Koradam
Üye
Telefon orijinal değilse rom nasıl olacak ?Öyle zaten orijinal rom bulursam yükleyeceğim zaten.
Telefon orijinal değilse rom nasıl olacak ?Öyle zaten orijinal rom bulursam yükleyeceğim zaten.
Çinde üretim orijinal ile farkı yok . Screen mirroring tablet var çin malı bir pprogram ile yapıyorum.Telefon orijinal değilse rom nasıl olacak ?
Zaten hepsi Çin de üretiliyor veya işçi ücretinin düşük olduğu ülkelerde üretiliyor mesele cihaz sahte mi değil miÇinde üretim orijinal ile farkı yok . Screen mirroring tablet var çin malı bir pprogram ile yapıyorum.
Orasını orjinal kullanıcı bilir. Kiesle bağlanmak istiyorum fakat pc görüp program görmüyor ne yapabilirim ki?Zaten hepsi Çin de üretiliyor veya işçi ücretinin düşük olduğu ülkelerde üretiliyor mesele cihaz sahte mi değil mi

odin ile yükle o zamanOrasını orjinal kullanıcı bilir. Kiesle bağlanmak istiyorum fakat pc görüp program görmüyor ne yapabilirim ki?
Üstünde HoonKoong( TGY )Yazılımı var kodu SM-G9350 . Türkiye yazılımı SM-G935F indiriyorum , Odin ile inşallah yüklerim . Şunu fark ettim bazı özellikleri kısıtlamışlar. Gizli menü kodları falan çalışmıyor .Yükleyemezsem yine haber edeceğim.hala nougat ı yüklemediniz mi ?
klavyedeki metin kısayolları yok kaldırmışlar
odin ile yükle o zaman
Evet onlarda çalışmıyor *#06# bile çalışmıyorGizli menü kodları falan çalışmıyor.
O çalışıyor . Usb mod değiştirme çalışmıyorEvet onlarda çalışmıyor *#06# bile çalışmıyor
Yeni klavyeyi bende hiç beğenmedim. GraceUX romları çıktığındada aynı klavye vardı berbat bir klavye. (Eskiye göre berbat yoksa hepten berbat değil)hala nougat ı yüklemediniz mi ?
klavyedeki metin kısayolları yok kaldırmışlar
odin ile yükle o zaman
Yeni klavyeyi bende hiç beğenmedim. GraceUX romları çıktığındada aynı klavye vardı berbat bir klavye. (Eskiye göre berbat yoksa hepten berbat değil)
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu sdn haber sitesi benim ilk deneme sürümünde bulduğum hatayı ben haber vermedim ama benden 3 gün sonra haber yapmıştı şimdi de ekran çözünürlüğünü haber yapıyor. Haber siteleri gerçekten çok yavaş. Şimdi senin bulduğun bu özellikte haber olur b.ihtimalle
Buldum buraya koymuşlar![]()

Kardeşim bunu düz s7 yerinde paylaş. 935f romunu paylaş burdaNougata 2. güncelleme geldi 95 mb lik
Hala Türkiye romunu bekleyenler beklemesin temmuzda gelecekmiş bilginize
Buradan indirin odin ile yükleyin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kardeşim bunu düz s7 yerinde paylaş. 935f romunu paylaş burda
S7 Edge Cihazımdan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi
@teknolojibaronu neye saatler kaldı ?