büyük ihtimal bayan olur ama sen diceksin ki teknik elemanı çağırabilir misiniz onunla görüşmek istiyorum diyip derdinizi erkeğe anlatmış olursunuzYa karşımdaki de bayan denk gelirse ilk ilgilenen vs. o zaman kıskançlıktan hiçten işimi yapmazlar bilirsiniz bayan bayanı çekemez kötü niyetle yaklaşmayan azdır sayısıhiç işim düşmedi valla yandık yani

Şu an küçük çaplı bir araştırma yaptım ve vardığım sonuç şunlar3 aydır telefonda yapmadığım şey kalmadı. Diğer kullandığım cihazlarda el sürulmeyecek kadar ısıya ulasirdim. G3 83, g2 75, m7 80 dereceleri görmüş biriyim. Benim cihazım 40 dereceyi geçmedi. Şarjdayken oyun oynarken baktım bu değere. Ondan daha fazla ısındığı bir yer varsa güncellemedir onda da kimse kullanmaz. Isınmayan bir cihaz neden performans kaybı yaşasın ayrıca bu sorun snapdragonda olur. Thermal throttling yüzünden snapdragon işlemcilerin ne hale geldiğinden yakinmadik mi forumda? Şimdi bir htc 10 ele alırsak 45-50 dereceyi rahat görüyor bu cihazın puanı önemli değil ısınıyorsa snapdragonun performansı düşer. Bu en başından beri böyleydi. Bir şekilde antutu saçmalıyor ki farklı puan veriyor zaten farkeder seniz gpu kısmında puan değişiyor hep. Benim cihazım daki animasyon süresi 1 saniye dersek g5 teki animasyon 0.5 saniye resmen geliştirici seçeneklerinde ayarlanmış gibi. Buna rağmen uygulama açma testinde defalarca farkını koyabilir. Günlük kullanımda bize bu lazım.
Isınmıyor, kullanıcı bazlı testlerden başarılı çıkıyor ama gel gelelim sentetik test düşük puan verdi diye inanalım yani öyle mi? Aynı cihaza sahip iki kişi ilk yaptığı testte bile aynı puanı almıyorken ben daha ne diyebilirim...
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ama bakımlı vs olmak her zaman etkilidir bence. Bir giyim bile karşınızdakinin size olan görüşünü davranışını etkiliyor. Bir anda daha fazla değer vermeye ve sorununuzla ilgilenmeye başlıyor. Biri gelip mesela etrafa bağırıp çağırıyor vs. bu kişilerle şimdiye kadar hiç ilgilenmediler aksine cihazı uzun sürede tamir ettiler
Tek çekirdek falan bilemiyorum ben de aldığım zamanlar araştırdım. Tek farkı gpu da gördüm. Ama exynosun önde olduğu kısımlar, gpu yani oyunda geride olduğu kısımdaki farktan çok dağa büyük. Oyundaki farkı kimse anlayamaz ama antututudaki o 3d test ona göre puan veriyor. Isınma olarak snapdragon 800 gibi bir isilara ulaşıyor. Exynos kadar iyi olmasa da eskiye donebilmisler en azından ama yine de fazla bence.Şu an küçük çaplı bir araştırma yaptım ve vardığım sonuç şunlar
Exynos genel olarak çoklu çekirdek performansında ve batarya ömrümde daha başarılı ayrıca hala daha az ısınıyor
Snapdragon ise tek çekirdek performansında başarılı ayrıca oyun performansında da önde snapdragon en azından önceki modellerine gore ısınma sorunu bir miktar iyileştirmiş gibi.
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Valla o konuda bilemiyorum siz daha iyi bilirsiniz şansinza artık inşallah istediğiniz gibi olurişte bayandan bayana fark ediyor o anki kişi ne düşünür kimisi güzel görüp ilgi de gösterebilir kimisi rakip olarak görüp neden iyilik yapayım ki tavırlı tavırlı hareket eder ah bu bayanlar))
O hat ücretli yalnız haberiniz olsun.Ben bu durumu en basit olarak gittiğim markette bile yaşıyorum yada bir kozmetik alışverişinde kimisi öyle cins cins bakıyor ki kimisi de normal davranıyor ilgileniyor müşteri olarakinşallah işi kurtarırım hayırlısı yine tartışma konularına dönmek üzere burası ben kaçar Luck Star sana cidden kolay gelsin
Luck Star samsungu aradım sorunu söyledim ekran 3e bölündü şeritli oldu güncellemeden sonra dedim bi numara verdi 0850 ile başlayan orası s7 edge hattıymış arkadaşlar sizinle iletişime geçecek dedi kapattı telefona smart tutor yükle dedi uzaktan erişim sağlıcaklarmış teknik servise git falan demedi bu
Dediğim gibi servis en mantıklı yol. Telefondan ne yapabilir. Sorun donanımsal.valla anlattım durumu dedim güncelleme gelmişti ertesi gün şarja taktım çıkardım sonra da ekran şeritli oldu tamam dedi yedek alayım mı telefonun dedim yok bişeye gerek yok arkadaşlar size yardımcı olacaklar dedi kapattı başından mı savdı bu beni nasıl destek vercek bunlar bilmiyorum durum pek parlak değil sadece numaranız bu mu dedi isim soyisim sordu ne zamandır yaşıyosunuz sorunu dedi başka da bişey sormadı hala da arayan soran yok![]()