Kullanıyorum, oculus video uygulaması başarılı. Samsung'un kendi tarayıcısını mağazadan yükleyip kullandım gayet başarılı. Samsung'un hediye ettiği 6 oyunu da yükledim ikisi oldukça iyi ama iki üç tanesini açmayı beceremedim. Oculus video başarılı lakin videodan tam verim almak için yüksek hızda internetin olması lazım. Almayı düşünen varsa çok da aman aman illa almam lazım diye düşünmesin. Önceliği başka şeylere verebilirsiniz. Bana Vodafene'den hediye geldi para verip almazdım. 2 aya yakındır kenarda duruyor toplasam 3 4 kere anca kullandım.Millet var mı sanal gerçeklik gözlüğü kullanan uygulamaları falan nasıl
SM-G930F ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
İnternette bahsedildiği gibi gerçeklik hissi çok yüksek diyebilir misinizKullanıyorum, oculus video uygulaması başarılı. Samsung'un kendi tarayıcısını mağazadan yükleyip kullandım gayet başarılı. Samsung'un hediye ettiği 6 oyunu da yükledim ikisi oldukça iyi ama iki üç tanesini açmayı beceremedim. Oculus video başarılı lakin videodan tam verim almak için yüksek hızda internetin olması lazım. Almayı düşünen varsa çok da aman aman illa almam lazım diye düşünmesin. Önceliği başka şeylere verebilirsiniz. Bana Vodafene'den hediye geldi para verip almazdım. 2 aya yakındır kenarda duruyor toplasam 3 4 kere anca kullandım.
SM-G930F cihazımdan gönderildi
Evet. Gözlüğü çıkardıktan sonra, aa.. eve mi geldik diyorsunİnternette bahsedildiği gibi gerçeklik hissi çok yüksek diyebilir misiniz
SM-G930F ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.

Evet. Gözlüğü çıkardıktan sonra, aa.. eve mi geldik diyorsun![]()

Desenize masraflı teknoloji buGerçekliği tam anlamıyla yaşamak için sağlam bir İnternet bağlantısı gerekiyor, en ufak yavaşlamada videolar buğulanıyor.
SM-G930F cihazımdan gönderildi
S7 2 farklı işlemci modeliyle piyasaya çıktı.S7 islemcisinin 2 cesitmis bu konu tam olarak nedir ?
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sürekli olan durum mu yoksa bazen mı oluyor demek istediğim şu konum doğrulamak için farklı yöntemler seçilebilir halde bir kontrol edins7 edge swarmdan konum bulmuyor konum acık hersey acık uygulamayı yenıden yukledım telefonu fabrıka ayarlarına aldım konum hala beklenıyor dıyo
Kırılmaz cam bende n11 den buldum ama ortada kaldı, bir arkadaşımdan silikon ekran koruyucu buldum bouffle marka idi bulabilirsem yedek de alacam ....Abiler kırılmaz cam bulabilen var mı geçen gün bir tane taktırdım ekranın ortasında kaldı
Abi onu bir arkadaşım taktırdı onun dediğine göre hem çabuk kalkıyormuş hem de kalkınca ekranda iz bırakıyormuşKırılmaz cam bende n11 den buldum ama ortada kaldı, bir arkadaşımdan silikon ekran koruyucu buldum bouffle marka idi bulabilirsem yedek de alacam ....
Sürekli olan durum mu yoksa bazen mı oluyor demek istediğim şu konum doğrulamak için farklı yöntemler seçilebilir halde bir kontrol edin sürekli olan durum swarmda normal haritalarda flan sorun yok buluyo konumu swarmda tık yok ama