Yarın kokusu çıkarNerede kaldi bu guncelleme 2 hafta sonuda bitti [emoji19][emoji19]
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
S6 ya biraz sonra verilir bence ama s7 ve s7 edge için geldi sonundaBugün sizce s6 ya da 7.0 gelir mi ? 3.hafta Başındayız
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pazartesi verilecek mis sordum Tatsu beyeS6 ya biraz sonra verilir bence ama s7 ve s7 edge için geldi sonunda
İthalatci garanti telefonlara geç gelecekmişBende daha tık yok. Kademeli geliyor sanırım
S7 Edge Cihazımdan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi
İthalatçı değil kardeşim bendeki.İthalatci garanti telefonlara geç gelecekmiş
Gün içinde gelir o zaman kardeş 1 arayla kontrol et pc ye bağla deneİthalatçı değil kardeşim bendeki.
Denerim zaten de hemen yüklemek de akıl işi değil şuan gelse de yüklemem hemenGün içinde gelir o zaman kardeş 1 arayla kontrol et pc ye bağla dene
[emoji3] [emoji3] [emoji3] inan buna değmezBen dayanamadim internet paketimden indiriyorum
)12 gb baska turlu bitmiyor [emoji57] [emoji57][emoji3] [emoji3] [emoji3] inan buna değmez)
O zaman tamam sal kobrayı gitsin [emoji3]12 gb baska turlu bitmiyor [emoji57] [emoji57]
Saldim gitti %90 da cok heycanliyim [emoji38] [emoji38]O zaman tamam sal kobrayı gitsin [emoji3]
Valla aga bana daha gelmedi güncelleme ama hiç heyecan da yok ümit de yok. Soğudum samsung dan bu telefon son samsung cihazım olacak . Büyük ihtimalle xiaomi yada htc den devam edeceğim artikSaldim gitti %90 da cok heycanliyim [emoji38] [emoji38]