furyzer0
Üye
Bilemiyorum ben sadece gördüklerimi söylüyorum ayrıca anlatamadım sanırım ilk başlarda exynos zaten one geçiyor ilk testte geçiyor ikinci testte de çok az puan düşmesi yaşıyor ama snapdragon baya bir düşüyor ama 3. De exynos baya baya puanını düşürüyor sonra art arda her bench de bir miktar düşüyor ki arada bir miktar puan farkı oluyor snapdragon geçiyor. Buna bakınca zaten uygulama açma karşılaştırmalarında zaten s7 nin geçmesi normal çünkü bir antutu kadar belki yorar cihazı o kadar uygulama açmak ama o testleri uzatsalar işler tersine donebilir diyorum ben. Ayrıca antutunun tutarlı olmadığı konusunda hemfikirim özellikle çinli cihazlarda. Ama tekrar tekrar yapılan benchmarklardaki puan düşüşüne hile yapacağına direk puana hile yapardı değil mi hile yapacak olsa?Isınma olsa sizce daha hızlı açar mı daha düşük puan alır mı demek istedim. Antutu güvenilir olmamakla birlikte durum bu. Benim cihazım 39 dereceyi hiç geçmedi.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görmezlikten gelmedim eğer Tapatalk kullanırsan sen de anlarsın. Sürekli sayfa değişiyor yani yorumun önceki sayfada kalmış ben de görmedim. Eğer yardımcı olmayıp ego kasmak istesem böyle bir forumda böyle bir konu acmazdim. Güncelleme yaparken böyle oldu diyip servise gitmeniz gerekiyor. Sorun donanımsal çünkü bizim yapabileceğimiz bir şey yok malesef.Sizlerden Destek alırım yardımcı olan çıkar diye konuya msj yazdım, anca kendi tartışmanızdan başka bişey yapmamışsınız görmemezlikten gelmişler resmen ilginçmiş yanlış yere de yazmadım halbuki S7 edge kullanıcı klubü değil miydi burası ?? Şimdi böyle yazdım diye çirkin çirkin konuşanlar da çıkar saygı çok vardır burda eminim, tartışma forumuna üye olmuşuz herkes birbirinden üstün olmaya çalışan klubu olmuş bura
3 aydır telefonda yapmadığım şey kalmadı. Diğer kullandığım cihazlarda el sürulmeyecek kadar ısıya ulasirdim. G3 83, g2 75, m7 80 dereceleri görmüş biriyim. Benim cihazım 40 dereceyi geçmedi. Şarjdayken oyun oynarken baktım bu değere. Ondan daha fazla ısındığı bir yer varsa güncellemedir onda da kimse kullanmaz. Isınmayan bir cihaz neden performans kaybı yaşasın ayrıca bu sorun snapdragonda olur. Thermal throttling yüzünden snapdragon işlemcilerin ne hale geldiğinden yakinmadik mi forumda? Şimdi bir htc 10 ele alırsak 45-50 dereceyi rahat görüyor bu cihazın puanı önemli değil ısınıyorsa snapdragonun performansı düşer. Bu en başından beri böyleydi. Bir şekilde antutu saçmalıyor ki farklı puan veriyor zaten farkeder seniz gpu kısmında puan değişiyor hep. Benim cihazım daki animasyon süresi 1 saniye dersek g5 teki animasyon 0.5 saniye resmen geliştirici seçeneklerinde ayarlanmış gibi. Buna rağmen uygulama açma testinde defalarca farkını koyabilir. Günlük kullanımda bize bu lazım.Bilemiyorum ben sadece gördüklerimi söylüyorum ayrıca anlatamadım sanırım ilk başlarda exynos zaten one geçiyor ilk testte geçiyor ikinci testte de çok az puan düşmesi yaşıyor ama snapdragon baya bir düşüyor ama 3. De exynos baya baya puanını düşürüyor sonra art arda her bench de bir miktar düşüyor ki arada bir miktar puan farkı oluyor snapdragon geçiyor. Buna bakınca zaten uygulama açma karşılaştırmalarında zaten s7 nin geçmesi normal çünkü bir antutu kadar belki yorar cihazı o kadar uygulama açmak ama o testleri uzatsalar işler tersine donebilir diyorum ben. Ayrıca antutunun tutarlı olmadığı konusunda hemfikirim özellikle çinli cihazlarda. Ama tekrar tekrar yapılan benchmarklardaki puan düşüşüne hile yapacağına direk puana hile yapardı değil mi hile yapacak olsa?
