Samsung Galaxy S7 Edge Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

bmw_m6

bmw_m6

Üye
galiba telefonu bozdum :(... xposed-v78-sdk23-arm64 adı dosyayı yükledim telefon açılıp samsung yazısında kalıyor
recover moddan wipe data falan yaptım sonuç aynı şimdi yeni rom indirip yüklemeye çalışacam inşallah olur. Var mı başka fikri olan ?
Burdaki uyumlu dosyayi recovery ile yazdir düzelir. Xposed yuklemeden önceki halinde acilir.

Son düzenleme:
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bi program vardı sammobile güncellemelerini hızlı bir şekilde indiriyor ve zipliyor. Google ye s7 edge ana konu yaz çıkan ilk forum a gir orada ayrıntılı anlamışlardı ben öyle yaptım

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
onu anlatan @teknolojibaronu
ilk mesajdaki spoilerlere eklemiştim konuyu...

jeliboncocuk

Üye
tammdır arkadaşlar teşekkürler, sammobileden indirdiğim rom ile sorunumu hallettim. Servise gidecek diye çok korkmuştum valla :).

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Geçmiş olsun :)

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: jeliboncocuk
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Download mod çalışıyorsa servise vermeye gerek yok ama o bile çalışmıyorsa (istesen de yapamazsın bence) o zaman servise giderdi :D

• Beğen
Tepkiler: jeliboncocuk
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@bmw_m6 üstad jesse kerneli hiç denedin mi? Ben şimdi indirdim deneyeceğim.

• Beğen
BelaMonte

BelaMonte

Üye
@bmw_m6 üstad jesse kerneli hiç denedin mi? Ben şimdi indirdim deneyeceğim.
Özellikleri ne ve hangi rolü kuracaksın yazar mısın bende böyle bir şey arıyordum.

Bu arada telefonu sararmayan plastik kılıf kullanıyordum saydam, nasıl oldu bilmiyorum ama arkasında altında 2 çizik oluşmuş. Sizce kılıf yapmış olabilir mi? Çünkü çıkarırken çok zorlayarak çıkarıyorum. Ayrıca sadece akşamları kilitsiz kullanıyorum onda da çok dikkat ediyorum. Full body jelatin sipariş ettim eğer kılıf yüzünden çizilmiş sadece o jelatini kullanacagim

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
EXYNOS modele yeni bir rom/geliştirici (baya popüler) daha ekleniyor snapdragon kitlesi bir kez daha hüsran için de.

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
EXYNOS modele yeni bir rom/geliştirici (baya popüler) daha ekleniyor snapdragon kitlesi bir kez daha hüsran için de.

Ufak tefek derken baya baya bir şeyler eklemiş helal olsun :D

Snapdragon diye bir yerini yırtan, 3 ay sonra görüşürz diyenler nerde acaba :D Nisan'da aldım Temmuz bitmek üzere :)

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Gece gece bir antutu yaptım ilginç olan 3d testinde s7edge'in note5'ten geri kalması.

Galaxy S7 Edge cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Her zaman aynı sonucu vermeyebilir bende sadece 3d s7 snapdragon modelden geride diğer her şeye daha çok vermiş.

Ama eski antutu bu.

Son düzenleme:
Z.G

Z.G

Üye
Arkadaşlar bir sorunum oldu. Telefondan memnunum dedim diye nazar mı değdi korktum valla :) Güncelleme gelmişti erteliyordum dün yaptım güncellemeyi bir sorun yoktu bugün telefonun şarjı bitmişti onu taktım dolunca çıkardım yine sorun yoktu sonra gelip baktım ne var ne yok diye telefona ekranda şeritler olmuş. Arkadaşlar neden böyle oldu ?
Yazılım bilgileri de bunlar

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
S7 edgeciler samsung çakallik yapıp sizin cihaza iris ve kalem takip note 7 demiş :)

m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

furyzer0

furyzer0

Üye
Her zaman aynı sonucu vermeyebilir bende sadece 3d s7 snapdragon modelden geride diğer her şeye daha çok vermiş.

Ama eski antutu bu.
İlk benchmarkta exynos geçiyor ama youtube da izlediğimde tekrar tekrar yapılan antutularda 2. Den sonra snapdragonlu versiyonu arayı açmaya başlıyor. Belki de snapdragon kyro mimarisinde bu ısınma sorununu çözmüş olabilir.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
İlk benchmarkta exynos geçiyor ama youtube da izlediğimde tekrar tekrar yapılan antutularda 2. Den sonra snapdragonlu versiyonu arayı açmaya başlıyor. Belki de snapdragon kyro mimarisinde bu ısınma sorununu çözmüş olabilir.

Antutu diyorsun. Defalarca yapılan multitasking ve uygulama açma hızında neden 40 saniye fark atıyor o zaman??

furyzer0

furyzer0

Üye
Antutu diyorsun. Defalarca yapılan multitasking ve uygulama açma hızında neden 40 saniye fark atıyor o zaman??

Uygulama açışında 40 saniye demek her uygulama başına 1-2 saniye demek ben 2 saniye erken açsam ne olur açmasam ne olur ayrıca onlar cihazlar ısınmadan yapılıyor ben de zaten 2. Testten sonra geçtiğini belirttim yani işler tersine dönmüş olabilir demek istiyorum ama bir şey demek henüz erken. O testler belki 30 dakika oyundan sonra tekrar yapılsa işler tersine dönebilir yani bilemiyorum sadece düşünce bu işlemciler henüz yeni ve kesin bir fikir beyan etmek için henüz erken

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama açışında 40 saniye demek her uygulama başına 1-2 saniye demek ben 2 saniye erken açsam ne olur açmasam ne olur ayrıca onlar cihazlar ısınmadan yapılıyor ben de zaten 2. Testten sonra geçtiğini belirttim yani işler tersine dönmüş olabilir demek istiyorum ama bir şey demek henüz erken. O testler belki 30 dakika oyundan sonra tekrar yapılsa işler tersine dönebilir yani bilemiyorum sadece düşünce bu işlemciler henüz yeni ve kesin bir fikir beyan etmek için henüz erken

Isınma olsa sizce daha hızlı açar mı daha düşük puan alır mı demek istedim. Antutu güvenilir olmamakla birlikte durum bu. Benim cihazım 39 dereceyi hiç geçmedi.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Açık kalmış oyunu tekrar açarken s7 edge direk açıyor g5 yeniden yüklüyor oyunu. Ayrıca her uygulamada 1 2 saniye geç açmak demek uygulamaya tıklayınca düz ekran görmek demek. Ben bastığım an görüntü geliyor uygulama karşımda oluyor. Yoksa geç açtıktan sonra şu cihazların neresi 2-3 bin eder? Herkes gitsin lenovo vibe p1 alsın o zaman ekran da yeter pil maşallah zaten.

Üst Alt