
galaxy pro için bekliyorum... kimse almamış mi pro ya birtek ben mi almışım acaba

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
Benim sorunsuzca yüklendi.Turkcell romdan kurtuldum fakat garantide gitti tabi yaparken bazı riskleride göze alıp yapın..
Rom yüklemedede 512.pit Android 2.2.1 kullandım 2.3.3 direk atlamadım sizde bu yönergeleri takip edin
Deneyipte başarılı olduğum cihaz i9000

Ayrıca 2.3.3 ten çıkan dosyalar 2.2.1deki dosyalardan farklı ben iki farklı biçimde denedim 1.cisi 3 adet bin dosyası çıkıyor odinde sadece phone sekmesınden modemi seçebildim olmadı telefon göçtü fakat kurtardım.Telefonunuz hiç açılmazsa 5 - 10dk bataryayı takmayın sonra tekrardan ses kısma menü tusu power tusuna basın downloading yazısını görüceksiniz.
2.ciside sadace zipli tar dosyasını seçtim yinede yemedi tekrar göçtü
Sonuç başarılı olamadım 2.2.1 i tekrar yükledim kurtardım telefonu...

excitir06_84

Üye
arkadaslar merhaba.ben samsung ace için 2.3.4 romunu ındırdım ama yuklemeden bırkac sorum olacak.bu surum kieste suan sunulmus degıl.yuklersem garantı dısı kalırmı.sonucta farklı bır rom degıl yıne samsungun romu sadece avrupada cıkmıs hali degılmı.bırde turkcemı arkadaslar ve beta galıba kıeste sunulmadıgına gore.

amashe

amashe

Üye
teşekkürler.

jibboom81

Üye
sehriyar kardeş paylaşımın için teşekkür ederim. benim bir sorum olacaktı.

elimde galaxy r i9103 var. diğer galaxy serilerinin romlarını yükleyebilir miyim?

aktas77

Üye
kardes ben samsung galexsy ace icin 2.3.3 surumunu indirdim ama
bende indirdigim rar dosyasinin icinde asadaki yazanlar cikmadi ?

APBOOT_S5660XXKPA_CL258140_REV03_user_low_true.tar

CODE_S5660XXKPA_CL258140_REV03_user_low_true.tar

GT-S5660-csc-SERKP4.tar

MODEM_S5660XXKP7_CL258140_REV03.tar

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
sehriyar kardeş paylaşımın için teşekkür ederim. benim bir sorum olacaktı. elimde galaxy r i9103 var. diğer galaxy serilerinin romlarını yükleyebilir miyim?
deneme sakin olmaz..

----------Eklendi @ 19:31:55 ---------- Yazıldı @ 19:30:57 ----------

kardes ben samsung galexsy ace icin 2.3.3 surumunu indirdim ama bende indirdigim rar dosyasinin icinde asadaki yazanlar cikmadi ?APBOOT_S5660XXKPA_CL258140_REV03_user_low_true.tar CODE_S5660XXKPA_CL258140_REV03_user_low_true.tar GT-S5660-csc-SERKP4.tar MODEM_S5660XXKP7_CL258140_REV03.tar
ne dosyalari cikti?

jibboom81

Üye
peki galaxy r i9103 için romları nereden bulabilirim, bir fikrin var mı? samfirware.com'da sadece stock rom var. onda da türkçe dil desteği yok.

aktas77

Üye
deneme sakin olmaz..

----------Eklendi @ 19:31:55 ---------- Yazıldı @ 19:30:57 ----------

ne dosyalari cikti?

amss,boot,csc.rfs,mibib,oemsbl,qcsbl,recovery,system.rfs
bu dosyalar cikti

kemal uçar

Üye
Hocam cok degerli calismalar yapiyorsunuz bende I9003 var sizin özel romunuzu yukluyecem ancak yukaridaki romun sonuncusundan rarin icinden farkli dosyslar cikti pit falan yok kurulum icin sizin cevabinizi bekliyorum eksik kaliyor selamlar....

----------Eklendi @ 14:39:26 ---------- Yazıldı @ 14:33:42 ----------

hocam I9003 un 2.3.4. Rom rar dosyalarinin icinden pit yada ops dosyalari yok odin de bir eslesme bulamiyorum özel romu yukleyecem yarim kaldi cevabinizi bekliyorum

mcnpl4

mcnpl4

Üye
aynen.. farklı bi yöntem mi var
ı yüklemek için​

----------Eklendi @ 16:25:14 ---------- Yazıldı @ 16:15:24 ----------

tmm sayfa 8 de acıklama varmış.

aktas77

Üye
merhaba ben bisey sormak istiom internette arastirdim bazilari diyorr root bazilarida room ikisini arasindaki fark ne bide
Gingerbread Root bu nu da anlamadim yardimci olursaniz sevinirim

Üst Alt