Luck Star
Üye
-
Konu Sahibi
-
Note 3 de 4g bizim için yoktu onla aynı alaka
Telefon ömrü güncelleme ile uzamaz.Android 4.x.x sürümleri bile halen bir çok yeni uygulamayı desteklemekte . Apple da ise durum bambaşka güncelleme almayan cihazlar yeni oyunları hatta güncellenmiş çoğu uygulamayı açmıyor . Sen şuan s4 kullanıyorsun senin telefonunun donanımı ortada açacağı oyunlar belli android N de gelse babası da gelse o donanımın yapacağı şeyler ile sınırlı kalacaktırSamsung exynos bildiğim kadarıyla Snapdragon dan daha performanslı çalışıyor sonuçlara bile bakmadım exynosun geçtiği için. Bu konu da birşey diyemem ama Snapdragon da çokta kötü denilemez sadece exynosa göre performansı düşüktür. Nerden biliyorsun ısınacağını? Exynos hiç mi ısınmıyor? Rom konusunda benim ne demek istediğimi anlamıyorsunuz Samsung amiral gemisi için 1.5 yıl yazılım desteği veriyor 3 tane Android güncellemesi alıyorlar. Telefonun daha uzun ömürlü olması için ne lazım? Yeni Android tabanlı romlar şart oluyor ister CyanogenMod olsun ister touchwiz olsun fark etmez. Android telefonların ömrü romlar ile uzayabilir değil mi? İşte Samsung exynos burda kendini belli edecektir. Android sürümü eskidiği için rom arayacaksın ama zorlanacaksın exynos olduğu için. Örnek vereyim Snapdragonlu S4 için bi sürü Marshmallow rom çıktı resmi olarak da aldı fakat şu an kullandığım exynoslusu için 1 tane Unofficial çıktı. Snapdragonlu S4 Android N yi de rahat rahat alacaktır Android N nin son olduğunu varsayarsak yaklaşık 3 sene daha rahat bir şekilde bir adam onu kullanır. Romlar keyif için değildir zaten ihtiyaç için diyorum telefonun daha uzun olması için rom konusunda önem veriyorum. Benim görüşüm böyle. Samsung güzel cihazlar yapıyor ancak Android yükseltme yazılımını yetersiz veriyor bunun üstüne Samsung exynos koyup işlemciyi kısıtlıyor ki yenisi alınsın diye bu konuda inkar etme hiç AP açık ortada "Yeni bir samsung yeni bir mutluluk"
Galaxy S4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır yanlış düşünüyorsun. Eğer güçsüz cihazlara bakarsan android sürümü guncelllendikce gözle görülür fark oluyo.Telefon ömrü güncelleme ile uzamaz.Android 4.x.x sürümleri bile halen bir çok yeni uygulamayı desteklemekte . Apple da ise durum bambaşka güncelleme almayan cihazlar yeni oyunları hatta güncellenmiş
çoğu uygulamayı açmıyor . Sen şuan s4 kullanıyorsun senin telefonunun donanımı ortada açacağı oyunlar belli android N de gelse babası da gelse o donanımın yapacağı şeyler ile sınırlı kalacaktır
Söz konusu durum güncelleme CM Rom değil.Hayır yanlış düşünüyorsun. Eğer güçsüz cihazlara bakarsan android sürümü guncelllendikce gözle görülür fark oluyo.
Adam ace ile 15000 puan yaptım diyo.
Ben 1ghz 2 çekirdek 1gb Ram olan telefona cyanogenmod 12.1 kurmuştum ondan sonra kitkat rom kurunca gözle görülür yavaşladı
4.x.x sürümünü geçtim hala 2.3.x sürümüne uyumlu güncel uygulamalar çıkıyor hangi uygulamayı kast ediyorsun anlamış değilim.Galaxy S4 ün hiç güncelleme almadığını düşün o zaman. Aynı cihazda Android 4.2.2 ve Android 6.0.1 Marshmallow arasında ki hız aynı mı diyorsun? Bana saçma geldi biraz ve bazı cihazlar uygulamaları kaldırabilecek donanıma sahip fakat Android sürümü yüzünden cihaza uygulama kuramıyorsun sıkıntı burda oluyor bu yüzden Android yükseltmeleri önemli.
Bu uygulamalar olmasa da olur. Çokta mühim değil zaten. Mühim olan olmazsa olmaz uygulamalar var mı var ? O zaman sorun yok demektirHep böyle gitmeyecek ama yavaş yavaş 4.4 Kitkat öncesi desteği kesiliyor periscope ve scorp gibi uygulamalar 4.4 Kitkat üstü istiyor yeni nesil uygulamalar hep 4.4 Kitkat isteyebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?