The Pancar
Üye
7.0 mı 7.1 mi ?s7 ve s7 edge 17 ocakta nougat güncellemesi türkiyede olacakmış
7.0 mı 7.1 mi ?s7 ve s7 edge 17 ocakta nougat güncellemesi türkiyede olacakmış
bilmiyorum ama shiftdelete'de okudum7.0 mı 7.1 mi ?
Hadi bakalıms7 ve s7 edge 17 ocakta nougat güncellemesi türkiyede olacakmış

Hayırlı olsun lg den sonra kalite farkı nasıl tasarım yazılım vsbende aranıza katıldım yaklaşık 5 yıllık lg g2 ve lg g4 kullanımından sonra bu tele geçtim
Eşek den inip At a binmek gibidirHayırlı olsun lg den sonra kalite farkı nasıl tasarım yazılım vs
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İMEİ not alıp güncel rom u odin ile kurabilirsiniz.Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar, benim kardeşimde yurtdışı S7 edge var tabi sim kilidi için rot atılmış gerçi boşuna atmışlar sonradan yine normal yolla açtırmak zorunda kaldık da, neyse konu şu root atıldığı için güncelleme alamıyor, kardeşim de takıntılı biraz bu konuda ne yapabiliriz, acaba stock rom atmadan sadece rootu kaldırıp güncelleme almasını sağlayamaz mıyız? Cevap hayırsa stock rom yükleyip her şeye sıfırdan başlayabilir miyiz, ne dersiniz yardımlarınızı bekliyorum
IMEI için bir risk mi var ki, sanırım bu odini öğrenmem gerekiyorİMEİ not alıp güncel rom u odin ile kurabilirsiniz.
Ne olur ne olmaz imei gidebilirIMEI için bir risk mi var ki, sanırım bu odini öğrenmem gerekiyor

tv den smart wiev (screen mirroring) açacaksın telefonda tarama yapacak bulacak hepsi bu ?Arkadaşlar yurt dışından cihazı aldı babam. 6.0 yüklü geldi. Samsung smart tv ye screen mirroring ile bağlanmak istedim. Fakat bir türlü bağlanamadık. Bağlanan varsa ysrdımcı olursa sevinirim .
Onu denedim de bulmuyor malesef . Telefon Çinden gelme . Aşağı cekince bildirim cubugunu ozellikler dahi cikmiyor . Yayinlama var ayarlarda o da bulmuyor malesef televizyonutv den smart wiev (screen mirroring) açacaksın telefonda tarama yapacak bulacak hepsi bu ?
buraya tıkla
TELEFON ORJİNAL DEĞİL ONDANDIR YAPACAK BİŞİ YOKOnu denedim de bulmuyor malesef . Telefon Çinden gelme . Aşağı cekince bildirim cubugunu ozellikler dahi cikmiyor . Yayinlama var ayarlarda o da bulmuyor malesef televizyonu
Öyle zaten orijinal rom bulursam yükleyeceğim zaten.TELEFON ORJİNAL DEĞİL ONDANDIR YAPACAK BİŞİ YOK