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Sizin şahsınızın ismini verip size yönelik bir şey söylemedim ki tavrınız hemen değişti zaten bir sinirli umursamaz yanıtlar. Akşamdan beri takip ediyorum tek bu konu değil diğerleri de öyle sürekli bir tartışma ortamı forumun amacı bu sanırım ben yanlış anlamışım ben soru,sorun,destek fikir alışverişi olarak sandığım için buraya üye olmuştum ama değilmiş açıkça biz size yardımcı olmuyoruz denilse daha iyi olurdu Kişiye göre yanıt veriliyor burada, üyelik iptali varsa etsin yetkili kişiler sitenin ismini de değiştirsinler bence çünkü böyle forum sitesi olmaz. Herkese iyi tartışmalar.Görmezlikten gelmedim eğer Tapatalk kullanırsan sen de anlarsın. Sürekli sayfa değişiyor yani yorumun önceki sayfada kalmış ben de görmedim. Eğer yardımcı olmayıp ego kasmak istesem böyle bir forumda böyle bir konu acmazdim. Güncelleme yaparken böyle oldu diyip servise gitmeniz gerekiyor. Sorun donanımsal çünkü bizim yapabileceğimiz bir şey yok malesef.
Ben bunu 2 sene önce dedim adminler dinlemedi. Bu forumu bozan 5 kişi var. Bunlar yüzünden yüzlerce kişi forumu terketti. Başka forum açtılar ama tutmayınca kapattılar. Ben şuan sadece bu konu için telefonumda uygulamayı bulunduruyorum. Bildirim gelirse gelip cevap veriyorum. Önceki mesajlara bakarsanız tartışma vs çıkarmış değilim. Ama forum konusunda haklısınız bu ortamın böyle savaş durumuna getiren kişilere ceza vermiyorlar. Küfür ettiler, hakaret ettiler ama onlar yerine benim mesajım silinip tartışma çıkarabilirdi bu mesaj diye neden sundular. Yetmedi üstüne her küfür edeni banlasak forumda adam kalmaz dediler. O yüzden bu konu harici forumda takılmıyorum.Sizin şahsınızın ismini verip size yönelik bir şey söylemedim ki tavrınız hemen değişti zaten bir sinirli umursamaz yanıtlar. Akşamdan beri takip ediyorum tek bu konu değil diğerleri de öyle sürekli bir tartışma ortamı forumun amacı bu sanırım ben yanlış anlamışım ben soru,sorun,destek fikir alışverişi olarak sandığım için buraya üye olmuştum ama değilmiş açıkça biz size yardımcı olmuyoruz denilse daha iyi olurdu Kişiye göre yanıt veriliyor burada, üyelik iptali varsa etsin yetkili kişiler sitenin ismini de değiştirsinler bence çünkü böyle forum sitesi olmaz. Herkese iyi tartışmalar.
Haklısınız ve yetkililerin umrunda değil sanırım ki geçen gün samsung kullanan ve bizler gibi yorum yazanlara sorunlu dedi biri sonra silindi sanırım mesajı herkes istediği cihazı markayı kullanmakta özgür niye saldırı hakaret noktasına getirme ihtiyacı hissediyorlar anlamış değilim ben biliyorsunuz cihazı almadan önce de buraya yazmıştım hatırlıyorsanız memnunmusunuz vs. sizlerden düzgün yanıtlar geldiği için şimdi sorunum çıkınca yine destek alırım diye düşünmüştüm samsung destek ekibi cihazı fabrika ayarlarına döndürmemi söyledi onu bir deneyeceğim umarım düzelir keşke o güncellemeyi yapmasaydım aldığımdan beri hiç sorun yoktu cihazda üzüldüm çok açıkçasıBen bunu 2 sene önce dedim adminler dinlemedi. Bu forumu bozan 5 kişi var. Bunlar yüzünden yüzlerce kişi forumu terketti. Başka forum açtılar ama tutmayınca kapattılar. Ben şuan sadece bu konu için telefonumda uygulamayı bulunduruyorum. Bildirim gelirse gelip cevap veriyorum. Önceki mesajlara bakarsanız tartışma vs çıkarmış değilim. Ama forum konusunda haklısınız bu ortamın böyle savaş durumuna getiren kişilere ceza vermiyorlar. Küfür ettiler, hakaret ettiler ama onlar yerine benim mesajım silinip tartışma çıkarabilirdi bu mesaj diye neden sundular. Yetmedi üstüne her küfür edeni banlasak forumda adam kalmaz dediler. O yüzden bu konu harici forumda takılmıyorum.
