teknolojibaronu
Üye
Üstad sen clear view için cihazı çiziyor diyordun? Bende o yüzden baya çekindim almakta, sence led flip mi yoksa clear view kılıf mı? Kılıfını hayırlı olsun.Bende note5 için aldım baya kaliteli çıktı ama çip olayı çalışmıyor. Kendi uygulamaları var kapak için onlarda o kadar iyi değil, markette sview pro isimli uygulama kapakla uyumlu çalışıyor aklında bulunsun
Üstad sen clear view için cihazı çiziyor diyordun? Bende o yüzden baya çekindim almakta, sence led flip mi yoksa clear view kılıf mı? Kılıfını hayırlı olsun.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende almıştım ayni urunden altin rengi veya silvet aldiysaniz cok abarti ,ayni gun cikarttim . Asiri siritiyor. Ama lacivert veya siyah ise guzel fakat dusurmemeye dikkat kenarlar cok narin.evet.... 23 nisanda aldım 5 mayıs da uçağa bindi
benim s7,de Ana sayfa dahil 3 sayfa var son sayfaya gelince geri dönüs yapmadan Ana sayfaya geliniyormu?Ana sayfada en son sayfaya gelince tekrar başa gelmesinden mi bahsediyorsun? Biraz daha net yazarsan yardımcı olabiliriz.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tesekkür cevap icinHayır sınırsız kaydırma yok anasayfada ya geri gideceksin ya anasayfa tuşuna basacaksın gerçi her türlü yine geri gitmiş oluyorsun
SM-G930F ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Arkadaşlar telefonum için Samsung'dan aynalı kılıf aldım. Normalde telefonda always on display özelliği açık fakat kapağı kapatınca saatte kapanıyor yani ekran komple kapanıyor. Neden böyle oluyor bilgisi olan var mı?
SM-G930F cihazımdan gönderildi
Telefonu biyere yüzüstü koy biraz bekle eline aldığında ekranın kapalı olduğunu göreceksin batarya tasarufu için kendi yaptığı bişeySensörü elimle kapattığımda gitmiyor ama
Aynalı kılıf bende aldım s6 için o arkadaki sürgülü şeyi tak çıkar tak çıkar yapınca metal deki boyayı aldı bende etmedim küfür kalmadıAynalı kılıfı aldım üstünde yuvarlak yuvarlak lekeler çıktı, gittim değiştirdim eve geldim değiştirdiğim kılıfta da lekeler belirdi bugün gidip geri vereceğim. Aynalı kılıf alırken dikkat ediniz. Sarı ışık altında rezalet bir görüntü oluşturuyor.
Bende de olduMillet bende bu mobil verinin kendi kendine kopma olayı yeniden başladı aynı durumu yaşayan var mı
SM-G930F ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Şu telefonu bi ağız tadıyla kullandırtmadı Vodafone ne zaman düzelecek acabaBende de olduvodafone yüzünden oluyor bu altyapı yetersiz sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?