Samsung Galaxy S7 Edge Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

The Pancar

The Pancar

Üye
Gelsin çözünürlük ayarları :eller:

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Heyecanınızı arttırayım [emoji14] @The Pancar

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: bycasparov, The Pancar ve Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
bende guncelleme geldi sandım kontrol ettim buyuk bir heycanla ama hayal kırıklıgı :bottom:

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
viranufuk

viranufuk

Üye
bende aranıza katıldım yaklaşık 5 yıllık lg g2 ve lg g4 kullanımından sonra bu tele geçtim

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
bende aranıza katıldım yaklaşık 5 yıllık lg g2 ve lg g4 kullanımından sonra bu tele geçtim
Hayırlı olsun lg den sonra kalite farkı nasıl tasarım yazılım vs

bycasparov

Üye
Hayırlı olsun lg den sonra kalite farkı nasıl tasarım yazılım vs

Eşek den inip At a binmek gibidir ;)

S7 Edge Cihazımdan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi

msyxcm

Üye
Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar, benim kardeşimde yurtdışı S7 edge var tabi sim kilidi için rot atılmış gerçi boşuna atmışlar sonradan yine normal yolla açtırmak zorunda kaldık da, neyse konu şu root atıldığı için güncelleme alamıyor, kardeşim de takıntılı biraz bu konuda ne yapabiliriz, acaba stock rom atmadan sadece rootu kaldırıp güncelleme almasını sağlayamaz mıyız? Cevap hayırsa stock rom yükleyip her şeye sıfırdan başlayabilir miyiz, ne dersiniz yardımlarınızı bekliyorum

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar, benim kardeşimde yurtdışı S7 edge var tabi sim kilidi için rot atılmış gerçi boşuna atmışlar sonradan yine normal yolla açtırmak zorunda kaldık da, neyse konu şu root atıldığı için güncelleme alamıyor, kardeşim de takıntılı biraz bu konuda ne yapabiliriz, acaba stock rom atmadan sadece rootu kaldırıp güncelleme almasını sağlayamaz mıyız? Cevap hayırsa stock rom yükleyip her şeye sıfırdan başlayabilir miyiz, ne dersiniz yardımlarınızı bekliyorum
İMEİ not alıp güncel rom u odin ile kurabilirsiniz.

jeliboncocuk

Üye
Sa arkadaşlar...Ben yurt dışından telefon aldım ve telefonu aldığım ülke güncelleme konusunda çok geri kalıyor mesala telefonu yaklaşık olarak 5 6 aydır kullanıyorum ama sadece 1 kere güncelleme alabildim. Belki saçma gelebilir ama başka bir ülkenin rom'unu yükleyerek daha sık güncelleme alma gibi bir şansım var mı ? Veya başka bir yol ? :)

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
nougat çıkmış ingiltere için isteyen yüklesin

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu ve jeliboncocuk
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Arkadaşlar yurt dışından cihazı aldı babam. 6.0 yüklü geldi. Samsung smart tv ye screen mirroring ile bağlanmak istedim. Fakat bir türlü bağlanamadık. Bağlanan varsa ysrdımcı olursa sevinirim .

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
Arkadaşlar yurt dışından cihazı aldı babam. 6.0 yüklü geldi. Samsung smart tv ye screen mirroring ile bağlanmak istedim. Fakat bir türlü bağlanamadık. Bağlanan varsa ysrdımcı olursa sevinirim .
tv den smart wiev (screen mirroring) açacaksın telefonda tarama yapacak bulacak hepsi bu ?
buraya tıkla

MAERKEK

MAERKEK

Admin
tv den smart wiev (screen mirroring) açacaksın telefonda tarama yapacak bulacak hepsi bu ?
buraya tıkla
Onu denedim de bulmuyor malesef . Telefon Çinden gelme . Aşağı cekince bildirim cubugunu ozellikler dahi cikmiyor . Yayinlama var ayarlarda o da bulmuyor malesef televizyonu

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
Onu denedim de bulmuyor malesef . Telefon Çinden gelme . Aşağı cekince bildirim cubugunu ozellikler dahi cikmiyor . Yayinlama var ayarlarda o da bulmuyor malesef televizyonu
TELEFON ORJİNAL DEĞİL ONDANDIR YAPACAK BİŞİ YOK

Üst Alt