Samsung Galaxy S7 Edge Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Yok ne rahatsızlığı sorun dile getirilmiycekse ne diye konu açayım veya forumda dolasiyim

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Z.G

Z.G

Üye
sildim herşeyi kimse rahatsız olmasın diyecek bişey de yok zaten herkes başına gelmeden anlamıyor...

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Öyle düşünmenizi istemeyiz.Sonuçta herhangi darbe yok.Mutlaka değiştireceklerdir.mesela geçenlerde note 4 kullanan bir arkadaşım telefon şarj soketini ücretsiz yaptırdı.Ayrıca adresine kargo ile samsung lvl kulaklık ücretsiz hediye edildi..
Vay be o kulaklık tahmin ettiğim kulaklık ise 1000tl idiye note4 çıktığı dönemde.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Samsung hızlı şarj ve power bank da hediye ediyo. İnternette yazan yok şu servis değişim yapmıyor kullanıcı hatası diyor vs inanmayın. Samsung düzgün yapıyor işini gidince anlarsınız.

xmustx

xmustx

Üye
Evet firma iyi çalışıyor.kulaklığa gelince netten araştırdım serinin içinde en pahalısı

Buğra

Buğra

Admin
@Z.G
@Luck Star

arkadaşlar ufak çaplı bir tartışma çıkmış sanırım olayı en başından takip edemedim şans ederi konuyu okurken şimdi denk geldim mesajlarınızı silmiyorum konu her neyse uzatmadan tatlı bir şekilde foruma devam edelim :)
bu arada olayın içinde kimler olduğunu bilmediğim için ikinizi görünce etiketledim size hitaben söylemiyorum genele söylüyorum sizi gördüğüm için etiketledim.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Yok tartışma çıkmadı herhangi bir şekilde sorun yok :)

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Z.G

Z.G

Üye
@Z.G
@Luck Star

arkadaşlar ufak çaplı bir tartışma çıkmış sanırım olayı en başından takip edemedim şans ederi konuyu okurken şimdi denk geldim mesajlarınızı silmiyorum konu her neyse uzatmadan tatlı bir şekilde foruma devam edelim :)
bu arada olayın içinde kimler olduğunu bilmediğim için ikinizi görünce etiketledim size hitaben söylemiyorum genele söylüyorum sizi gördüğüm için etiketledim.
Burada sorunum oldu cihazla ilgili ve markanın ilgisizliğinden bahsettiğim için rahatsızlık vermişim ondan msjları sildim ne zaman kendi cihazlarında sorun yaşayacaklar o zaman kendileri rahatça konuşurlar kişiye özel yanıt veriyorlar kendilerindense yanıtlar çok oluyor hemdecidden yardım ediyorlar ama benim gibi az giren kullanıcıya ne yardım gereği duyuyorlar hemde akıllarınca markayı kötülemeye sanki gelmişim gibi üstü kapalı kovuyorlar forum sitesi böyle oluyor muşşş...

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu ve Luck Star
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Siz yine bunların neslinin tükendiği döneme denk geldiniz firmasıyla beraber kendilerininde popülasyonu azaldı. 2014 bunların nirvanaya vurduğu senedir. Foruma girdiğimden beri samsung kullanıcıları ile takılırım hepsi yardımsever iyimser insanlardır. Fakat bir kesim vardır azınlıktadır klişeleri vardır bunları dile getirip ortamı gererler. Tokat atarsın durmazlar, tekme atarsın fazlasını isterler. Bunlar sayesinde boşaldı forum. Telefon hakkında en ufak bir bilgi sahibi değillerdir. Telefona müdahale etmeye cürret edemezler. Zaten onların telefonu zirvedir ve hep öyle olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Z.G, xmustx, Murat Alper ve 1 kişi daha
xmustx

xmustx

Üye
:alkis:box

Z.G

Z.G

Üye
o zaman sitenin elebaşları kullansın forumu zaten dedim ya kişiye göre yanıt veriyorlar saygı diye bişey zaten yok yeni üye kayıt ol bölümü de kalksın çünkü gereği yok insan yardımlaşma, saygı, paylaşım nedir bilmedikten sonra... Şu an cihazlarınızda sorun olmaması olmayacağı anlamına gelmez benimkinde de yoktu ne olacağı belli olmaz ben de uzaktan seyrederim kim ne yazmış :) bir daha paylaşımda bulunmam bişey ifade de etmiyor zaten hatta bilseydim asla üye falan olmazdım bende aptallık

