Luck Star
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hayırlı olsun. Cihazda Türkiye yazılımı yoksa ilk önce onu yükleyin şarjı onun iyi gidiyor başka bir şey yapmanıza gerek yok. Hızli şarjı lazım olduğu zaman açın saatlerce) sadece bunun da etkisi var.Sonunda aldım beyler gümüş s7 edge. 45 günlük 2. El. Bataryası biraz hisli gidiyor gibi geldi ama eve gidince tamamen bitirip uzun süre şarj edeceğim bakalım. Tavsiyeleriniz var mı ilk kullanım için? İlk defa gelişmiş Android kullanıyorum
Cihaz vodafone den alınma, gene yazılım değiştirmeme gerek var mı? Hızlı şarj durup dururken batarya yemesine şaşırdım. Bir kere üzerine su döktüm ama korkuyorum. Hiç su geçirmeyle alakalı bir vaka var mı? Ben hiç rastlamadım daHayırlı olsun. Cihazda Türkiye yazılımı yoksa ilk önce onu yükleyin şarjı onun iyi gidiyor başka bir şey yapmanıza gerek yok. Hızli şarjı lazım olduğu zaman açın saatlerce) sadece bunun da etkisi var.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Türkiye yazılımı varsa gerek yok. Hızli şarj direk etkilemiyor ama sonucunu deneyenler olarak fark ettik. Su geçirmez desek daha doğru olur ama bir şey olur da laf altında kalırım diye siya dayanıklı demiş her halde. Anakart parçalarına kadar suya dayanıklı.Cihaz vodafone den alınma, gene yazılım değiştirmeme gerek var mı? Hızlı şarj durup dururken batarya yemesine şaşırdım. Bir kere üzerine su döktüm ama korkuyorum. Hiç su geçirmeyle alakalı bir vaka var mı? Ben hiç rastlamadım da
Ya kilit ekranı ayarlarından parmak izlerine tıklayıp parmak izimi tanıtmıştım dün, şimdi aynı ayara giremiyorum. Parmak izleri yazısına tıkladığımda hiç bir şey açılmıyor, kapadım açtım gene giremiyorum parmak izleri ayarlarına. Bende mi sorun varTürkiye yazılımı varsa gerek yok. Hızli şarj direk etkilemiyor ama sonucunu deneyenler olarak fark ettik. Su geçirmez desek daha doğru olur ama bir şey olur da laf altında kalırım diye siya dayanıklı demiş her halde. Anakart parçalarına kadar suya dayanıklı.
Pil ayarlarında vardı sanırım veya bir süre sonra bildirim çıkıyor şarjı harcayan uygulamalar diye oradan uygulamayı seçersen otomatik kapatıyor sen acmadigin süreceYa kilit ekranı ayarlarından parmak izlerine tıklayıp parmak izimi tanıtmıştım dün, şimdi aynı ayara giremiyorum. Parmak izleri yazısına tıkladığımda hiç bir şey açılmıyor, kapadım açtım gene giremiyorum parmak izleri ayarlarına. Bende mi sorun var
Tamam aynı ayara başka bir yerden girebildim
Arka planda çalışan uygularamarı kapatma ayarı var mı? Mesela Mark zorla messengeri indirtti, onu sadece istediğimde aktif olması lazım. Her uygulamadan çıktığımda durdurmaya zorla demek istemiyorum ayarlara gidip
Ana ekran da duvarkağıdı hareket etmiyor. Yani ben sağa sola kaydırdıkça duvar kağıdının da kaymasını istiyorum. Android 4.4.4 de vardı. Launcer indirmeden nasıl yapabilirim ben bunu?Pil ayarlarında vardı sanırım veya bir süre sonra bildirim çıkıyor şarjı harcayan uygulamalar diye oradan uygulamayı seçersen otomatik kapatıyor sen acmadigin sürece
Stereo yok ama suya dayanıklılık var kalkıp suya düşersen oh ne güzel stereo hoparlör vardı demezsinEkranında jelatin var mıydı peki? Ben çok dikkat ediyorum eğer kolay kolay cizilmiyorsa kendimi strese sokmayayim
Bir de şu telefonda stereo hoparlör yok ya çok can yakıyor. Yanlışlıkla elim hoparlörü kapatıyor oyun oynarken falan, tüm ses gidiyor
Havuzada sokacağım az kaldı hele bir bayram bitsinStereo yok ama suya dayanıklılık var kalkıp suya düşersen oh ne güzel stereo hoparlör vardı demezsin. Kılıf ta yok ekran koruyucu da
bi tanıdığım şöyle dedi, telefonu suya sokarsan içinde oksitlenme meydana geliyor ama bozulmuyor, ancak ileride telefonla alakalı bir problem çıktığı zaman sana suya sokmuşsunuz garantiye girmez diyebiliyormuş. Sizce ne kadar doğru?Havuzada sokacağım az kaldı hele bir bayram bitsin
Evet doğru telefon hemen bozulmasa bile içine işleyebiliyor eğer sıvı girdiyse ve bunu gerçekten görüyorlar. Zaten bir yerde sorun varsa ve şüpheleniyorsa mikroskop ile bakınca gözüküyor. Cihaz suya baya baya dayanıklı ve cihazın anakart gibi parçaları da suya dayanıklı. O yüzden sorun olacağını sanmam. Serviste staj yapmıştım mesela su geçiren S5 bile gelmedi hiç.bi tanıdığım şöyle dedi, telefonu suya sokarsan içinde oksitlenme meydana geliyor ama bozulmuyor, ancak ileride telefonla alakalı bir problem çıktığı zaman sana suya sokmuşsunuz garantiye girmez diyebiliyormuş. Sizce ne kadar doğru?
bu arada bir kaç ağır çekim video çektim onu paylaşacağım, mükemmel ötesi
bi tanıdığım şöyle dedi, telefonu suya sokarsan içinde oksitlenme meydana geliyor ama bozulmuyor, ancak ileride telefonla alakalı bir problem çıktığı zaman sana suya sokmuşsunuz garantiye girmez diyebiliyormuş. Sizce ne kadar doğru?
bu arada bir kaç ağır çekim video çektim onu paylaşacağım, mükemmel ötesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?