Destek için anında yanıt almak istiyorsanız;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sadece burası yeterli olacaktır. Orayı da günlük 1 kere kontrol ediyorum. Ben olmasam da yardımcı olacak yüzlerce kişi var. Ama bu forumda sanırım 3-5 kişi kaldık yardımcı olmak isteyen.
Suç sizde değil güncelleme yaparken mermer gibi soğuk bir ortama koyuyorum ben çünkü sadece güncelleme yaparken deli gibi ısınıyor telefon belki ısındığı için olmuş olabilir.Haklısınız ve yetkililerin umrunda değil sanırım ki geçen gün samsung kullanan ve bizler gibi yorum yazanlara sorunlu dedi biri sonra silindi sanırım mesajı herkes istediği cihazı markayı kullanmakta özgür niye saldırı hakaret noktasına getirme ihtiyacı hissediyorlar anlamış değilim ben biliyorsunuz cihazı almadan önce de buraya yazmıştım hatırlıyorsanız memnunmusunuz vs. sizlerden düzgün yanıtlar geldiği için şimdi sorunum çıkınca yine destek alırım diye düşünmüştüm samsung destek ekibi cihazı fabrika ayarlarına döndürmemi söyledi onu bir deneyeceğim umarım düzelir keşke o güncellemeyi yapmasaydım aldığımdan beri hiç sorun yoktu cihazda üzüldüm çok açıkçası
Kesinlikle katılıyorum buraya bir daha ben girmem başka forum bulurumKendileri o ukala üyeleriyle takılmaya devam etsinler böyle bir ortamı zaten kendini bilen terkeder oldukça çirkin çünkü yanıt verdiğiniz için çok teşekkür ederim Luck Star
Genpa yazması farketmez aslında başarı da bakabilir hatta tüm yetkili Samsung servisleri bakabilir ama bakmasa dahi Genpa da çok iyi teknik servise sahip. Turkcell senguller teknik serviste çok iyi. Samsung çağrı merkezinden bilgi alabilirsiniz sizden sadece imei numarasını isteyecekler kesin yanıt oradan gelir.Dediğiniz foruma üye olacağım Luck Star dediğim gibi bir durum başıma ilk kez geliyor o da dün akşama doğru oldu insanın canı sıkılıyor ekran şeritli oldu resmini de attım ya bu yüzden servis cihazı deiştirirmi bilmiyorum son soruma da yanıt istiyorum
Gitmeden son bir soru benim cihazda garanti genpa yazıyor sizin dediğiniz gbi başarıya da verebilirmiyim yoksa illa genpa mı bakacak
30 gün geçmişse değil. Cihaz 30 günlük satın alım tarihi içerisindeyse cihaza müdahale etmiyorlar yani parça değişimi vs. Sadece cihazı değişiyorlar. Sizinki 44-45 gün olmuş sanırım, sorununuzu dile getirin 30 günü geçtiğini biliyorum ama değişim istiyorum cihazım daha yeni bir daha aynı sorun başıma gelmesinden korkuyorum derseniz değişim kapsamında inceleyebilirler. Yoksa da ekranı değişirler. Serviste yapılan her işlem için özel alet var. Parça değişiminde de sorun çıkmaz yani her türlü sıkıntınız vs. Olmasın onlar halleder.Çok teşekkür ederim bakalım ne diyecekler önce samsungu arayıp söylerim o zaman sonra hangi servise vereceksem veririm düştüğümüz hale bak hey allam yaVe 30 gün geçmişse mi değişim isteniyor benimki yeni daha yahu
Rica ederim tekrardan önemli değil. Ben buralarda veya başka yerde sorunum olduğunda cevap bulabildim. Bunun devamını birileri sağlaması gerekir yoksa bu döngü çöker herkes ortada kalırAnladım tamamKeşke siz olsaydınız bugün samsung u bir arayıp bilgi alayım bakalım ne cvp verecekler tekrar tşk ederim sizi de yordum sabah sabah kendinize iyi bakın görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?