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Elebaslari ne hikmetse sayısız ceza almasına sayısız şikayet edilmesine kanıt sunulmasına rağmen tamamen uzaklastirilmiyor. Ben de o andan itibaren bıraktım forumu. Bu forum geçen sene zaten baya bir hit kaybetti. Konu açan hep aynı kişiler. Yorum yazan zaten yok. Eskilerden kalan üyeler sorunu olunca gelip yazıyor artık kim cevap verirse. 2007-2008 lerden beri siteyi takip ederdim ama bu forumun bu hale gelmesine göz göre göre engel olmadılar. Keyifleri bilir :D olan bize değil onlara oldu. Biz nasıl olsa müşteri konumundayiz. Bugün burası yarın ve sonrası için başka yer hiç farketmez.

• Beğen
Tepkiler: The Pancar
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Harbi note 7 düşünüp bütçesi olmayanlar için ve kalemle işi olmayanlar bence s7 edge en mantıklı. Adamlar bi kalem taktı alın size not 7 dedi

m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Harbi note 7 düşünüp bütçesi olmayanlar için ve kalemle işi olmayanlar bence s7 edge en mantıklı. Adamlar bi kalem taktı alın size not 7 dedi

m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunu her marka yapıyor. Satış politikası diyebiliriz. Onu çok daha iyi yapsa s7 edge satılmaz. Samsung S serisi her zaman daha popülerdi. Şuan s7 edgeye yoğunlaştırılmış durumda odak. Kalem kullanır miydim bilmiyorum ama yine de s7 edge alırdım kesinlikle beklemem. Bir kere cihaz zaten çıkmış kronik sorunu yok her şey iyi ve yolunda ne diye beklersin ki :D note 7 fiyatı düşmesi ve kronik sorun tespiti için en az 2 ay daha beklemesi lazım.

• Beğen
Tepkiler: hasan3472ty
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Türkiye'de nerede bulabilirim?

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Koradam

Üye
Türkiye'de nerede bulabilirim?

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sanırım sadece bu var

Dipçe:Satıcı ile hiç bir şekilde alakam yoktur

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Çok para değil mi ??? 200tl

ben de 450tl ye mekanik pc klavyeleri pahalı diye üzülüyordum

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Çok para değil mi ??? 200tl

ben de 450tl ye mekanik pc klavyeleri pahalı diye üzülüyordum

ikisi de uygun (y)

_Çağrı

Üye
Selam gençler benim de cihazda ekran biraz dalgalanmaya başladı ve pili de az gitmeye başladı var mı servislere işi düşen nereye vereyim cihazı gözüm gibi korudum çizip göndermesinler Luck Star senin cihaz hangi firma garantili bi yardımcı olur musunuz onun için üye oldum mecbur

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Selam gençler benim de cihazda ekran biraz dalgalanmaya başladı ve pili de az gitmeye başladı var mı servislere işi düşen nereye vereyim cihazı gözüm gibi korudum çizip göndermesinler Luck Star senin cihaz hangi firma garantili bi yardımcı olur musunuz onun için üye oldum mecbur
Benim Samsung Türkiye garantili. Yetkili her Samsung servisine götürebilirim. Senin de aynıysa başarı teknik servis, turkcell senguller teknik servis gibi yerlere gitmeni tavsiye ederim.

Ekranda dalgalanma ilk kez duyuyorum. Pilin az gitmesi ise ekran sorunundan kaynaklanabilir. Veya bir sorun ikisine de yol açmış olabilir. Geçmiş olsun.

Üst Alt